Windows 10 Mobile - generalna diskusija
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
filip89x, necu, sad sam bio do Telenora, ja ne uzimam nikada macku u dzaku. ne pristaju na moje uslove, ja ne pristajem na njihove i to je to. Cekam dalje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Cekaj sto si bio do telenora, da pogledas telefon ili da trazis neki popust?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Deksi, da uzmem taj telefon! Ali ja od svojih uslova necu odstupiti nikad! Znam svoja prava, i znam svoje obaveze. A postoji oni svoje obaveze ne znaju, ili nece da ih znaju, ima ko da ih podseti. Ne zelim da kupim macku u dzaku, pa da telefon vecito bude na servisu i ostalo. Ja znam da mnogo zavisi od softvera, ali ja od svojeg ne odustajem. Trazim samo mogucnost da vratim uredjaj nakon 24h ako smatram da mi ne odgovara. Po zakonu imam pravo na to.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Aha dobro sad vidim sta si hteo. Sta da ti kazem ili cekaj da cujes ili procitas realni opis telefona ili primeni to
Neznam ms ga bas oduzi, mozda im i pravi problem sto su 10-ku obecali i slabijim telefonima pa dok sve to spakuju da radi kako treba ga zato oduzise ili ce jednog jutra osvanuti naslov wp mobile se i zvanicno gasi. Zivi bili pa videli.miodrage napisao: ima ko da ih podseti.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
1) Da li moze i kako da se podesi da mi pokazuje sve mejlove u istom prozoru posto imam dva naloga. Moglo je na 8.1.
2) Kako bezicno da povezem windows 10 PC i mobilni i prikazujem slike i video ( imam wifi ruter na koji su povezani racunari i telefon).
2) Kako bezicno da povezem windows 10 PC i mobilni i prikazujem slike i video ( imam wifi ruter na koji su povezani racunari i telefon).
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Moze. Stavi link inboxes
Pozdrav svima. Koristim Lumiu 550, medjutim imam problem sa skidanjem pojedinih aplikacija i igrica sa prodavnice (npr. GT i Asphalt). Kada se zavrsi sa skidanjem, ubrzo se pojavi nesto kao error code is 0x80073d0d ... Zna li neko u cemu je problem? Hvala unapred...
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
stefko, pokusaj da u podesavanjima namestis da ti aplikacije instalira na memoriju telefona a ne na sd karticu, to ce ti nadam se resiti problem 

@Coomi, probao sam, i dalje nece, ne znam sta dalje da radim... 

-
- Mobil manijak
miodrage, Fala, prikazuje mi sad sve mailove
Da li neke zna ono drugo sto sam pitao
"2) Kako bezicno da povezem windows 10 PC i mobilni i prikazujem slike i video ( imam wifi ruter na koji su povezani racunari i telefon)."

Da li neke zna ono drugo sto sam pitao
"2) Kako bezicno da povezem windows 10 PC i mobilni i prikazujem slike i video ( imam wifi ruter na koji su povezani racunari i telefon)."
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Miracast. Podesis na kompu sve, i trebalo bi da radi.
Ljudi, a kako funkcionise ova Xbox aplikacija??? Moze li neko da mi pojasni malo bolje o cemu se radi???
filip89x, meni to nikad nije trebalo, ali hajde probaj sledeće: settings - system - display - connect to wireless display.
Baš me zanima, ja trenutno ne mogu da probam.
pozz
edit
Evo sa gugla, spisak podržanih modela sa MS support stranice
"Use a wireless connection with Miracast support: Both your Lumia phone and your external device need to support the specific technology. Screen Projection over Wi-Fi is supported on Lumia 630*, 635, 636, 638, 640, 640 XL, 730, 735, 830, 930, 1520 and Icon."
Tu je i 950/xl sigurno. Mislim da ovo radi i na 8.1 i 10.
pozz
Baš me zanima, ja trenutno ne mogu da probam.
pozz
edit
Evo sa gugla, spisak podržanih modela sa MS support stranice
"Use a wireless connection with Miracast support: Both your Lumia phone and your external device need to support the specific technology. Screen Projection over Wi-Fi is supported on Lumia 630*, 635, 636, 638, 640, 640 XL, 730, 735, 830, 930, 1520 and Icon."
Tu je i 950/xl sigurno. Mislim da ovo radi i na 8.1 i 10.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Mobil manijak
Vlada Zem, miodrage, Ja ne znam kako to da podesim na kompu. Mircast, krajnje mi je konfuzan. Telefon ima tu opcuju, kad je ukljucim trazi u nedogled ekrane preko wifi i BT al nista. Na kompu mi je krajnje konfuzno imam podesavanja al isto kao za telefon ( i on trazi ekrane), da komp prikazem recimo na TV ili nekom bezicnom ekranu... Imam i TV sa androidom 5.0. TV i desktop sam povezo bezicno sa kodi xbmc i radi, al kako windows telefon i TV ili desktop, e to mi je konfuzno sto vishe guglam to mi vishe izbacuje da mi treba neki adapter za hdmi al to je idiotski onda ako treba, psto android TV i komp povezujem bez ikakvog dodtanog adaptera, tako bih hteo i Lumia telefon 

Ja za prikazivanje slike na tv koristim project my screen. Doduse, meni je uz tv dosao mali dodatak, nesto kao microsoft screen sharing.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ja pustam preko aplikacije Play To. Televizor (LG LA 660S) i telefon se vide najnormalnije. Doduse ponekad ima zajebancije, ali sve radi.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
filip89x, Mircast prebaci ceo sadržaj sa telefona na TV ili uređaj koji je spojen (u mom slučaju na Chromecast 2), prostije ne može biti, klikneš na Mircast, izabeređuređaj posle pretrage i to je to. Sledeći put samo klikneš na Mircast, sva nauka.
PlayTo app bi trebalo da je isto što i LumiaPlayTo app, ona koristi drugu wifi tehnologiju, dlna.
Miracast bi trebali da imaju svi noviji Win uređaji valjda...
pozz
Miracast bi trebali da imaju svi noviji Win uređaji valjda...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Ljudi, ja vec polako gubim strpljenja za ovaj telefon. Presao sam sa androida na windows pod izgovorom da je windows "stabilan" operativni sistem, kao i da ne "baguje" kao android. Nekoliko igrica i aplikacija nece da skida, jer kad stigne do kraja, pise: "the error code is 0x80073d0d, in case you need it". Probao sam da aplikacije skida i instalira prvo na telefonsku memoriju, ali opet izbacuje ovaj eror kod. IMATE LI BILO KAKAV SAVET U VEZI OVOGA??? OVO STVARNO VISE NEMA SMISLA, RANIJE NIKADA NISAM IMAO OVAKVIH PROBLEMA!!!