WP 8.1 - generalna diskusija
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Okt 2013. 13:35
- :: lumia 920
- :: nokia e7
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Zna li neko sta je sa zivim slikama koje su jedan period bile moguce preko beta verzije nokia camere???
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
-
- Neredovni učesnik
Psyhound, ma jedno vreme je iz nokia camera beta pravio zive slike. Okidanje je trajalo standarno kratko ali je bila ziva slika i kada se slike listaju iz kamere bile su kao kratka animacija dok ih iz galerije nije tako prikazivao nego kao obicnu sliku. Sledeci update je ukinuo tu opciju. Kada su najavljivali lumiu 930 to je bila jedna od novosti koju donosi. Pogledaj na yt live images. Funkcionisalo je sasvim korektno ne znam zasto su ukinulu
-
- Sertifikovani Trol
Evo kako se moze ukljuciti - http://m.youtube.com/watch?v=RX7vpoFy1Dg
Ali mi cinematograph deluje kao mnogo bolje resenje.
Ali mi cinematograph deluje kao mnogo bolje resenje.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
Stigla nadogradnja za video app, sad koncno moze da ucitava .SRT titlove...jako lepa vest to se mene tice....samo mi je to falilo na wp-u:-)
-
- Neredovni učesnik
Na taj nacin sam aktivirao kada se pojavila ta opcija al sada nece. Cinematograph jeste bolje resenje ako bas to hocu al ovo je opcija koju je imala svaka slika a i rezolucija je na 6mpx ako se okine iz cinematographa. U svakom slucaju hvala na odgovorima
Na koji nacin pustate prevod preko aplikacije Video? Meni nece da ucita prevod a u srt formatu je. Stavio sam u isti folder gde je video i stavio sam isti naziv.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
staff, nikako, i ja se mučim sa tim, ceo dan već, pisao sam u podforumu Aplikacije za Windows Phone 8.1...
Sigurno smo kod majkrosofta na nekoj crnoj listi. 

Srt titlovi rade dobro, ja sam ubacio u folder sa filmom, isti naziv i pušta bez problema .
Problem može samo biti da ne čita kvačice , to možete srediti na compu , npr preko notepad2 programa, ubacite titl , idete na file-encoding- utf 8 - with signature . Idet na setings kada pustite film i izaberete track 1, tako bi otprilike trebalo da pokaže.
Problem može samo biti da ne čita kvačice , to možete srediti na compu , npr preko notepad2 programa, ubacite titl , idete na file-encoding- utf 8 - with signature . Idet na setings kada pustite film i izaberete track 1, tako bi otprilike trebalo da pokaže.
- Cooomi
- Mobil manijak
tolero, ajde ako ti nije teško napiši koji ti je region i jezik u telefonu i verzija programa? Ja sam sve uradio kako treba i neće da mi učita... Kako si prebacivao film i titl na telefon?
Evo sada sam testirao Edge.of.Tomorrow.2014.720p.BluRay.x264.YIFY i nije orepoznao titl , izgleda je problem sa formatom filma, jedino mi to pada na pamet. Ranije sam isprobao Suits.S02E02.HDTV.x264-ASAP.[VTV] i radio je titl dobro . DP 8.1.1 Sve je na usa , region , jezik. Prebacio sam preko usb kabla , samo sam prebacio u folder na sd. Evo istestiram još neki format pa javim.
- Cooomi
- Mobil manijak
Ja isto pokušavam sa YIFI (720p) .mp4 fajlom, neće... 

Izgleda ne rade titlovi na mp4 , ja obično gledam serije, one nisu mp4.
Mada sada vidim da je i ova serija mp4, samo manja rezolucija . Ove kvalitetnije mp4 od 720p ne pušta sa titlom,stvarno čudno.
Sa druge strane moli pušta sve bez problema.
Mada sada vidim da je i ova serija mp4, samo manja rezolucija . Ove kvalitetnije mp4 od 720p ne pušta sa titlom,stvarno čudno.
Sa druge strane moli pušta sve bez problema.
- Cooomi
- Mobil manijak
Provalio sam, ništa, ostaću na Molly... Nisam znao, do danas,da Moliju kada istekne trial i dalje može da se koristi, samo se stisne cancle i sve šljaka normalno 
Inače, nisam stipsa pa da ne dam 300din već ne želim da platim opcije koje treba da su integrisane u sam sistem! Stvarno može malo MS da se potrudi oko mediskog dela WP, i Video i Music app su im očaj

Inače, nisam stipsa pa da ne dam 300din već ne želim da platim opcije koje treba da su integrisane u sam sistem! Stvarno može malo MS da se potrudi oko mediskog dela WP, i Video i Music app su im očaj
Mislim da druga dva operativna nemaju native podršku za titlove u svojim plejerima, bar se ne sećam da je to imalo , kada sam koristio. Jedino neki plejer sa marketa. Ima i onaj drugi plejer cc pleyer , koji pušta isto fino mkv.
Da su loše aplikacije jesu , to ne sporim . Moraju da ubace mkv i još par formata.
Da su loše aplikacije jesu , to ne sporim . Moraju da ubace mkv i još par formata.
Danas sam dobio neki PfD update za L625. Zna li se šta je u pitanju i šta dobijamo njim?
-
- Entuzijasta
E sada sam se igrao sa l1020...i premetih da ima opciju za prepoznavanje pesama...pa me zanima kako i ja da je dobijem ako je ikako moguce?
-
- Sertifikovani Trol
Mozda zavisi od podesenog regiona, ali svi WP8 uredjaji to imaju. Tapnes Search da se pojavi Bing meni i dole imas ikonicu u obliku note.
-
- Entuzijasta
Da znam al je ja nemam
citao sam o tome i sve kao pojavice se al jok...inace podesio sam region i jezi na oba na uk, on ima a ja ne...ne znam mozda se namesta negde u podesavanjima!?