Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Koliko vama traje baterija na ovom fonu?? Meni dan dan i po max. Jel ima neka jaca da se kupi?? Ako neko ima informaciju neka me nekako kontaktira ili ostavi informaciju ovde na forumu
Zna li neko kako da produzim zvono kad mi dodje poruka,bas mi je glupo da mi zvoni samo 5 sekundi,moze li se prepraviti u secret meniju (i kako). pozdrav PUUNO hvala
pozdrav! zna li neko da mi objasni u cemu je fora ku990 i ku990i, kakve su razlike. ortak je kupio ku990i i odlepio jer je mislio da je to standardan viewty a izgleda da nije. hvala na pomoci unapred
Pa logicno je Darko da ljudi ne odgovaaju jer neznaju odgovor a ne bi da lupaju i bodu,a mozda i nisu videli pitanje.....Dojlimi za ku990i noisam cuo ali za ke990 i ku990 jesam i jedina razlika je ta sto ke990 nema prednju kamericu za video pozive dok ku990 ima....
ako moze neko da mi okaci link neki gdje mogu da download-ujem Phone Menager za ovaj telefon, probao sam izguglati ali nisam nasao ni jedan kompaktibilan, stalno mi izbacuje da Phone Menager ne podrzava ovaj model telefona... hvala
e download-ovo sam ovo ali mi izbacuje da ne podrzava ovaj model telefona (ku9901), jesi li ti probao da ga spojis tako, da li radi, treba li se podesiti nesto prije povezivanja, znas li jos neki link gdje mogu da skinem phone menager...
Zna li neko gdje da nadjem opciju za IMAGE STABILIZER jer sam procitao po netu da ima. Ili je to fabricki aktivno jer me nervira sto i na najmanji pokret ruke pri slikanju ispadne mutna slika. Uzeo sam fon kao sekundarni pa mi to toliko i nije bitno jer je sa kamerom N82 neprikosnoven, ali me cisto zanima da li moze...
e ljudi aj jel neko moze da mi nekako da link za ovaj program Phone manager posto treba za ortaka trazio sam po netu i ovim sajtovima sto su kaceni i naravno na sajtu lg-a al nikako da nadjem...
naravno radi se o telefonu ku990i.
mario87, u čemu je problem? Prvo tražiš CD, ja ti dam linkove da skineš softver koji verovatno stiže na CD-u, i ti sad pitaš to što pitaš. Budi malo jasniji...
hej raja moželi mi ko pomoći imam jedan problem!!!!
ne mogu na mobilni msn odnosno na ebuddy!!
ovako mi dojdje -your internet settings must be activated for java applications!!
to mi se pojavljuje otkada sam resertiro mobitel(hidden reset)
prije mi je sve radilo ok msn i internet mms
moželi mi ko pomoći
Mozda malo glupo pitanje ali da li mi neko moze reci gdje se smanjuje zvuk u toku razgovora (mislim na sagovornika)= Postaje mi nepodnosljivo razgovarati a nigdje ne mogu provaliti gdje se podesava. Pozdrav
Uspio sam naci gdje se podesava zvuk sagovornika... na onaj kolutic oko kamere. Pomjera se lijevo-desno za pojacavanje odnosno smanjivanje zvuka. Malo cudno rjesenje al eto... Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.