I da li samo lg ima problem sa prebacivanjem aplikacija na SD ili svi generalno,koji su na toj verziji?
Evo moj odgovor iz teme o L7.blackwhite napisao:cvoruga kako si ti zadovoljan sa svojim telefonom?jel ima nekih mana?
Mane, nema notification light za propuštene pozive/sms (ja navikao na ovo na Nokijicvoruga napisao:Pozdrav svima, evo i mene u Android vodama, pazario sam L7 beli (prelep), u radnji sa 2 godine garancije.
Na veličinu i tankoćuse polako navikavam, ekran mu je super, ali se vide otisci.
Za sada nikakvo lagovanje nisam primetio, telefon radi brzo i tečno, instalirao sam mu 10-ak aplikacija.
Videćemo kroz par dana intenzivnijeg korišćenja kako će se pokazati, za sada sam (pre)zadovoljan.
Kad dođe lepo vreme i nošenje bermuda, ako mi bude smetao i ako mi bude smor da pazim na njega,cvoruga napisao:Inače, posle par dana korišćenja sam zaključio da mi je telefon prevelik i nepraktičan
Izgleda da postoji više verzija L9, i da u zavisnosti od tržišta ima drugačiju oznaku i karakteristike, evo npr :dojlimi napisao:ljudi u zabuni sam !??
elem, dobio sam lg l9 iz koreje, nije sa mreze njihove vec pravi simfree i ima oznaku lg p768 l9 i ima 8mpx kameru?
mislim da ovde mozes saznati sve sta te interesuje.zoreli napisao:Da li je neko rootovao L9 i kako???