Pravila foruma Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Asus ● HTC ● LG ● Nokia ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Kakve nebuloze pišeš molim te? Pa ja evo na 8.1 imam % baterije, bez ikakve aplikacije ili slično... Samo previčem prstom od gore i pokaže mi se... Po meni korisnije, jer se aplikacije automatski pale u full screen modu.
Da, kao što kaže cvoruga, bilo bi lepše kada bi stajalo pored baterije, mada je koristim pinovan battery saver pa mi on pokazuje procente baterije ali ne uvek tačno, zna nekada da pokaže po 5% manje baterije nego kada malo spustim notification bar.
Ovo sto je Evindzer postavio je jako bitna stvar, nisam citao sve i ne znam kako je planiran wp10 UI. Poenta je, nikako "nav tastere" gore, nikako. Sta nije jasno
pozz
Apolo, dobar izbor! Moja žena tera Ativ S evo još malo pa dve godine. Dušu mu vadi I ne menja ga dok ne crkne. Bilo je sitnih kikseva tu I tamo, ali u globalu puno muzike za malo para.
Hvala! Dvoumio sam se izmedju Lumie 925 i njega, medjutim nisam imao trenutno para za Lumiu a ovaj uskoro nestaje iz radnji pa brze bolje da ga ugrabim. Cekam jos da mi stigne ali ocekujem odlican odnos kvalitet/cena. Eto tvoja zena koristi pa zna.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.