Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Pa ne bih baš rekao da si realan, ali ok, ako ti tako kažeš. Prvo te zeza telefon do te mere da bi ga tresnuo o patos, a sad je ipak sve podnošljivo, dok radi radi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Zavodniče, to zeza Photos aplikacija. I ja neke slike čuvao sa DailyPic-a, i pravio neke screenshotove, i nešto od toga ne vidim u Photos. Ali u Files Explorer ga pronađem tačno gde treba da bude. Tako da nije samo do slika sa kamere.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Green, ko kaze da ga nisam tresnuo o patos! Ovo ti pisem s kompa, ali pokusacu da sutra od supruge uzmem telefon i da ti ga pokazem. Za sad koristim NOKIA N8 i to je to. Ako hoces dokaz, imaces ga!
гари, iskreno, ako meni kao krajnjem korisniku treba uputstvo ya upotrebu telefona da ga .ebem onda
Shvatio sam sta zelis da kazes, ali iskreno ne zelim da trazim app da mi nesto radi. Valjda i telefon sam treba nesto da odradi 
гари, iskreno, ako meni kao krajnjem korisniku treba uputstvo ya upotrebu telefona da ga .ebem onda

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Čini mi se da me možda nisi dobro razumeo. Hteo sam reći samo da slike ne nestaju, nego ih Photos aplikacija u nekom trenutku "zaboravi". I onda se tih slika posle par dana opet seti. A za sve to vreme te slike jesu na telefonu.
Bag koji bi morao pod hitno da se ispravi.
Bag koji bi morao pod hitno da se ispravi.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
гари, zavodnick, ako ne vidite slike u Photos app to je zato sto se ponekad sam sistem zablesavi, najcesce odmah posle slikanja. Najlaksi nacin da se ovo sredi je zadrzati strelicu, pobiti procese, uci u Photos i slike su tamo. Kraj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Aplikacija Photos pati od amnezije kombinovane sa demencijom. Problem se rešava desetostrukim hard resetom ili kupovinom novog telefona, onog omrženog, haha.
Rade li makar sat i datum na tom sistemu koji se stalno zablesavi? Ili i za to treba koji reset?! 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Generalno rade, ali je bilo slučajeva da se pločica za kalendar ne rifrešuje i po nedelju dana drži isti datum ili da alarm zaboravi da pogleda na sat i ne oglasi se. [emoji38]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
miodrage napisao:гари, zavodnick, ako ne vidite slike u Photos app to je zato sto se ponekad sam sistem zablesavi, najcesce odmah posle slikanja. Najlaksi nacin da se ovo sredi je zadrzati strelicu, pobiti procese, uci u Photos i slike su tamo. Kraj.

.
Ništa ne pomaže za Photos, to je bag koji mora da se ispravi. I meni biva taj problem, a sveže je instaliran sistem, uredno sa resetom.
Uzgred, evo jedan zanimljiv koncept.
New Windows 10 Mobile concept adds Fluent Design - MSPoweruser
https://mspoweruser.com/new-windows-10- ... nt-design/
Obično nađem konceptima dlaku u jajetu, ali ovo bi bilo prilično dobro. Da bude sistem konzistentniji sa desktopom, a i na većim telefonima bi ovako bilo lakše otvoriti action centar.
.

.
Sent from mTalk
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
гари, kako ne pomaze kad sam ja uvek na ovaj nacin resio kad se desilo, kod mene, kod zene na 930, i kod mojih na 3 550? Ako sam uvek uspeo da resim unutar 5 sec neki bag (a to priznajem da jeste) i to na 5 razlicitih uredjaja, onda je bag resiv lako. Ali da postoji, to stoji.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Jest da je klinički mrtav ali evo još jednog "update-a".
http://mondo.rs/a1076518/Mob-IT/Vesti/W ... -kraj.html
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
http://mondo.rs/a1076518/Mob-IT/Vesti/W ... -kraj.html
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Onda je to kod tebe ipak možda bilo nešto malo drugačije. Ovo i kod mene i kod devojke gašenje aplikacija iz multitaskinga nije pomagalo. A oboje gasimo iz multitaskinga sve što nam ne treba. Prosto imamo takvu naviku.miodrage napisao:гари, kako ne pomaze kad sam ja uvek na ovaj nacin resio kad se desilo, kod mene, kod zene na 930, i kod mojih na 3 550? Ako sam uvek uspeo da resim unutar 5 sec neki bag (a to priznajem da jeste) i to na 5 razlicitih uredjaja, onda je bag resiv lako. Ali da postoji, to stoji.
Bitno da isprave uskoro.

Sent from mTalk
- zavodnick
- Expert
гари, i kod mene se nekad to desavalo pa sam taj problem rijesio kako je miodrage, objasnio, ali u poslednje vrijeme, nazalost... Novi update koji sam skinuo je zabrljao u tome 
Green, ne dosadi li ti ?!

Green, ne dosadi li ti ?!
^ Nimalo. Odlična je zabava čitati i odgovarati na vašu WP komediju. Pa ono, dok se konačno ne opametite...
- zavodnick
- Expert
Green, sjajno. A koji si ti faktor da nas "popravljas"? Ne razumijem cemu te tolike tvoje zelje da mi predjemo na Android? A jos, ne mozemo svi biti pametni kao ti 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Green, nikad, ali nikad necu uzeti Android osim da ga zviznem u neki zid punom snagom. Za drugo i nije. Ako Win propadne (u ovom obliku jeste, ali se jos uvek ceka mitski "Surface phone"), iOS mi je uvek bolja alternativa.
Stavise naci cu neku Nokiu E61 i novu bateriju i teram ponovo taj uredjaj za koji imam samo reci hvale.
SVE, ali apsolutno SVE je bolje od zelene boje i kante.
Stavise naci cu neku Nokiu E61 i novu bateriju i teram ponovo taj uredjaj za koji imam samo reci hvale.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Pređete na Symbian, to je svakako napredak u odnosu na WP. 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Za mene: Još samo malo da napreduje Android. Dex i ona verijanta da Huaweija da postanu još bolje, da postanu pristupačne i na jeftinijim telefonima. Kao i korišćenje aplikacije na telefonu u dve kolone. Huawei to zove Smart Multi-Column display, i rezervisao ga je za Mate 10 Pro. A to ima i Windows 10 mobile. Ako ne grešim?
Za sad za mene bi Android bio sidegrade.
Sent from mTalk
Za sad za mene bi Android bio sidegrade.
Sent from mTalk
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Cujem i iOS 11 je bolji xDmiodrage napisao:Green, nikad, ali nikad necu uzeti Android osim da ga zviznem u neki zid punom snagom. Za drugo i nije. Ako Win propadne (u ovom obliku jeste, ali se jos uvek ceka mitski "Surface phone"), iOS mi je uvek bolja alternativa.
Festina lente.
zavodnick, i ti si izgleda izgubljen ko burek u svemiru. 
Pišeš prvo da je win golo g....o, pa onda staješ u odbranu istog, jer ga ja i još neki napadamo. KomeNdija živa...

Pišeš prvo da je win golo g....o, pa onda staješ u odbranu istog, jer ga ja i još neki napadamo. KomeNdija živa...