DODATAK: Pogledao sam malo i na Googlu, to što nama posivi navigaciona linija je ipak navodno ugrađena zaštita da ekran ne dobije burn in. Navodno. Ne razumem se u tu tematiku, mogu samo da im verujem na reč. Navodno kod displeja na Lumiji 730/735 bi duže prikazivanje navigacione linije koja je potpuno crna ili u nekoj tamnijoj boji sa ona tri skoro skroz bela bolja mogao vremenom da se pojavi burn in, pa zbog toga navigaciona linija tako malko posivi, a tri virtuelna dugmeta se blago potamne.
Sad, Lumia 650 ima OLED ekran, kod nje se ovo ne dešava koliko znam, a Lumia 950 kao i Lumia 730 ima AMOLED ekran, a kako mi se čini ni kod nje se ne posivljuje navigaciona linija? Pa sad, da li Lumia 950 ipak ima drugaiji displej po ovom pitanju, tj. manje osetljiv oko ove priče sa burn inom, ili je neko ovo što sam ja gore opisao prosto tako lupio.

DRUGI DODATAK: Da, vidiš, ovo sivljenje navigacione linije se izgleda dešava i na Windows Phone 8.1. Kako bi ja to mogao da znam, ova Lumia 730 nije više videla wp8.1 čim mi je došla u ruke.

Sent from mTalk on Windows 10 phone