jel ima neko ovaj fon???
kakva mu je kamera? kolika je rezolucija videa????
jel dobar fon, hocu da ga kupim..
LG Prada
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Mozda ce decko da ga uzme za devojku,sestru itd.A njegova seksualna orijentacija je njegova licna stvar
vidjao sam likove sa pradom,doduse nisam ih upoznao da vidim sta vide u tom fonu jer je meni 100% girl model
ps: fon uopste nije dno po spec. mozda je dno da ga muskarci setaju ali to je o5 stvar izbora,ukusa...a cenu drzi brend a ne spec.

vidjao sam likove sa pradom,doduse nisam ih upoznao da vidim sta vide u tom fonu jer je meni 100% girl model

ps: fon uopste nije dno po spec. mozda je dno da ga muskarci setaju ali to je o5 stvar izbora,ukusa...a cenu drzi brend a ne spec.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- mihajlonet
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 06. Mar 2008. 09:53
LG i Prada ovaj telefon reklamiraju kao UNISEX?! Pogledajte sajt... ne razumem zashto pravite frku oko toga shto mushkarac hoce da ga kupi?!
iPhone isto tako deluje veoma gay, pa ga puno str8 macho mushkaraca ima?!
Shto se tiche telefona, super je. Velika zamerka mi je samo teshko kucanje poruka... ekran nije osetljiv kao shto je onaj kod iPhone-a!
iPhone isto tako deluje veoma gay, pa ga puno str8 macho mushkaraca ima?!
Shto se tiche telefona, super je. Velika zamerka mi je samo teshko kucanje poruka... ekran nije osetljiv kao shto je onaj kod iPhone-a!