LG KC910
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ne nego je svaki Samsung kopija LG-ja...tako da...tehno maniac ne loopaj..
Pogledaj Viewty,Samsung odmah skoro izbacio F490,F480 po izgledu isti kao KS20 a sa obzirom KS20 je izasao pre,E900 je kopija od KG800,Samsung U600/700 je kopija od KE970/KU970...a svi ovi lg telefoni su pre izasli od Samsungovih

Pogledaj Viewty,Samsung odmah skoro izbacio F490,F480 po izgledu isti kao KS20 a sa obzirom KS20 je izasao pre,E900 je kopija od KG800,Samsung U600/700 je kopija od KE970/KU970...a svi ovi lg telefoni su pre izasli od Samsungovih
LG KU990 Viewty
						- tehno maniac
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Tehno maniac de molim te ne pravi se pametan..prvo proveri kad je koji izasao pa onda reci nesto...
F490 - Status Available. Released 2008, March KU990 - Status Available. Released 2007, October
U600 Announced 2007, February a KE970 je mesec dana pre njega najavljen Announced 2007, January....
Samsung Armani Available. Released 2007, December a Prada March 22nd 2007.
F480 Available. Released 2008, May a KS20 Available. Released 2008, January
Sve preuzeto sa GSMARENA.com idi pa proveri ako ne verujes
A sad od tome da vidimo koliko je kopirano...
Hmm....ovo je jadan pokusaj bio...Pogledaj samo karakteristike oba telefona..cista kopija!!!!
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sam ... na_034.jpg
Zatim uporedi ekrane kod U600 i KE970....otkud ista ideja za to ogledalo?!
http://www.pocketpccanada.com/uploaded_ ... 709187.png
I http://www.phonesreview.co.uk/wp-conten ... 80-001.jpg
A da o Pradi i Armaniju necemo da pricamo...vidjeli uspeh Prade pa oni Armani...
A Samusng je jednostavno prodavaniji jer duze prozivodi nego LG..i ne kopira samo LG vec i bedni pokusaj od N95 i njihov G810...zatim 120 FPS od LG-ja kopiraju....jadno...

F490 - Status Available. Released 2008, March KU990 - Status Available. Released 2007, October
U600 Announced 2007, February a KE970 je mesec dana pre njega najavljen Announced 2007, January....
Samsung Armani Available. Released 2007, December a Prada March 22nd 2007.
F480 Available. Released 2008, May a KS20 Available. Released 2008, January
Sve preuzeto sa GSMARENA.com idi pa proveri ako ne verujes
A sad od tome da vidimo koliko je kopirano...
Hmm....ovo je jadan pokusaj bio...Pogledaj samo karakteristike oba telefona..cista kopija!!!!
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sam ... na_034.jpg
Zatim uporedi ekrane kod U600 i KE970....otkud ista ideja za to ogledalo?!
http://www.pocketpccanada.com/uploaded_ ... 709187.png
I http://www.phonesreview.co.uk/wp-conten ... 80-001.jpg
A da o Pradi i Armaniju necemo da pricamo...vidjeli uspeh Prade pa oni Armani...
A Samusng je jednostavno prodavaniji jer duze prozivodi nego LG..i ne kopira samo LG vec i bedni pokusaj od N95 i njihov G810...zatim 120 FPS od LG-ja kopiraju....jadno...
LG KU990 Viewty
						- lonelyeagle2005
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Uto, 23. Avg 2005. 12:07
Haha,to care,sahranio si ga.Realno sad je LG trece mesto u svetu sto se tice telefona,cak jaci od motorole i sony ericssona i rade extra posao.Ja imam Lg Viewty vec par meseci i odusevljen sam telefonom.Mnogo se razlikuje od obicnih telefona zbog ovog touch screena i lake upotrebe.Pre njega sam imao N73Music Edition ali od kad sam uzeo ovaj svako ko ga pogleda balavi.
Imam u planu da ga zamenim za taj KC910 mada nisam siguran da ima potrebe.jednostavno zadovoljava sve potrebe i ovaj,lepo izgleda a kamera od 8 mpx i ne treba za svakodnevno slikanje.Cak i 3mpx obavlja posao odlicno.

Imam u planu da ga zamenim za taj KC910 mada nisam siguran da ima potrebe.jednostavno zadovoljava sve potrebe i ovaj,lepo izgleda a kamera od 8 mpx i ne treba za svakodnevno slikanje.Cak i 3mpx obavlja posao odlicno.
Solo Driver
						- 
				nenadmilenkov
- Novajlija 
- Pridružio se: Čet, 02. Apr 2009. 23:59
hi svima !!!
Evo i ja sam postala ponosni vlasnik jednog Renoara i zaista sam zadovoljna ! 

Medjutim ! Imam problem da nadjem USB driver za njega ? Znachi nece da mi se poveze sa rachunaraom ...
   Znachi nece da mi se poveze sa rachunaraom ...   

Plizzz , ako neko zna ili uspe da pronadje driver nek postavi link 

I josh jedno pitanje - da li mogu da mu se ubacuju nove teme ? Ni njih nema .. 

Hvala puno !

Evo i ja sam postala ponosni vlasnik jednog Renoara i zaista sam zadovoljna !

Medjutim ! Imam problem da nadjem USB driver za njega ?
 Plizzz , ako neko zna ili uspe da pronadje driver nek postavi link

I josh jedno pitanje - da li mogu da mu se ubacuju nove teme ? Ni njih nema ..

Hvala puno !

- dimi89
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Sve sto ti treba za telefon : http://www.lge.com/rs/support/product/s ... ab=drivers
Sto se tice tema to zahteva "malo vise" googlanja.

Sto se tice tema to zahteva "malo vise" googlanja.

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
						hvala puno   

Mogu josh neshto da pitam , ako nije problem ..
Tek sad sam videla da nece ni preko blutooth-a da mi prebacuje slike i muziku ?!!!! 

Znachi ne mogu da verujem !!! A juche sam ga uzela ...
kao da javlja da je zakljuchan i ne mogu ni da ga iskljuchim ni nishta ! - samo da izvadim bateriju i tako da sikljuchim ... 

da li mozda znash o chemu se radi ?

Mogu josh neshto da pitam , ako nije problem ..
Tek sad sam videla da nece ni preko blutooth-a da mi prebacuje slike i muziku ?!!!!

Znachi ne mogu da verujem !!! A juche sam ga uzela ...
kao da javlja da je zakljuchan i ne mogu ni da ga iskljuchim ni nishta ! - samo da izvadim bateriju i tako da sikljuchim ...

da li mozda znash o chemu se radi ?

- dimi89
- Mobil manijak 
Prvo pogledaj u opcijama bluetootha kako je podesena vidljivost tvog telefona.Treba da bude Show to.Ako je tako i podeseno onda pokusaj da sa nekog drugog telefona prebacis na tvoj a potom sa tvog na taj isti ako nece preporucio bih ti da reklamiras telefon tamo gde si ga uzela. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
						Iskreno najradije bih ga reklamirala , ali s` obzirom kakvi su ovi nashi - uzece mi telefon , pa ce da ga drze kod sebe` zakonski` 45 dana , da bi mi na kraju rekli kako je to ko zna shta i da to ne spada pod garanciju - ili bi mi jednostavno to odma rekli bez okolishanja !   (((
(((
nazalost , kad im se moze... :///
Sva sreca , snashla sam se za USB driver , tako da se sad normalno povezuje sa rachunarom - inache da to nisam reshila , vratila bih ga odma , a ovako Blutooth mi bash i ne treba neshto posebno... ))
))
mada sam ladno saznala da mi je telefon polovan , jer u memoriji telefona je ostao josh jedan broj sachuvan pod `Moji brojevi` !!!! Ali opet kazem ..  shta im ja sad mogu ?!!!  Da ih tuzim , ganjam ...   necu ..   Svidja mi se telefon , super radi ..  ( sem Blua
   Ali opet kazem ..  shta im ja sad mogu ?!!!  Da ih tuzim , ganjam ...   necu ..   Svidja mi se telefon , super radi ..  ( sem Blua  )  + su mi dali godinu dana garancije ..    Tako da ako mu bash neshto veliko zafali - nadrljali su u svakom sluchaju .. a  do tad nishta ..  :/
 )  + su mi dali godinu dana garancije ..    Tako da ako mu bash neshto veliko zafali - nadrljali su u svakom sluchaju .. a  do tad nishta ..  :/
Probacu sutra ovo sa Bluom , jer mi se puni telefon .. baterija mi je trajala jedan dan!!!  jer to normalno ?  ( ok jesam malo prebacivala slike i to , ali nisam zaista preterivala .. ) Jedan snimak i mozda 5-6 slikica i to je to..
   baterija mi je trajala jedan dan!!!  jer to normalno ?  ( ok jesam malo prebacivala slike i to , ali nisam zaista preterivala .. ) Jedan snimak i mozda 5-6 slikica i to je to..  
Javljam se sutra za rezultate za Blu ! mada mislim da bi trebala da ima neka fora , s` ozbirom da se pojavi kao neki katanac sa strane i on sam zakljucha ceo telefon.. Mozda mu je to neka vrsta zashtite .. mada jesam chachkala po njemu , ali nishta nisam nashla ... (
(

(((
(((nazalost , kad im se moze... :///
Sva sreca , snashla sam se za USB driver , tako da se sad normalno povezuje sa rachunarom - inache da to nisam reshila , vratila bih ga odma , a ovako Blutooth mi bash i ne treba neshto posebno...
 ))
))mada sam ladno saznala da mi je telefon polovan , jer u memoriji telefona je ostao josh jedan broj sachuvan pod `Moji brojevi` !!!!
 Ali opet kazem ..  shta im ja sad mogu ?!!!  Da ih tuzim , ganjam ...   necu ..   Svidja mi se telefon , super radi ..  ( sem Blua
   Ali opet kazem ..  shta im ja sad mogu ?!!!  Da ih tuzim , ganjam ...   necu ..   Svidja mi se telefon , super radi ..  ( sem Blua  )  + su mi dali godinu dana garancije ..    Tako da ako mu bash neshto veliko zafali - nadrljali su u svakom sluchaju .. a  do tad nishta ..  :/
 )  + su mi dali godinu dana garancije ..    Tako da ako mu bash neshto veliko zafali - nadrljali su u svakom sluchaju .. a  do tad nishta ..  :/Probacu sutra ovo sa Bluom , jer mi se puni telefon ..
 baterija mi je trajala jedan dan!!!  jer to normalno ?  ( ok jesam malo prebacivala slike i to , ali nisam zaista preterivala .. ) Jedan snimak i mozda 5-6 slikica i to je to..
   baterija mi je trajala jedan dan!!!  jer to normalno ?  ( ok jesam malo prebacivala slike i to , ali nisam zaista preterivala .. ) Jedan snimak i mozda 5-6 slikica i to je to..  Javljam se sutra za rezultate za Blu ! mada mislim da bi trebala da ima neka fora , s` ozbirom da se pojavi kao neki katanac sa strane i on sam zakljucha ceo telefon.. Mozda mu je to neka vrsta zashtite .. mada jesam chachkala po njemu , ali nishta nisam nashla ...
 (
(- dimi89
- Mobil manijak 
Mary Ann znas kako ces od malog problema da napravis veliki? Tako sto ces da ga odlozis.Sutra odmah idi u prodavnicu gde si ga kupila i rekalmiraj sve sto ti padne na pamet.Moraces svakako da odlumis malo ludilo da bi te shvatili ozbiljno a sto se tice broja ja bih ga pozvao pred njim da vidim ko ce da se javi i sta ce da bude.Bluetooth naravno da ti treba jer kako si pocela da otpisujes stvari ako se desi da ti crkne kamera ti ces reci" Pa dobro i kamera mi ne treba"....Sto se tice baterije naravno da to nije normalno pogledaj ispod specifikacije telefna na mobilnom svetu komnentare onih sto ga koriste pa ces videti sta je normalno a sta ne.  

P.S. Sto se tice zakonskog roka od 45 dana odes lepo u servis i kazes im na ljubazan nacin da si kupila telefon da ga koristis a ne da stoji u servisu.Pokusaj pred njim da uparis tvoj telfon sa njegovim ili nekim koji ima u radnji i ako ne moze lepo mu kazi da ti bluetooth ne radi od 1 dana i da zelis da ti zamene telefon.

P.S. Sto se tice zakonskog roka od 45 dana odes lepo u servis i kazes im na ljubazan nacin da si kupila telefon da ga koristis a ne da stoji u servisu.Pokusaj pred njim da uparis tvoj telfon sa njegovim ili nekim koji ima u radnji i ako ne moze lepo mu kazi da ti bluetooth ne radi od 1 dana i da zelis da ti zamene telefon.

Najveci je problem shto sam telefon uzela u Beogradu ,a  ja nisam iz Bg-a !  Ok. nisam ni daleko , ali me mrzi da idem ako nemam neki konkretan razlog - OK. dovoljno je to shto mi je polovan telefon prodao kao nov ! Ali zaista mu sve ostalo radi .. I blutoot mu radi , ali samo da ja shaljem drugima - a on ne prima , jer se zakljuchi - dakle to je opet do softvera telefona , a ne da je pokvaren - ma vec znam u napred shtabi mi rekli ..   ((  Najveci problem je shto Renoira vishe nema !  Dakle NEMAJU DRUGI !!!!
((  Najveci problem je shto Renoira vishe nema !  Dakle NEMAJU DRUGI !!!!     ((      A dal bi mi dozvolili da ga menjam smo zbog mog `tvrdjenja ` da je polovan ...  Ne verujem !  Ali ako mu samo josh neshto zafali naravno da cu otici bez razmishljanja ..  i to sve sa bratom - koji je inache policajac , pa da vidimo koliko ce da se uprpe , jer su mi na prvom mestu prodali telefon bez fiskalnog rachuna !!!
((      A dal bi mi dozvolili da ga menjam smo zbog mog `tvrdjenja ` da je polovan ...  Ne verujem !  Ali ako mu samo josh neshto zafali naravno da cu otici bez razmishljanja ..  i to sve sa bratom - koji je inache policajac , pa da vidimo koliko ce da se uprpe , jer su mi na prvom mestu prodali telefon bez fiskalnog rachuna !!!
A bateriju cu da uzmem novu .. Ali kad su vec prodavali polovan telefon kao nov mogli su bar novu bateriju da stave ! 

Hvala ti puno na savetima i znam trebala bih to odma da uradim .. ali mi je i troshak da idem bez chvrstih argumenata ..
Jer telefon mi se zaista jaaaaako svidja , a drugi nemaju ! Zanchi opet bi se vratila na pochetak - da im dodam 8000 i uzmem kristal , pa da se josh vishe nerviram .. ili da ostavim sve ovako .. Jer pare mi vratiti nece sigurno ! ://
Nash sistem je zaista za posmatranje ...

((  Najveci problem je shto Renoira vishe nema !  Dakle NEMAJU DRUGI !!!!
((  Najveci problem je shto Renoira vishe nema !  Dakle NEMAJU DRUGI !!!!     ((      A dal bi mi dozvolili da ga menjam smo zbog mog `tvrdjenja ` da je polovan ...  Ne verujem !  Ali ako mu samo josh neshto zafali naravno da cu otici bez razmishljanja ..  i to sve sa bratom - koji je inache policajac , pa da vidimo koliko ce da se uprpe , jer su mi na prvom mestu prodali telefon bez fiskalnog rachuna !!!
((      A dal bi mi dozvolili da ga menjam smo zbog mog `tvrdjenja ` da je polovan ...  Ne verujem !  Ali ako mu samo josh neshto zafali naravno da cu otici bez razmishljanja ..  i to sve sa bratom - koji je inache policajac , pa da vidimo koliko ce da se uprpe , jer su mi na prvom mestu prodali telefon bez fiskalnog rachuna !!!A bateriju cu da uzmem novu .. Ali kad su vec prodavali polovan telefon kao nov mogli su bar novu bateriju da stave !

Hvala ti puno na savetima i znam trebala bih to odma da uradim .. ali mi je i troshak da idem bez chvrstih argumenata ..
Jer telefon mi se zaista jaaaaako svidja , a drugi nemaju ! Zanchi opet bi se vratila na pochetak - da im dodam 8000 i uzmem kristal , pa da se josh vishe nerviram .. ili da ostavim sve ovako .. Jer pare mi vratiti nece sigurno ! ://
Nash sistem je zaista za posmatranje ...

Podeshen je na VIDLJIVO ( zaboravih da napishem )    

Ko ce da ga zna shta je tu u pitanju .. 

Ali kazem , zaista mi nije frka shto se toga tiche , jer je meni najbitnija veza sa rachunarom !
Da i to nije htelo da radi - ma odletela bih tog trenutka u Beograd.. 

Nadam se da ce sve biti ok i mozda usput i saznam neshto oko tok zakljuchavanja , pa i to reshim ...

Ko ce da ga zna shta je tu u pitanju ..

Ali kazem , zaista mi nije frka shto se toga tiche , jer je meni najbitnija veza sa rachunarom !
Da i to nije htelo da radi - ma odletela bih tog trenutka u Beograd..

Nadam se da ce sve biti ok i mozda usput i saznam neshto oko tok zakljuchavanja , pa i to reshim ...

Eeee.. ne bi poverovao koji je `problem`  bio u pitanju !!!    

Ladno kad se telefon automatski zakljucha - naravno ne moze da prima fajlove i zablokira se !!!! hahahahahah...
Dakle , samo sam iskljuchila zakljuchavanje i evo sve radi ko sat !!!!
Samo da mu ishakujem neku lepu temu i savrsheno ! 

Telefon je zaista Vrh !

Ladno kad se telefon automatski zakljucha - naravno ne moze da prima fajlove i zablokira se !!!! hahahahahah...
Dakle , samo sam iskljuchila zakljuchavanje i evo sve radi ko sat !!!!
Samo da mu ishakujem neku lepu temu i savrsheno !

Telefon je zaista Vrh !
- 
				Zligor
- Mobil stručnjak 
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
malo cudno sto se zablokira ali bitno da radi. ako mozes postavi neku sliku u ovoj temi: viewtopic.php?t=6267 bas me zanima kakve slike pravi.

Zdravo svima.. imam renoir nekoliko meseci i kad ubacim bilo koju post paid telenor karticu na 2 dana ulazim po tacno 15 dinara u zaduzenje... operator mi kaze da saljem poruke ka inostranstvu, sto ja ne radim... Da li je moguce da telefon ima virus, pa sam salje poruke i da li neko zna kako da resim problem?! Flesovao sam ga vec dva puta i nije pomoglo... pomagajte...