U seriji Dark, 6. ili 7. epizoda, spažen Windows telefon.
Inače vidim danas da Cortana više ne može da prepoznaje pesme. Kad probaš da vidiš koja je neka pesma odgovor bude:
Song unrecognized
on this service is retired
by music continues.
Inačem, igrao se malo sa hard resetima, WDRT, i slično. Sad sam opet na AU.
U prvoj turi kad sam stavio AU telefon je ludovao, kao da je uzeo LSD, bagovi na sve strane, totalno pošandrcao. Bilo je i nekih korisnih bagova izgleda, osim ako je to bio neki Microsoftov eksperiment. Dobio sam u kalendaru baš baš veliku mogućnost izbora boja za različite kalendare, iako nije baš savršeno radilo to. Malo mi sad krivo što nisam slikao da pokažem. Odmah u startu je bilo više od onih standardnih 9 boja, a bila je i neka paleta sa još više boja, i tu sam mogao da biram različite iz spektra, pa još dodatnu za svaku od njih koliko da bude svetla ili tamna nijansa.
Problem je bio izgleda taj što sam prilikom hard reseta slučajno naredio da povlači backup, a nisam to hteo, pa sam ugasio telefon, i onda ga pokrenuo bez povlačenja backupa. I onda je tako pošandrcao. Posle toga sinoć novi hard reset, i sve super radi koliko vidim, tj. spram očekivanja, ali mi samo još telefon nije uspeo skinuti predikciju za srpske tastature.
Ako neko ima savet šta bih mogao za tastature da probam, može da mi predloži. Znam da mogu to sa interop toolsom da se igram, ali bih radije probao da se držim nekih trikova koji su više po PS-u, a možda i bude to dobro od sledeće nadogradnje. Što bi naš Toša rekao, strpljen spasen.