Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Re: Windows 10 - generalna diskusija
Ako izbace poluproizvod i za mobitele onda pucaju sami sebi u koljena. Dosta korisnika ceka W10 da odluci da li ostati na Wp. Cekas zvanicnu verziju do kraja godine i onda da se opet patis sa greskama.
Nadam se da nece biti tako
Nadam se da nece biti tako
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Cekam u ja desetku pa da vidim vredi li vracati se sa androida na wp.Generalno mogao sam i da nastavam aili smetale su mim neke sitnice.Jos kad izbace neki dobar model.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Svi (osim Milorada
) cekamo 10ku pa pravimo sledeći korak. Ja sam već našao par telefona koji su mi ineresantni i kad dođe vreme za kupovinu biće ili L640 ili jedan od njih.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Što samo osim Milorada, strinu mu strininu?
Pa, valjda i ja ostajem na WP-u, pa kud puklo - da puklo?
Jes' da neću pazariti ove nove koji će izaći na za godinu dana.. pardon, dva meseca
, ali ću ostati pri 930-ici dok se skroz ne pohaba.

Pa, valjda i ja ostajem na WP-u, pa kud puklo - da puklo?

Jes' da neću pazariti ove nove koji će izaći na za godinu dana.. pardon, dva meseca

-
- Sertifikovani Trol
Ti si izdajnik najveći ovde na forumu. Koristiš uporedo oba sistema tako da se ti ne računaš. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pa dobro, ti imaš i neku zamenu za wp, ukoliko razocaraju, što je verovatno...
Al sta ce onda tvoj kolega Milorad...? Android neće, iOS takodje... A wp možda pukne skroz...
Al sta ce onda tvoj kolega Milorad...? Android neće, iOS takodje... A wp možda pukne skroz...

Huawei
Kuc,kuc...a kada stiže zvanični update na 10-ku za mobilne telefone?Onu na računaru sam odradio(i baš je super).Ja kao da sam se malopre probudio i pao ovde sa pitanjem,ali da baš ne listam sve 23 stranice...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Windows 10 - generalna diskusija
Pa nemas 2300 stranica nego 23. Listas sebe radi, ne za drugog.
Zasto nekoga ne bi mrzelo da ti pise odgovor, ako tebe mrzi da prelistas?
Zasto nekoga ne bi mrzelo da ti pise odgovor, ako tebe mrzi da prelistas?
Pa i u pravu si,ali ajde ja lepo zamolio,a u medjuvremenu i pročitao,da se...očekuje.Tu odmah iza ćoška,tj.samo što nije. 

Ne zna se tacno kad ce izaci. Predvidjaju kraj oktobra pocetak novembra. Medjutim, kako napreduju pojedinacni buildovi bit ce dobro ako bude i na kraju godine
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ja sam najpametniji ovde, na forumu: sedim na dve stolice - a i na trećoj bih, da mi 'oće neko pokloniti kakav dobar Ajfon.psyhound napisao:Ti si izdajnik najveći ovde na forumu. Koristiš uporedo oba sistema tako da se ti ne računaš.

10-ka se očekuje krajem oktobra ili početkom novembra, mada (iako je bude tada) neće zaživeti pre decembra..
"Brzi Insajderi", punite bateriju sutra, konacno stize novi build, uvece 
poz

poz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Sertifikovani Trol
Ja znam da ću dočekati 10ku, da li ću je instalirati zavisi od toga kako će raditi (daću vremena da se malo slegne sistem) i najverovatnije pakujem kofere i uzimam neki lowbudget Android. Zašto? Prvo, sve mi je ovo postalo jako neozbiljno i veoma smešno, a kao drugo, j**alo ih 5" na niskobudžetnim uredjajima. Da li je realno trpati na sve 5"? Zašto nema ni jednog valjanog niskobudžetnog uređaja sa ekranom manjim od 5"? Zar tražim puno?
Juče sam imao prilike da se iživljavam na nekom tamo LG Leon-u za koji nikad nisam ni čuo.
Snapdragon 410, 1.2GHz, 1GB RAM, 8Mpix kamera, LED... Sasvim korektan hardver, a ima 4.5" ekran i još je manji od Lumie 630! Za mene sasvim dovoljno i korektno...
Mislim da će da padne jedno pa-pa MS od sledeće godine.
Juče sam imao prilike da se iživljavam na nekom tamo LG Leon-u za koji nikad nisam ni čuo.
Snapdragon 410, 1.2GHz, 1GB RAM, 8Mpix kamera, LED... Sasvim korektan hardver, a ima 4.5" ekran i još je manji od Lumie 630! Za mene sasvim dovoljno i korektno...
Mislim da će da padne jedno pa-pa MS od sledeće godine.
Stvarno je i meni cudno da nema dobro parce hardvera ali sa manjim ekranom. Nije mi problem da koristim veci uredjaj sa jednom sakom jer sam krakat ali nezgodno je za dzep. A od win10 ne ocekujem nista posebno do sledece godine, jer ako ga izbace do kraja ove, verovatno ce biti vrlo bagovit kao i desktop verzija pa izbacuju po 2-3 service pack-ova.
Apdejt 10536 izasao jutros, changelog je lako naci. Kod mene je prvi (u stvari 2 u 1) trajao oko 2,5 sata i oko 35% batt, sa sve apps apdejt. Drugi (1004) oko 1,5 sat. E sad, kome je ovo dugo ili jednostavno nece da mu krene apdejt, savetuje se povratak na 8.1 i onda odmah apdejt na poslednji 10536.1004, to je sad omoguceno.
pozz
Na prošlom buildu Store je uredno prijavljivao apps apdejte, sada baš i ne, tako da proveravajte "ručno" da li ima nešto novo.
poz
pozz
Na prošlom buildu Store je uredno prijavljivao apps apdejte, sada baš i ne, tako da proveravajte "ručno" da li ima nešto novo.
poz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Probao ovaj zadnji apdejt 10536. Definitvno, vizuelno dopadljiviji puno od windowsa 8.1, medjutim gresaka ima ogroman broj.
Meni nisu radili Viber i Whatsapp (pozivi). Zatim aplikacija Edge se cesto kresuje cim je ozbiljniji sajt u pitanju (mada radi veoma brzo).
Moje misljenje je da Windows 10 za telefone, pre novembra nece izlaziti i ako izadje, bice strasno bagovit.
Meni nisu radili Viber i Whatsapp (pozivi). Zatim aplikacija Edge se cesto kresuje cim je ozbiljniji sajt u pitanju (mada radi veoma brzo).
Moje misljenje je da Windows 10 za telefone, pre novembra nece izlaziti i ako izadje, bice strasno bagovit.
Isto kao i za pc. Nece to valjati narednih godinu dana od izlaska i nekoliko apdjeta, isto kao kod pc verzije po 2-3 service pack.
9R94, Ja iskreno to i ocekujem sad ne znam da l' ce bas godinu dana da potraje ispravljanje i kako ce to uraditi. Jedino o cemu treba da vode racuna je da kada izadje da sve sistemske aplikacije rade bez gresaka fluidno + u saradnji sa kompanijama da ispeglaju najpopularnije aplikacije (whatsapp,viber,zedge,...) mozda je i previse ali bar sistem da radi kako valja za pocetak .
Mislim da ce ostati da sistem radi fluidno i bez nekih vecih problema ali za aplikacije se nesto ne nadam sve dok nastave svojom politikom da budu toliko zatvoreni. Izgubices deo kolaca ali ces ga nakon nekog vremena povratiti i ici u plus, ovako konzervativni ne znam dokle ce stici. Meni whatsapp super radi, pozivi jos nisu kao na viberu ali opet mi bolje radi i "laksi" je od vibera.