Primer kako sam se borio pa umesto explorera koristio google cheome. Nije neka borba ali eto skromno sa moje strane.ciklon napisao: MS je monopolista mogao da bude, kao što i dalje dobrim delom jeste, samo na personalnim kompjuterima, bilo da su u pitanju desktop ili prenosni kompjuteri. "Protiv njih" si mogao da budeš samo ako si koristio:
1. Mac OS X;
2. neku Linux platformu, na primer Ubuntu.
Recimo da je u pitanju razlog broj 2, to nije Google-ov sistem, tako da nisi podržavao niti njih, niti Android.
Kako nisu finalizirali poslednji os, pa nije to android da kad se pojavi jedna verzija to je to do sledeće verzije zdravo. Ako bude neki apdejt bude ako ne kupite novi telefon sa novim androidom. Kod ove verzije windowsa je fora da se često apdejtuje tačno ispravljaju se greške ali i unapređuje sistem, malo li je.ciklon napisao: Dalje, Windows nikada nije mogao ni da prismrdi Androidu, pošto su sami sebi postavljali nogu redovno. Kada su mogli da naprave nešto, oni su presekli i do dana današnjeg nisu finalizirali svoj poslednji OS.
Pogrešio sam u pisanju ali koliko mi je poznato većim delom android je javaciklon napisao: Ovo za JAVU (obično slovo "v", ne duplo) je nonsens neviđeni: Android pre 4 godine i android sada su nebo i zemlja.

Soilent Green is People