po vama ce i S4 ili G pro biti malo dete za iphone 4s ili jos bolje iphone 3

Ali nema veze,da nema vas sa kime bi se raspravljali

sta bi na kraju sa bumperom ,neko ovde nudio i sad nista?
Kakve veze ima to sto ima veci ram?Baraba napisao:Ps. Vezano za lovu po kojoj ide nov. Znaci da je odlučna kupovina, jer je 4s nov dosta skuplji. Ili da je bolji izbor onom kome treba veci displej. Mene zanima displej, upotrebljivost jednim rukom, opet displej, rad sistema (za brzinu sistema sam naveo jedan primer sa rotacijim ekrana, zar nije bruka da je 4s i dalje brzi iako ovaj ima 2GB Ram? , to je ona optimizacija iOS koja se pominje i fluidnost, pa surf i učitavanje tj. pregled i listanje strane, pa izvlači vecu brzinu neta na istom wifi, pa jačina zvona ...) itd. itd.
Ako gledaš mogucnosti, napisao sam da je njegov skoro klot, 4s full opterećen twikovima i apps. Izradu namerno ne komentarisem jer se nekom sviđa ovo nekom ono. Jbga, tako je kako je.
Uporedi pre toga displej sa tvojim gnex, obavezno, imas ih po trznim centrima na telenor štandu. Javi kako ti izgleda jedan pored drugog.iKe napisao:To je dobra cena. Ne znam šta da radim, da li da uzimam ovaj telefon, ili da sačekam da Xperia Z pojeftini?