Svejedno je, Petre, koliko ja znam, to sve samo namestiš po svom ukusu. Jedino možda može biti da nemaš opcije koje idu uz Cortanu ako ti je telefon na srpskom, ali nisam ni to baš siguran. Ako ti se više sviđa da telefon bude na srpskom prebaci ga na srpski, možda bi izgubio Quite hours ili tako nešto što ni ne koristiš.
Može Edge da otvara PDF Srđane.

Ako ne bi imao Adobe Reader, onda bi ti se iz Outlooka PDF attachment automatski otvarao u Edgu, a ovako bi trebalo svaki put da te pita u kojoj bi aplikaciji da ga otvoriš.
A za pločicu kalendara, to bude problem samo posle hard reseta. Sad kad smo na Redstone 1 treba hard reset izbegavati, ali nije ni da iz nekog razloga bivamo primorani na to. A ako bi i imao s time problem, ima dosta zanimljivih aplikacija za kalendar koje nude zanimljive pločice za kalendar. Čak sam naleteo i na onu jednu sa kojom možeš da koristiš third party pločicu, a kad tapneš na nju otvara se i Outlook calendar.

U svakom slučaju, postoji izbor raznih aplikacija koje bi poslužile, ne moramo da čekamo na Microsoft ko ozeb'o sunce.