Da, nadam se da će sad tako sa svakim sledećim buildom biti sve bolje.
E, a što se tiče mapa, sada sam slučajno nešto primetio, i to vrlo dobro. Uzmite HERE WeGo ili HERE Maps i pogledajte recimo Japan. Zumirajte u gradove. Veoma malo puteva, mapa neupotrebljiva. Uradite isto sa Windows Maps na CU. Razlika je OGROMNA, na CU mape Japana su MNOGO detaljnije, odnosno tačno onakve kako treba.
Moguće da su zaista tačne tvrdnje nekih koji su na Windows Central govorili da Windows Maps više ne koriste HERE mape nego Bing mape. Za sad su one lošije kod nas, ali kao što sam ranije pominjao - koliko sam ukapirao, oni koji su na Fast insajderu imaju bolje mape nego mi na Production. Valjda i to stiže nama.
Tako da mape ipak nisu sasvim obogaljene kao što smo pisali. Istina je da je u našem području dosta toga siromašnije prikazano, pa verovatno i za Evropu generalno, ali eto - onako kako je ranije bilo, prilikom puta u Japan ili - pretpostavljam i Južnu Koreju ili Kinu (mrzelo me da proveravam), mape bi nam bile skoro pa neupotrebljive.
Ostaje doduše za Japan još jedan problem. Nemaju offline mape. I baš sam čitao o tome, a i oprobavao sam: ni Google mape ni mnoge druge nemaju opciju da rade offline tamo. Skoro sigurno jer se nisu dogovorili s Japanskim vlastima o tome.
Ovo pišem eto iz dva razloga.

Prvi - ipak se ne menjaju stvari sa mapama na gore, iako se tako čini kada se gleda naš region, a drugi da bi vas dodatno i pitao:
Da li vi znate neku aplikaciju sa kojom bismo mogli dobiti offline mape Japana?
Sent from mTalk on Windows 10 PC