Dobar dan, da ne davim vise po komentarima ispod samog telefona, evo pitanje ovde. Daklem, skinuh uz pomoc ROM Linkera (
http://tools.enetsite.com/linker/?err=y) V20s_00.kdz sa LG-vog sajta, pa reko' dok cekamo na official V30A da se pusti u promet da insaliram ja ovo. E sad, tu su dve stvari bitne: 1) telefon je kupljen u MTS-u pa je pretpostavljam zakljucan, 2) Ja nemam pojma kako se radi update. Stoga bih molio nekog upucenog da mi u kratkim crtama (moze i da kopira link ka jasnom i jednostavnom uputstvu na engleskom ili nekom drugom svetskom jeziku) objasni postupak.
Ah da, jos jedna stvar koju zelim pitati jeste i ovo. Naime onaj mali LG programcic za update Mobile Support Tool mi ne radi, tj. nece da se instalira, samo prijavi stopped responding u toku instalacije i pocne da priprema crash report za Microsoft. Koristim Vista Ultimate 32 bit OS, a probao sam i na zeninom laptopu gde je Win7 Ultimate 32 bit, gde ne dobijam nikakav report o crashu vec samo konstantni zahtev da povezem racunar sa internetom iako je on wifi konekcijom konstantno na netu. U event viewer-u Viste ima sledeci fault koji se javlja pri svakom pokusaju instalacije Toola (Faulting application LGUserCSTool.exe, version 1.6.0.0, time stamp 0x50625f6b, faulting module kernel32.dll, version 6.0.6002.18449, time stamp 0x4da47967, exception code 0xe06d7363, fault offset 0x0003fc56, process id 0x1488, application start time 0x01cdceb15e333580.) dok u Win7 ne prikazuje nista. Ima li neko ideju zasto ovo programce odbija da se instalira?