Pravila foruma Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Asus ● HTC ● LG ● Nokia ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Hahaha! Znas kako, kad se godinama po malo za**bavas sa muzikom i scenom (jeste u Srbiji bas mala, ali postoji ) onda se polako pojavis i gde hoces i gde neces.
Inace imam i WhatsApp ali iz nekog razloga, za razliku od Vibera, nece da radi od kako sam iskljucio pozadinsku sinhronizaciju dok je povezan na mobilni net. Nece ni da udje u aplikaciju vec samo izbaci da sinhronizacija mora biti ukljucena i to je to.
cvoruga, švići ću dati šansu da nikad ne ode od mene, da ostane kao bacup fon, veoma je glasan na zvonu i u toku razgovora, navigacija free, mp3 odličan na suškama ili zvučniku... al wp je kanta, realno
Za te pare je ok beckup fon. Ne verujem da se može kupiti bolji fon za 50-60e. Ali, skuplji wp nema poente, radiće brže, ali je i dalje sakat stvarima koje sam navodio na strani broj 7.
Dobio sam danas WP 8.1 uređaj i pokušavam da se naviknem na ovaj OS ali mi nekako to sporo ide jer ne znam koje aplikacije da tražim ali ono što me najviše trenutno nervira jeste što ne znam kako da izbrišem pokrenute aplikacije koje se smeste u traku sa leve strane... Mogu da ih menjam ali nikako da ih potpuno zatvorim / obrišem...
Mislis na aplikacije koje ti se pojave kada drzis strelicu tj back buton? Pa na X u gornjem desnom cosku ili samo povuces prozor od aplikacije dole, a da ti se ne pale same, idi u battery saver i tu ces morati svaku ponaosob da stavis da ti ne rade u pozadini. Nadam se da smo na isto mislili
Ne, ne - kad povučem od leve ivice ekrana pojavi mi se traka u kojoj su jedna ispod druge poređane aplikacije koje sam otvarao i nikako ne mogu da nađem kako da ispraznim tu traku da mi te aplikacije ne budu u njoj radi brzog pristupa.
Isto tako, kako zatvarate Store jer se ja vam do zadnjeg ekrana ali tada nema više nijednog načina da direktno odem na desktop već mogu samo na Start pa na desktop pa onda tek da zatvorim Store dole u baru sa "Close window "...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.