Pravila foruma Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Asus ● HTC ● LG ● Nokia ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Braćo, dajte neku dobru aplikaciju za bateriju, po mogućnosti da ima providni tajl sa procentom napunjenosti baterije. Bitno je jedino da tačno pokazuje procenat.
Ove koje sam skidao pokazuju pogrešan procenat baterije, osim ukoliko uđem u aplikaciju da proverim - što je idiotski, jer isto tako mogu da svučem zavesicu i vidim procenat ispod crteža baterije.
Hvala lepo unapred.
Evindzer, ja je na 950XL ne koristim, tako da ne znam, ali sam na prethodnim uredjajima, isprobao sve do jedne aplikacije i ova se najbolje pokazala. odlicna je jos Insider, ali i on pobrljavi posle nekog vremena. Battery nije nikad!
Moja L928 je na Win10 TH .218 bildu. Preko insidera. Bitno pitanje da li mogu da obrisem moj nalog i povezem se na neki drugi nalog obzirom da sam na insijderu a insajder je vezan za moj nalog ?
Mislim, jel nece fon da mi se zakljuca posto vidim da se i to desava mnogima?
filip89x, mozes to da uradis, ali ja preporucujem hard reset. Razlog je sto je Insider vezan za tvoj acc. ilija98, kod mene na 950XL, cak i scalling sajta lepo radi. kakve si ti probleme imao?
miodrage, proverio sam za nalog. Najbolje je HR pa novi nalog pa se onda ponovo skine insider app i poveze na taj nalog.
Meni KP radi lepo u 95% slucajeva. Jedini bag koji se desi ponekad a to ne znam zasto je da nece da kuca text odnosno otkuca po dva tri slova pa moram da zatvorim i otvorim tastaturu... Ako ugasim i upalom fon radi lepo neko vreme... Isto je bilo i na 8.1
miodrage, zamrzne mi ceo sajt i nece nista da otvori, niti da zumira, nista. I tako refreshujem i refreshujem u nedogled i nekad proradi. I morao sam refresh svaki put kad hocu nesto da ukucam u pretrazi. Dok evo na L625 na Denimu radi perfektno. A to mi je najvaznije, jer puno posecujem kupujemprodajem.
Deksi, digao sam i ja ruke od win phonea jos odavno, pogotovo od win 10. 8.1 cu koristiti jos malo, dok ne skupim para za neki kasvetan android.
Pa ne bih znao šta je problem, osim možda da je uređaj završi slab. Ali, testirao sam kod ćaleta na 550, i meni sve lepo radi, doduše značajno sporije nego kod mene.
Kod mene je obrnuto... Na IE se zamrzavao, a sad na Edge radi odlično. Probao i kod matorog na 550 i radi bez problema.
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk
Ja sam ispizdio kad sam hitno morao da udjem na KP, a nikako nisam mogao da mrdnem od pocetne strane, i tako se ja mucim , radim restart, refresh, ma jok nece . Na kraju se setim da imam i e72 kod sebe, probam preko Opere mini, otvorio iz prve
Ma pustite te price da je HW slab. Meni na 808 sljaka web ko blesav. KP nema nijakvih problema, naxi camere rade , youtube, sveee. Niti sam primio update niti nista dve i kusur godine...
Nego kako da dobijam Viber 6.0 za windows 10 gde da se prijavim?
Meni je Vajber isti kao ranije, niti sam se gde prijavljivao, niti sam sam primetio kakvu razliku u poslednje vreme. Računam, kad zaokruže rad na aplikaciji, pustiće je svima, a ne mrzi me da čekam jer Vajber vrlo retko koristim, pa mi nije problem...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.