Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface
filip89x napisao:Pitam se vredi li cemu jos uvek Lumia 1520 ima za 160 dolara na AliexpresuMene privlaci samo Zeiss prosto mi fali na Mi4
Nije bitan samo broj vec i kvalitet a windows i tu kaska za androidom. Eno aplikaciju za Mondo godinu dana ne mogu da srede da se vide komentari. Ne da ne mogu nego ne zele. A takvih aplikacija ima mnogo.гари napisao: Ali ta većina ništa ne koristi ni na Androidu, kupili telefon koji ima gomilu aplikacija u prodavnici, ali memorija telefona i dalje zjapi prazna. Zato ja govorim da se preteruje često kad se aplikacije navode kao razlog zašto neko da kupi Android, i da bi čim i ovakav Windows mnogima (ali mnogi nije isto što i većina) bio bolji.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Za ovih nekoliko nedelja koliko koristim Lumiu primetio sam da to i nije baš slučaj.гари napisao:To je ono što je kod Windowsa dobro, neće ga neke tamo aplikacije gušiti kao što to bude na jednom drugom sistemu slučaj.
Da li stvarno misliš da većina ne koristi aplikacije na Androidu? Otkud toliki broj aplikacija ako ih niko ne koristi?гари napisao:Ali ta većina ništa ne koristi ni na Androidu, kupili telefon koji ima gomilu aplikacija u prodavnici, ali memorija telefona i dalje zjapi prazna. Zato ja govorim da se preteruje često kad se aplikacije navode kao razlog zašto neko da kupi Android, i da bi čim i ovakav Windows mnogima (ali mnogi nije isto što i većina) bio bolji
Jako teško, zato što postoji ogroman broj proizvođača koji prodaju jeftine Androide koji rade veoma dobro. Google je od početka išao i na taj deo tržišta. Microsoft ne može da "prepusti" nešto što nema, a Google sigurno neće prepustiti to što ima.гари napisao:Microsoft može da uzme deo udela u jeftinijim telefonima, i sigurno ne planira to da prepusti Googlu samo tako. Ako na duge staze može da uzme i 5% tržišnog udela, i to je ogroman broj ljudi.