LG Nexus 4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Re: LG Nexus 4

Post od Motoman »

zoreli, ja nisam tako radio, imas Touch control free na Play Store-u, nista da flesujes.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

^ ali on voli da flešuje, da ne voli ne bi koristio nexus 4 :D

zoreli, posle svih čuda koje si promenio, kako ti se čini N4? Jesi li konačno zadovoljan?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Od svih Androida koje sam imao Nexus je ubedljivo najbrži i najstabilniji, ta lakoća i brzina kojom radi je prosto fascinantna, sad kad je tu 4.4 KitKat mnooogo lepše interfejs izgleda, zamerke idu na račun baterije i kamere, kad se normalno koristi sa svim sinhronizacijama baterija izvuče oko 15-20 sati sa 3,5h screen on, a kad se isključe sinhronizacije i uključi Greenify apps onda screen on bude i preko 5h . Instalirao sam LgCamera app i daje bolje fotke a ima i 16:9 opciju na koju sam navikao. Sad čekam da developeri naprave neki dobar (štedljivi) kernel za 4.4 i to je to :-) ...
16 godina na forumu MOBILNISVET

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
:: LG G4
:: Tesla 6.1

Post od Diogenes985 »

Daj leba ti app za tu cameru da ne ceprkam po xda :D ..btw sve zive telefone sam imao,ali ood juce,kada mi je stigao nexus,pa ja ne znam sta treba da se desi da mi sl mob en bude nexus..
Diogenes985

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Imaš link u PP :)

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Diogenes985 »

Hvalaa :)..sad cemo da probamo...e da...trenutno sam na purity romu i franco kernelu,i evo nocas bas,google search my drzao telefon budnim jedno 4 sata i pojeo 15% bat..jel to uobicajeno ili je samo kod mene? ili recimo play service drzi telefon budnim...deep sleep polovina vr a polovina neka googlova zajebancija
Diogenes985

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Diogenes985 , kernel je u pitanju .

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

jel ima neko neku dodatnu opremu za nexus? ne mislim nalepnice i bumpere vec neki bezicni punjac, sluske i sl?

juce je predstavljen bezicni za nexus 5, ali radi i za ovaj model.

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

zoreli

Ako mozes posalji i meni link odakle mogu da skinem lgcamera pro? :D

zoreli
Moderator
Moderator

Re: Одг: LG Nexus 4

Post od zoreli »

Poslato

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Hvala. :wink:

Inace jel dobio neko OTA update? Ja sam juce i danas proverio i nista.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Mladene,danas je poceo OTA update trebalo bi ubrzo da dobijes notifikaciju..

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

Stigao je OTA update... upravo sam update-ovao na 4.4 ;) stock rom
LG Nexus 4 16GB

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Diogenes985 »

Ljudi,treba mi pomoc,vec me jako nervira...elem,primetio sam ovaj prob js ranije ali sam imao resenje za njega.Od kada imam nexus i kitkat,nemam resenje..kada mi stigne sms a da nije iz srbije,nema sanse da odg na replay nego moram da brisem sms,pa onda iz pocetka,izaberem kontakt i onda hoce da poslje,ovako je uvek fail...znaci,samo kada su u pitanju brojevi koji nisu iz Sr..konkretno sa Cg imam taj prob...Prom je taj sto kada mi stigne sms iz Cg,mob uzima taj servisni centar i sa njega pokusava da uzvrati sms,sto je nemoguce..ima jedna aplikacija za to na marketu,koju samo pokrenes i koja to sve sama sredi,ali na kitkat-u nece da radi..sve zivo sam pokusao,i da ukucam sam servisni centar,tj da ga updatujem kada kucam u diler-u *#*#4636#*#* i jok,nece pa nece....ima li neko resenje za to..i da ,primetio sam da se to desavalo ranije samo kada sam koristio cm romove...imao sam evo 3d pa sgs par komada, svakojake telefone,i sve je sljakalo ok,ali cim sam fleshovao cm10 pa na gore,javljao se ovaj prob..sa stock sms aplikacijom...na nexusu sada i hangout i stock sms nece pa nece...replay fail UVEK
Diogenes985

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Post od noviandroidas »

Poz svima, interesuje me vase misljenje vredi li rutovati fon zbog custom romova sa KitKat-om tj. koliko su dobri romovi, imaju li bugove i sl.? Znam da sve pise na xda ali ko ce da cita stotine strana. :? Isplati li se posto stize ota update? Mene najvise mami da to odradim zbog kalibracije displeja i mozda zbog duzeg trajanja baterije.

aleksa87, Meni jos uvek nista :( Javi kakva si poboljsanja primetio i da li su popravili boje malo.

Inace kako vam se svidja hangouts umesto stock app. Meni je dosta lepsi hangouts ali je i osetno sporiji :dry:

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Preflešovao NEXUS 5 PORT 4.4 KRT16O odexed sa NEXUS 5 PORT 4.4 KRT16S odexed (dirty flash - samo wipe cash&dalvik cash) i nema vizuelnih promena ,od programa jedino LGCamera ima delay od 2 sekunde prilikom pokretanja ... verovatno neki bagovi ispravljeni (ja nisam video ni jedan za 5 dana). Nemojte se zezati sa custom kernelima na 4.4 je Google još nije izbacio kernel source za 4.4 .

Slika Slika

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

noviandroidas, nisam primetio da su boje nesto menjali, meni odgovara jos od 4.3. Postoje vizuelne izmene u pojedinim ikonicama. Dodate su aplikacije google drive, Play Games, Play Newsstand, Quickoffice. Dialer je skroz promenjen, i bice potrebno neko vreme navikavanja. U status baru su ikonice za bateriju, signal itd bele boje. I ta bela boja je zamenila nekadasnju plavu.
Nismo dobili transparentni status bar i navigacioni bar :smutny:
LG Nexus 4 16GB

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

zoreli, Izasao je source za 4.4 kernel.
Par njih je vec izbacilo kernele.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Zoreli source za kernel je izasao,ja koristim semaphore 1.8.0 koji je za KK,super gura... :))

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

zoreli,

Koju aplikaciju si instalirao da bi imao tako providan status i navi bar kao sto je na N5? Da li trosi vise nesto bateriju ili ne? I koji je to widget za vreme, zanimljivo deluje? :)

Odgovori