psyhound napisao:Aha... Zasto onda nigde nisam hvalio Sensation XE? Zasto nisam hvalio EVO3D kog sam cak i popljuvao zestoko i vrlo brzo ga se resio? Od kako si na forumu tad sam vec imao 997D koji me je odlicno sluzio i posle njega 520ku. A sta je bilo ranije? Prelistaj malo moje postove o drugim telefonima koje sam imao pre 2013. i onda mozda mozes nesto i da mi kazes.
Naravno da nece da ti kaze zato sto
psyhound napisao:Izglada da si jedan od onih koji citaju postove onako kako njima odgovaraju.
EDIT:
Baraba napisao:Otkud widgeti na wp? Koliko vidim zvanično piše folderi. Ono ne izgledaju kao widgeti na klipu sa yt, već manje ikone tj. pločice. Da su widgeti, oni bi bili ispisani informacijama, npr. b92 prevučeš u taj folder i na widgetu su vesti, sa widgeta ih čitaš bez otvaranja pločice b92. To stvarno nisam video na yt i ovim folderom na wp? Da li grešim?
Nisam instalirao jos najnoviju verziju pa nemam opciju pravljenja live foldera, ali imam npr WP central aplikaciju na home screen i aplikacija se "vrti" bez potrebe da je otvoris i ispisuje poslednje vesti kako one izlaze na sajtu. Znaci to ti ga dodje kao taj tzv widget. Da li to tako radi u folderima nzm, neka odgovori neko ko koristi foldere.
Baraba napisao:Gube li žive pločice smisao sa folderima? Furalo se koliko se sećam da sve informacije odmah vidiš na ekranu (sa ovim se Miodrag baš hvalio, sada treba da stavlja po folderima, on neće biti baš za ovo ili će uraditi sam sebi kontru), sa ovim ti kada pogledaš u folder moraš da čekaš da dođe na red da se prikaže ono što tebi treba?
Ko kaze da TREBA? Meni nije trebao ni centar za notifikacije jer sve imam na home screen, ali eto valjda zbog trazenja ljudi to su ubacili. Isto tako ovi live folderi, ko vidi u tome neku dobru stvar koristice, kome ne treba nece. Glupa je prica da sada live tile na home screen pada u vodu zbog nekakvog live foldera, meni licno live tile je zakon