Windows 10 Mobile - generalna diskusija
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Ja imam mogućnost pauziranja, istina, samo na 7 dana, ne znam da li je to ograničenje bilo i ranije.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
A gde ti je ta opcija? U settings-update-advanced, ili tako nešto?
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Meni se nocas update-ovao fon, za sada je sve ok. Videcemo kako ce da se ponasa.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ne sećam se ovako napamet, jbg. Kad proverim, javljam.гари napisao:A gde ti je ta opcija? U settings-update-advanced, ili tako nešto?

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nadam se da će sad FCU bolje raditi na Lumiji 650 nego CU... Za sad vidim da kako ljudi komentarišu da im nešto brže radi telefon, da manje troši bateriju, i slično. Još da je i generalno stabilniji. I da isprave probleme kao sa mapama...
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Gari kako ti radi telefon nakon FCU abdejta? Ja sam i dalje na poslednjem oficijalnom AU. Ne očekujem da će biti nadogradnji za moju Lumiju ali nisam zbog toga preterano žalosan važno mi je da fercera.
Poslato uz pomoć Tapatoka
Poslato uz pomoć Tapatoka
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Meni je još na CU, a ne bih da se igram sa FCU sad, jer bih za to izgleda ja morao da menjam registar. Ne znam da li za FCU Microsoft omogućava da se reko insajdera stavi FCU, i da se nastave dobijati nadogradnje kao što je to uradio sa CU. Zapravo, ni samo menjanje registra mi nije problem, nego je više to što na telefonu imam sad i neke poruke sa Vibera koje ne bih da izgubim u slučaju da zatreba da se radi hard reset, ili nešto slično.
A kako FCU radi, to ću vas sve izvestiti kad vidim koliko moja devojka kidiše na svoju Lumiju 650.
Na Windows Novosti mi se čini da uglavnom ljudi govore kako im baterija nešto bolje drži, i kako sistem generalno dobro radi... E sad, to zvuči dobro... Videću i ja malo sutra prekosutra da joj pročačkam telefon, da vidim kako radi.
Nego, i ja sam tebe hteo nešto da pitam. Jel bi mogao da proveriš ove dve stvari? Koja ti je verzija Outlook aplikacije? I da li ti Outlook Mail sinhronizuje flagovane mejlove na Gmail nalogu recimo? (Na Outlook nalogu to radi dobro koliko se sećam, ali su ti ostali bili problematični.) Pitam jer mi je to sad skoro pa sve što me drži na CU. Znači mi što mogu na mejlu za posao da sinhronizujem flegovane mejlove sa telefona, pa mi je i na browseru flagovano sve što sam flagovao i na telefonu. (Al sam ovo objasnio naširoko i nadugačko.
)
Sent from mTalk
A kako FCU radi, to ću vas sve izvestiti kad vidim koliko moja devojka kidiše na svoju Lumiju 650.

Nego, i ja sam tebe hteo nešto da pitam. Jel bi mogao da proveriš ove dve stvari? Koja ti je verzija Outlook aplikacije? I da li ti Outlook Mail sinhronizuje flagovane mejlove na Gmail nalogu recimo? (Na Outlook nalogu to radi dobro koliko se sećam, ali su ti ostali bili problematični.) Pitam jer mi je to sad skoro pa sve što me drži na CU. Znači mi što mogu na mejlu za posao da sinhronizujem flegovane mejlove sa telefona, pa mi je i na browseru flagovano sve što sam flagovao i na telefonu. (Al sam ovo objasnio naširoko i nadugačko.

Sent from mTalk
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Posle 3 dana na FCU, sve radi stabilno. Gari za flagovane mailove ne znam šta da kažem nemam to i ne koristim.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ne koristiš ni jedan mejl nalog koji nije Microsoftov? Tj. li jedan koji nije outlook, hotmail, live, ili tako nešto?
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
гари, koristim mail, i to Microsoftov, ali ne koristim flagove, ja ne vidim poentu istih, i meni na mail ionako stize samo gomila gluposti i reklama.
Nemam nikakvu korespondeciju mailom ni sa kim.
Nemam nikakvu korespondeciju mailom ni sa kim.
- TosaNS
- Mobil stručnjak
Koristim gmail, yahoo i pop3 sve sinhronizuje bez problema ali nemam flagovane da mogu da potvrdim.
Poslato pomoću Tapatoka
Poslato pomoću Tapatoka
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
A to, koristiš sve što meni treba. 
Ako nije problem... Da vidiš koja ti je verzija aplikacije. Meni je 17.8600.40526.0.
.

.
I da u aplikaciji u Gmail nalogu zadržiš tap na nekom mejlu, i odabereš Set flag.
.

.
I onda sinhronizuješ mejl na one dve dole strelice ukrug. I posle toga vidiš u browseru da li je taj mejl isto označen. Mislim da bi u Gmail-u na browseru taj mejl bio označen žutom zvezdicom. Video bi da li ga je sinhronizovao čim se uloguješ u mejl na browseru, ili ako si već bio ulogovan, čim refreshuješ browser.
Izvini zbog postupnog objašnjenja, sigurno to sve i znaš, ali reko da napišem ovako pošto kažeš da to ne koristiš. A zanima me da li to sad radi na AU da bih znao ukoliko mi ćefne da se vratim na AU.
Sent from mTalk

Ako nije problem... Da vidiš koja ti je verzija aplikacije. Meni je 17.8600.40526.0.
.

.
I da u aplikaciji u Gmail nalogu zadržiš tap na nekom mejlu, i odabereš Set flag.
.

.
I onda sinhronizuješ mejl na one dve dole strelice ukrug. I posle toga vidiš u browseru da li je taj mejl isto označen. Mislim da bi u Gmail-u na browseru taj mejl bio označen žutom zvezdicom. Video bi da li ga je sinhronizovao čim se uloguješ u mejl na browseru, ili ako si već bio ulogovan, čim refreshuješ browser.
Izvini zbog postupnog objašnjenja, sigurno to sve i znaš, ali reko da napišem ovako pošto kažeš da to ne koristiš. A zanima me da li to sad radi na AU da bih znao ukoliko mi ćefne da se vratim na AU.
Sent from mTalk
- TosaNS
- Mobil stručnjak
Gari i kod mene je ista verzija mejla, thx za tip nisam flag koristio iz razloga što mi nije bilo potrebno, flag više koristim na poslu da izdvojim mejlove iz hrpe nepotrebnih.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nema na čemu.
I kad budeš mogao, ako nije problem da probaš, da vidiš da li kod tebe Outlook aplikacija može da flaguje mejlove. Problem je ranije bio s tim što ja flagujem mejl, a on bude flagovan samo u aplikaciji, a ne u browseru. Pa i kad se resetuje telefon, sve što bih flagovao na telefonu nestane, kao da ništa nisam flagovao.
Sent from mTalk

Sent from mTalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com

Sent from mTalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ušao u Autluk na Lumiji, označio jedan mejl zastavicom, ušao u Gmejl na lap topu - i nema oznake.
Označio na lap topu mejl zvezdicom, ušao u Autluk na telefonu - i nema oznake.
Jesi mislio na to?
Označio na lap topu mejl zvezdicom, ušao u Autluk na telefonu - i nema oznake.
Jesi mislio na to?
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Na to sam mislio, hvala što si proverio.
To je baš AU kod tebe? Nije mi jasno što ne naprave to da radi na svim verzijama w10m... 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Lap top je na W7, a na Lumiji nisam dobio ništa otprilike dva meseca, tako da ne znam šta koristim. 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
Ljudi jel moze pomoc. Kako da prebacim kontakte sa Windows 10 mobile TH2 na android? Jel moze preko NFC ili BT?