cvoruga napisao:Jeeeeee, silent on/off u notification baru.
Mislim da se M$ uplasio za trziste, pa je konacno poceo da slusa sta korisnici zele.
Zbog toga ce i Win 10 za PC biti besplatan za upgrade sa 7 & 8.1 prvih godinu dana.
cvoruga napisao:Jeeeeee, silent on/off u notification baru.
Prezentovana je i duboka integracija Skypea u Windowsu 10, što podrazumeva da Microsoft želi upliv svoje akvizicije u SMS i IM svake vrste.
Deljenje iste platforme na svim ekranima sa sobom donosi još jednu veliku novinu, a to je ambicija Microsofta da napravi jedinstven ekosistem i porodicu univerzalnih, cross-platform aplikacija - čak i na Xbox-u.
Predstavljen je novi Office čiji će ceo paket u svojoj punoj snazi biti dostupan i na tabletima i na telefonima, a tu je i novi Outlook koji na svim ekranima može da koristi Word engine za mejlove.
Osim Office paketa, među prvim univerzalnim aplikacijama su i novi kalendar i aplikacija za fotografije, koja sama briše duplikate, obrađuje fotografije (red eye correction, nivo boja...) i formira albume dostupne na svim uređajima.
Dosta su oni poslusali i sa 8.1. Sa svakom sledecom nadogradnjom firmwera su ubacivane stvari koje su korisnici trazili. Naravno, nisu mogli/hteli bas sve da odrade, ali ovo sto sam za sada video na W10 deluje zanimljivo.mpetrovickg napisao: Mislim da se M$ uplasio za trziste, pa je konacno poceo da slusa sta korisnici zele.
Zbog toga ce i Win 10 za PC biti besplatan za upgrade sa 7 & 8.1 prvih godinu dana.
Kod: Obeleži sve
BVC X1 features 5.5-inch Full HD display protected by Gorilla Glass, Qualcomm Snapdragon 410 chip, 2GB RAM, 13MP rear and 5MP front cameras and 16GB internal memory along with support for microSD card