Kakve veze ima sto sam mod, iznosim svoje misljenje - koje ne vidim da je pogresno zaista. Citirao sam ga ponovo da ne pricamo napamet, pomislice ljudi svasta.
Jeste, ali recimo 735 je super uređaj a nema glance, i mora da se pati sa istom koverticom za sve.novak napisao:Glance je najbolja stvar za notifikacije, bar meni
Iskljucivao sam ih i ja za task managere, notifikacije za novine, to je i mene nerviralo.araphel napisao: Eto, kao što sam već rekao, meni su recimo te ikonice u status baru na Androidu koje se ovde toliko hvale uvek bila prva stvar koju isključujem za svaku aplikaciju, ako je to moguće. Iritiraju na kub.
A zasto lepo ne procitas bar poslednjih nekoliko komentara pre nego sto postujes?knezevic76 napisao:Šta je problem sa multitaskingom?
Otvorio sam 7aplikacija, koliko pokazuje na ekranu i prebacujem se između njih bez problema i nastavljam tamo gde sam stao.Zadnja app mi je bila TT u kojoj sam počeo da pišem post, otvorio sam osmu app i TT mi nestao sa ekrana.Kliknuo sam na ikonicu TT i otvorio mi je editor sa sačuvanim textom i nastavio sam dalje sa kucanjem.U pozadini su bile neke igrice, benc vesti, WP central i sve je reagovalo bez tačkica i resuminga (jedino na zahtevnijin igricama uradi resuming ali vrati tamo gde je prekinuto)
NPR LGSpirit je operisan od multitaskinga na lolipopu kao i još neki modeli.
Zašto mislite da jedino WP može da predstavlja neku alternativu u budućnosti, kad ima i drugih sistema koji nastoje da se izbore za svoje mesto pod suncem. Trenutno to pokušavaju da urade Sailfish, Tizen, Firefox,... BlackBerry je još uvek živ, pa ko zasluži neka uzme svoj deo kolača. Stvara se fama kao da će sve propasti ako propadne WP. Ako je Symbian (kao vodeći sistem u jednom periodu) mogao da ode u istoriju zato što nije bio dovoljno dobar, zašto bi onda uopšte trebalo žaliti marginalni WP. Kad se na tržištu pojavi nešto bolje od Androida i iOS-a, onda će to vrlo lako pronaći put i do potrošača.araphel napisao: .....Miodrage je u jednoj stvari u pravu: jadno će biti jako budemo mogli da biramo samo između Jabuke i Robota. A i oni sve više liče jedan na drugog.
Ako pod "underground zajednicom" mislis na razne forume/sajtove gde su se "razbijale" i serovale app, plus xda, plus "google open codes", plus nikakve restrikcije, to je to onda. Sreca radost, kako kome.novak napisao:Android je na pocetku bio mrljav k'o wp, al mislim da ga je spasila underground zajednica