Windows 10 Mobile - generalna diskusija
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
928 nema nista za sad od blinkanja, a ima hardversku mogucnost. A od kad je na desetki vise ne blinka ni kad je na battery low 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Blago tebi, onda.psyhound napisao:Ne znam inače ni ja šta znači aBdejt, znam samo za aPdejt.

Ali, to nije bitno, važno je da bi šamarao celu jugozapadnu Srbiju, jer bi te tamo svi oslovljavali kao Sala.

Inače, nisi ti od juče, naravno da znaš šta je abdejt, jer apdejt ne možeš napismeno upotrebljavati kao regularnu pozajmljenicu iz stranog u srpski jezik - i to usled pravila jednačenja suglasnika po zvučnosti.
Eto, sad ne samo da znaš šta je abdejt, već i zašto je abdejt.

Onda sam i ja isti takav debil, bez obzira na obrazovanje, jer se slažem s tvojim komentarom.psyhound napisao:Ne znam... možda sam ja samo debil koji ovde sedi i ke#a samo nešto sa trogodišnjom srednjom.
Ma, ja bih bio zadovoljan i da se ograškaju, i to bi bilo dovoljno.psyhound napisao: Ja moram ovim konjima da dam fore do sledeće godine (...) ali svakako ako se ne opasulje (oboranijaju?) i ja ću prvom prilikom uhvatiti tamo neku relaciju Kina - Tajvan (...).

Pazi, ja ne mislim da oni nemaju pojma, već da jednostavno neće da se angažuju kako bi trebalo, iz kog razloga - to samo oni znaju. Bar kad je OS za telefone u pitaju. Imam utisak da je ovaj put bilo krenulo da se radi ozbiljno, ali da usput unutar kadra došlo do nekog kuršlusa, pa sad ispašta nedovršeni OS za telefone.miodrage napisao:Evindzer: Svaka ti je na mestu, i 100% se slazem sa tobom. Ja cu nastaviti sa WP jer jednostavno nemam alternativu, iOS mi je dosadio, Android me odbija. Ali i ja mislim sad vec da MS pojma nema sta ce i kako ce. Kad ja to kazem, jasno je koliko je sati.
Za Ajfon nemam sad para (polovni ne razmatram), a i ne uzima mi se dok mu ne integrišu olovku - ako to urade, onda bih veoma ozbiljno razmislio da nađem pare za takav model. Pošto od toga nema ništa, bar za sad, tu su Samsungovi Nout modeli da zamene ovaj Asus, kad mu bude vreme za penziju - a od WP svakako neću odustati jer mi za svakodnevne zadatke najviše odgovara i prija, i pored mnogih nedostataka koje smo svi ovde više puta navodili (mislim na prave nedostatke, ne na razlike u rukovanju i izgledu u odnosu na Android, i slično - jer to je više stvar navike i ukusa). I to je ono zbog čega se osećam uniženo - kao kupca i korisnika me imaju i u buduće (a nisam jedini, mnoogo većih pobornika WP-a od mene ima koliko hoćeš), a oni se prema meni ponašaju kao da nisam vredan njihove pažnje.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Za potpis. Al mi nije drago, oni ako ne mogu da se sastave i naprave dobar OS, pa to spoje sa desktop, onda ne vrede ni za crno ispod nokta onom što je nekad bila nokia. I postavljam sebi pitanje, da li im uopšte i desktop verzija vredi?miodrage napisao:Ali i ja mislim sad vec da MS pojma nema sta ce i kako ce. Kad ja to kazem, jasno je koliko je sati.
Suska se da pomjeraju i L650. Navodno problemi sa os[DISAPPOINTED FACE]
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne suska se, sad je i zvanicno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Bolje da cute i nista da ne najavljuju, nego ovako. Vecinu korisnika ne zanima apdejd ni kada ce da stigne. To samo oni upuceniji prate. Pre nove godine skupilo se neko drustvo i vidim na stolu dve lumie, 535 i 920 i kazem im da ce dobiti nadogradnju na win10 tu oko nove godine. Njihova reakcija je bila u fazonu - Bas me briga.
Smorili su sa tim odlaganjem. Kad sam marta prelazio na android planirao sam oko nove godine da se vratim na win, jer je plan bio da na jesen krenu sa desetkom i racunao sam da ce do nove godine sve to legne. Medjutim...
Inace gledao sam juce 640xl, bas mi se dopao, narocito ispupcenje kod kamere ali prevelika mi je. Videću sta cu i kako cu.
Smorili su sa tim odlaganjem. Kad sam marta prelazio na android planirao sam oko nove godine da se vratim na win, jer je plan bio da na jesen krenu sa desetkom i racunao sam da ce do nove godine sve to legne. Medjutim...
Inace gledao sam juce 640xl, bas mi se dopao, narocito ispupcenje kod kamere ali prevelika mi je. Videću sta cu i kako cu.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Prelep telefon l650... Staff sto ne rzmotris l830, odlican telefon a 5 incha displej?
Festina lente.
Treba mi dual sim.
- Apolo
- Expert
Pardon... Pa onda mislim da nemas puno izbora ako je WP u pitanju. 5.7 incha je veliki uredjaj, ali po svemu sudeci ima dobru autonomiju baterije. Sto se velicine tice to je stvar navike pa vremenom ne bi trebalo da ti predstavlja problem.
Festina lente.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Provalio sam bug sa Edge-om i modom za jednoručno korišćenje telefona...
Kada sam u Edge i prepolovim ekran, malo čačkam tako i vratim ga u normalu, ovaj misli da je i dalje u jednoručnom modu i gornja polovina ekrana za njega ne postoji, a sve što tapnem u donjoj polovini registruje u gornjoj.

Kada sam u Edge i prepolovim ekran, malo čačkam tako i vratim ga u normalu, ovaj misli da je i dalje u jednoručnom modu i gornja polovina ekrana za njega ne postoji, a sve što tapnem u donjoj polovini registruje u gornjoj.

Steta je losih specifikacija upakovanih u ovako lijepo kuciste, tj. obrnuto:)
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
sugarcoated_ass, he he he, jos jedan bagic
Za one koje mozda muci baterija. Ja sam znatno produzio trajanje na sledeci nacin.
Pogasio sam sva moguca pracenja, prikupljanja i slanja informacija iz OS, ali i iz svih aplikacija pojedinacno, ugasio NFC i Lokaciju. Ukljucio Battery saver, komotno sam izuzeo whatsapp, viber i mailove ( stizu mi obavestenje i poruke), stalno mi je ukljucen LTE i WIFI, sve funkcionise normalno ( vidljivost ekrana, jacina zvuka, galnce screen) ali baterija drzi mnogo duze, skoro kao na 8.1
Telefon je i posle sat vremena na 100%

Al i dalje svremena na vreme imam izlaznu strelicu na WIFI i na mrezi i ponekad mi se pali znak za GPS iako je lokacija iskljucena, mislim da me prate

Za one koje mozda muci baterija. Ja sam znatno produzio trajanje na sledeci nacin.
Pogasio sam sva moguca pracenja, prikupljanja i slanja informacija iz OS, ali i iz svih aplikacija pojedinacno, ugasio NFC i Lokaciju. Ukljucio Battery saver, komotno sam izuzeo whatsapp, viber i mailove ( stizu mi obavestenje i poruke), stalno mi je ukljucen LTE i WIFI, sve funkcionise normalno ( vidljivost ekrana, jacina zvuka, galnce screen) ali baterija drzi mnogo duze, skoro kao na 8.1

Telefon je i posle sat vremena na 100%

Al i dalje svremena na vreme imam izlaznu strelicu na WIFI i na mrezi i ponekad mi se pali znak za GPS iako je lokacija iskljucena, mislim da me prate

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Молим детаљна упутства за гледаоце са јефтиним улазницама... Како то све поискључивати?

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Apolo
- Expert
Aaaa, presao sam na Android ali i dalje mi se vise svidja taj minimalisticki dizajn kod Windowsa. Dajte, popravljajte tu desetku vec jednom xD
Festina lente.
Fino su usminkali 10ku, al problem aplikacija je jos uvijek deal breaker.
-
- Sertifikovani Trol
Je*eš šminku kad nisu sredili osnovne stvari da rade... Svi ste se naložili na izgled, a funkcionalnost je apsolutno nebitna stavka.
- Apolo
- Expert
Vec sam pitao ranije da li su sredili kasnjenje notifikacija i dobio sam potvrdni odgovor. E sad, da li su ista unapredili funkcionalnosti aplikacija tipa Twitter, LinkedIN? Ja licno koristim samo par osnovnih aplikacija pa me vecina drugih i ne zanima.
Festina lente.
-
- Sertifikovani Trol
Nope. Facebook npr. jesu i to veoma, jedino što je poprilično nestabilna app pa ume da pukne pri uploadu slika i videa, ali twittLer i Linked nisu ni pipnuli.
Vise updatea dobijaju neoficijelne aplikacije, konkretno twitter. A na sva zvona su objavili kako ce poraditi na zvanicnim verzijama.