LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
zoreli, ja nisam tako radio, imas Touch control free na Play Store-u, nista da flesujes.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
^ ali on voli da flešuje, da ne voli ne bi koristio nexus 4 
zoreli, posle svih čuda koje si promenio, kako ti se čini N4? Jesi li konačno zadovoljan?

zoreli, posle svih čuda koje si promenio, kako ti se čini N4? Jesi li konačno zadovoljan?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Od svih Androida koje sam imao Nexus je ubedljivo najbrži i najstabilniji, ta lakoća i brzina kojom radi je prosto fascinantna, sad kad je tu 4.4 KitKat mnooogo lepše interfejs izgleda, zamerke idu na račun baterije i kamere, kad se normalno koristi sa svim sinhronizacijama baterija izvuče oko 15-20 sati sa 3,5h screen on, a kad se isključe sinhronizacije i uključi Greenify apps onda screen on bude i preko 5h . Instalirao sam LgCamera app i daje bolje fotke a ima i 16:9 opciju na koju sam navikao. Sad čekam da developeri naprave neki dobar (štedljivi) kernel za 4.4 i to je to
...

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Daj leba ti app za tu cameru da ne ceprkam po xda
..btw sve zive telefone sam imao,ali ood juce,kada mi je stigao nexus,pa ja ne znam sta treba da se desi da mi sl mob en bude nexus..

Diogenes985
-
- Redovni učesnik
Hvalaa
..sad cemo da probamo...e da...trenutno sam na purity romu i franco kernelu,i evo nocas bas,google search my drzao telefon budnim jedno 4 sata i pojeo 15% bat..jel to uobicajeno ili je samo kod mene? ili recimo play service drzi telefon budnim...deep sleep polovina vr a polovina neka googlova zajebancija

Diogenes985
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
jel ima neko neku dodatnu opremu za nexus? ne mislim nalepnice i bumpere vec neki bezicni punjac, sluske i sl?
juce je predstavljen bezicni za nexus 5, ali radi i za ovaj model.
juce je predstavljen bezicni za nexus 5, ali radi i za ovaj model.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
zoreli
Ako mozes posalji i meni link odakle mogu da skinem lgcamera pro?
Ako mozes posalji i meni link odakle mogu da skinem lgcamera pro?

- mladen_bgd
- Mobil fan
Hvala.
Inace jel dobio neko OTA update? Ja sam juce i danas proverio i nista.

Inace jel dobio neko OTA update? Ja sam juce i danas proverio i nista.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Mladene,danas je poceo OTA update trebalo bi ubrzo da dobijes notifikaciju..
-
- Redovni učesnik
Ljudi,treba mi pomoc,vec me jako nervira...elem,primetio sam ovaj prob js ranije ali sam imao resenje za njega.Od kada imam nexus i kitkat,nemam resenje..kada mi stigne sms a da nije iz srbije,nema sanse da odg na replay nego moram da brisem sms,pa onda iz pocetka,izaberem kontakt i onda hoce da poslje,ovako je uvek fail...znaci,samo kada su u pitanju brojevi koji nisu iz Sr..konkretno sa Cg imam taj prob...Prom je taj sto kada mi stigne sms iz Cg,mob uzima taj servisni centar i sa njega pokusava da uzvrati sms,sto je nemoguce..ima jedna aplikacija za to na marketu,koju samo pokrenes i koja to sve sama sredi,ali na kitkat-u nece da radi..sve zivo sam pokusao,i da ukucam sam servisni centar,tj da ga updatujem kada kucam u diler-u *#*#4636#*#* i jok,nece pa nece....ima li neko resenje za to..i da ,primetio sam da se to desavalo ranije samo kada sam koristio cm romove...imao sam evo 3d pa sgs par komada, svakojake telefone,i sve je sljakalo ok,ali cim sam fleshovao cm10 pa na gore,javljao se ovaj prob..sa stock sms aplikacijom...na nexusu sada i hangout i stock sms nece pa nece...replay fail UVEK
Diogenes985
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
Poz svima, interesuje me vase misljenje vredi li rutovati fon zbog custom romova sa KitKat-om tj. koliko su dobri romovi, imaju li bugove i sl.? Znam da sve pise na xda ali ko ce da cita stotine strana.
Isplati li se posto stize ota update? Mene najvise mami da to odradim zbog kalibracije displeja i mozda zbog duzeg trajanja baterije.
aleksa87, Meni jos uvek nista
Javi kakva si poboljsanja primetio i da li su popravili boje malo.
Inace kako vam se svidja hangouts umesto stock app. Meni je dosta lepsi hangouts ali je i osetno sporiji

aleksa87, Meni jos uvek nista

Inace kako vam se svidja hangouts umesto stock app. Meni je dosta lepsi hangouts ali je i osetno sporiji

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Preflešovao NEXUS 5 PORT 4.4 KRT16O odexed sa NEXUS 5 PORT 4.4 KRT16S odexed (dirty flash - samo wipe cash&dalvik cash) i nema vizuelnih promena ,od programa jedino LGCamera ima delay od 2 sekunde prilikom pokretanja ... verovatno neki bagovi ispravljeni (ja nisam video ni jedan za 5 dana). Nemojte se zezati sa custom kernelima na 4.4 je Google još nije izbacio kernel source za 4.4 .

16 godina na forumu MOBILNISVET
noviandroidas, nisam primetio da su boje nesto menjali, meni odgovara jos od 4.3. Postoje vizuelne izmene u pojedinim ikonicama. Dodate su aplikacije google drive, Play Games, Play Newsstand, Quickoffice. Dialer je skroz promenjen, i bice potrebno neko vreme navikavanja. U status baru su ikonice za bateriju, signal itd bele boje. I ta bela boja je zamenila nekadasnju plavu.
Nismo dobili transparentni status bar i navigacioni bar
Nismo dobili transparentni status bar i navigacioni bar

LG Nexus 4 16GB
zoreli, Izasao je source za 4.4 kernel.
Par njih je vec izbacilo kernele.
Par njih je vec izbacilo kernele.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Zoreli source za kernel je izasao,ja koristim semaphore 1.8.0 koji je za KK,super gura...
)

- mladen_bgd
- Mobil fan
zoreli,
Koju aplikaciju si instalirao da bi imao tako providan status i navi bar kao sto je na N5? Da li trosi vise nesto bateriju ili ne? I koji je to widget za vreme, zanimljivo deluje?
Koju aplikaciju si instalirao da bi imao tako providan status i navi bar kao sto je na N5? Da li trosi vise nesto bateriju ili ne? I koji je to widget za vreme, zanimljivo deluje?