LG KS20
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kyubic, ne treba nista da instaliras od aplikacija koje originalno stizu sa telefonom. Hard reset vraca telefon u "fabricko" stanje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Znao sam da nece da resi to tvoj probem.Mada nije lose sto si pokusao.Kad uradis hard reset obrise ti se cela memorija telefona i vrati t ise telefon u stanje "iz fabrike".I ne trebas da da instaliras ROM. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Poz.ljudi opet ja.Odradjen hard seset telefona i posle 3-4 gasenja i paljenja fona opet isti problemO(no service) a telefon radi.Odem u settings-network-netwok selection-manual-stikliram-reset, telefon proradi ali svaki put prilikom paljenja trazi mrezu i kada je nadje trazi moju potvrdu,zatim proradi normalno.....pa opet zezne.Danas mi je cak dva puta prekinuo vezu.Da li neko zna u cemu je problem.Unapred hvala.
Nije do roma vec do kartice,danas sam je zamenio nije htela da podrzava 3g pa mi je pucala veza i kada iskljucim 3g.Ja budala umesto da stavim drugu karticu u moj mob ja stavljao moju karticu u druge telefone ii ona radila normalno tako da sa zamenom kartice sam resio problem.Hvala ti u svakom slucaju na interesovanju.Veliki pozdrav!!!
Možda je imao 32k koja zaista ume da pravi probleme ( sporije traži mrežu i malo uspori ceo celefon, ali to zavisi od modela do modela ). Takođe su se mnogi korisnici WinMobile-a žalili kako im 32k kartice prave probleme, pa su jednostavno morali da uzmu novu kako bi rešili problem.
64k kartice se čini mi se od 2004 distribuiraju kod nas ( možda i od ranije, ali tada sam uzeo 062 broj još kada se pojavio ).
64k kartice se čini mi se od 2004 distribuiraju kod nas ( možda i od ranije, ali tada sam uzeo 062 broj još kada se pojavio ).
Nokia Lumia 630
Kartica je stara 6-7 god. sigurno jer je na njoj pisalo telekom a ne mts.Ne znam uglavnom vise nemam problema sa fonom niti mi puca veza(barem za ova dva dana koriscenja,mada nisam imao bas preterano poziva)Djolex sto se tice brzine rada telefona potpuno si upravu sada mi fon radi mnogo bolje(zove i prima pozive) ili sam ja umislio,ne znam videcemo.
P.S Jedno pitanje Vito audio notes nece da mi snimi razgovor prilikom telefoniranja i da li postoji neki polji program.
P.S Jedno pitanje Vito audio notes nece da mi snimi razgovor prilikom telefoniranja i da li postoji neki polji program.
Ljudi izbaksuzirao sam ga.Danas tri razgovora za redom puca mi veza na otprilike 1:30 min.da covek ne poveruje.Iskljucio sam 3g ali posle zavrsetka razgovora pali mi samo "g"zadrzava ga par sekundi i vraca na normalno"E".(sa novom karticom sad normalno i brzo nalazi mrezu)Prilikom pucanja veze ja njih cujem oni mene ne i neki put dolazi do "krcenja"fona.Dimi rom je valjda (CE OS 5.2 1626(build 18132.0.46)) ROM:v10b ili gresim.Mslis da je do njega ili je nesto drugo?
- dimi89
- Mobil manijak
Milsim da definitivno trebas da odes u servis i prijavis da ti telefon nesto nije u redu jer gubi mrezu i objasni im cisto da imas pokrice kod eventualne zamene. E sad ovako stoje stvari:I ja sam imao te probleme u pocetku ali ne cesto kao ti vec mozda 1-2 mesecno.Desavalo mi se da tokom razgovora pukne veza tj. ja njih cujem oni mene ne.Pokusaj da ne iskljucujes 3G vec da radi noramlno na automatic podesavanja.Iskreno ne znam da li je to do ROM-a ili do neceg drugog ali meni se to vec 2 meseca nije desilo(mada vise saljem poruke nego sto imam minute razgovora)....Pokusaj tako pa cemo da vidimo sta cemo dalje. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Od kad sam stavio novu karticu,sada prilikom paljenja odmah nadje servis tu vise nemam problema jedino prilikom razgovora.Danas sam imao 4 poziva i nijednom se nije desilo da pukne veza cak sta vise culo s fenomenalno.Sutra cu da ih zovem posto mi je ostalo jos 4 dana garancije na HARDVER ,posto je garancija 3 meseca pa ce mo da vidimo sta kazu.Hvala ti u svakom slucaju ,javljam sta sam uradio.
Da li otici u srevis???(mali uvod u pricu)Poucen iskustvom burazera koji je prosle godine kupovao kucni bioskop,kada ga je doneo kuci i probao, memorija DVD-a nije radila tj.kada ga iskljuci morao je sve da podesava iz pocetka.Zvao radnju, prodavac rekao, donesi mora u servis.Posle dva dana serviser zove i kaze kako je to model koji tako radi.(da umres od smeha
) Posle pretnje inspekcijom stize nov.Gle cuda ,memorija radi.Moja prica.Zvao radnju u kojoj je kupljen telefon i nisam ni objasnio do kraja problem, "donesite mora u servis".Ostavim broj telefona da mi se serviser javi da se dogovorimo.Niko ne zove.Zovem,mio glasic kaze da je serviser rekao da ga donesem jer mora da ga "nosi" par dana.(ok mora da ga isproba)Posto do njih prolazim 10 servisa za mobile pocnem da svracam i objasnjavam problem,majko mila pa meni telefon uopste neradi.Prvi ...otisao hibrid...Drugi....filter mreze....Treci...."on je zaliven tu popravke nema"....Cetvti...sto nisi kupio HTC diamond on je bruka...Svi su nasli kvar a ni jedan nije smeo da ga popravi.Citiram jednog" Nedo bog da ja to otvaram",tako da sam se vratio kuciiiii.( a da,kada sam rekao da je u garanciji svi su rekli:"Nemoj da nosis reci ce ti da je mreza u pitanju"
Pitanje:Dali da nosim telefon u servis???
Mislim da necu.
P.S Molim da se svi serviseri i dobri ljudi koji pomazu drugima na ovom forumu ne naljute,ovo je iz mog licnog iskustva i nije napisano da bih nekog uvredio.Na ovom forumu sam mnogo saznao i naucio.Citiram:Dimi89

Pitanje:Dali da nosim telefon u servis???

P.S Molim da se svi serviseri i dobri ljudi koji pomazu drugima na ovom forumu ne naljute,ovo je iz mog licnog iskustva i nije napisano da bih nekog uvredio.Na ovom forumu sam mnogo saznao i naucio.Citiram:Dimi89

- dimi89
- Mobil manijak
Izgleda da si ti uboo onaj fals model od svih telefona...Odnesi i reklamiraj uz garanciju ako ga ne poprave u rolu od 40 dana dace ti novi telefon.A sto se tice tog servisa u kom su ti rekli kupi HTC diamond trebao si da im kazes vazi kupujem odmah kod vas izvadis 200 evra i das im.Ako kazu da je malo ti im kazi da si toliko platio LG....Meni hvala bogu za sad super radi telefon a mucio sam ga do poslednje granice. 

Ma hocu,ali posto imam drugare u mts zvao sam ih i objasnio sta se desava sa fonom i rekli su mi da se u Beogradu radi neka rekonstrukcija mreze i to od maja meseca ,a tad je otpilike i poceo da me zeza fon,pa ce za svaki slucaj doci da mi izmere protok mreze posto sam zbog posla vezan na jednom mestu,odnosno unutar kuce i tu mi je 99% problema.To sam provalio i po drugom fonu jer na odredjenim mestima i sa njim me zeza veza ali se ne prekida ,sto me je i bunilo.Za sad cekam prvo njih pa cu videti sta dalje.
- dimi89
- Mobil manijak
Kyubic update je ustvari zamena ROM-a.Ja sam do sad promenio nekoliko i molgu da kazem da su se neki dobro pokazali dok su neki katastrofalno losi.TEsko ces da nadjes za KS20 originalne ROM-ove tak oda ces morai da trazis cooked.Zamena rom-a se radi preko kompa i imas ROM-ove i uputstvo na xda -developers forumu sve sto ti je neophodno za to.Ako ne mozes da se snadjes pisi da ti pomognem. 

Onda za sad necu nista da diram, posto mi zadnjih 3-4 dana fon radi ekstra(da necuje zlo!!!)30-ak pozia bez graske osim na dve"crne tacke" koje kada fon zazvoni vesto izbegavam.Hvala ti u svakom slucaju,kad resim javljam se posto ce mi verovatno trebati tvoja pomoc.Ako ti zatreba nesto iz ovih krajeva javi(samo da nije oko fona) 

Prvo sve da Vas pozdravim.
I ja imam isti problem sa ispadanjem iz mreze, menjao sam karticu i radio hard reset. E sada ja sam kupio taj telefon u Royal mobile SREMSKA 9, medjutim danas sam zvao ali se niko ne javlja. Inace telefon je pod garancijom jos 6 meseci, pa me zanima da li taj Royal u sremskoj postoji, i ako vise ne postoji sta da uradim sa telefonom, kako da resim sam taj problem. Hvala svima!
I ja imam isti problem sa ispadanjem iz mreze, menjao sam karticu i radio hard reset. E sada ja sam kupio taj telefon u Royal mobile SREMSKA 9, medjutim danas sam zvao ali se niko ne javlja. Inace telefon je pod garancijom jos 6 meseci, pa me zanima da li taj Royal u sremskoj postoji, i ako vise ne postoji sta da uradim sa telefonom, kako da resim sam taj problem. Hvala svima!