A da li treba da se prvo uradi update na 4.3 ili moze odmah sa 4.2.2. na 4.4?mladen_bgd napisao:Ako nece iz prvog, probaj jos par puta da uradis. Meni je npr za 4.4 prosao iz drugog puta.
LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
Zdravo svima
prvi moj android telefon je NEXUS 4 ,IZABRAN JER JER GOOGLOV , NEMAM MNOGO ISKUSTVA O ROOT I TIM STVARIMA, bio bih zahvalan kad bi neko od vas napisao sta da uradim sa mojim nexus 4, imam kitkat 4.4 , da bih mu produzio trajanje baterje , kao i sta da instaliram na njemu (naravno ne osnovne stvari tipa viber,fb i te sitnice) , hocu u servis da podje i sta da im kazem da mi odrade !
)))
hvalaaaaaa
prvi moj android telefon je NEXUS 4 ,IZABRAN JER JER GOOGLOV , NEMAM MNOGO ISKUSTVA O ROOT I TIM STVARIMA, bio bih zahvalan kad bi neko od vas napisao sta da uradim sa mojim nexus 4, imam kitkat 4.4 , da bih mu produzio trajanje baterje , kao i sta da instaliram na njemu (naravno ne osnovne stvari tipa viber,fb i te sitnice) , hocu u servis da podje i sta da im kazem da mi odrade !

hvalaaaaaa
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Ali ja nema i ne koristim Google+. Kako onda mogu npr. da posaljem poruku preko Hangout-a mom drugaru koji ima isto Nexus 4 4.4? I kako i gde to biram u Hangout-u da li cu da saljem kao obican sms ili ne?artifex napisao:Mladene, ti biras da li ces da posaljes kao sms ili kao hangouts poruku. Ja sve kontakte koji imaju hangouts imam na google+ tako da mogu da izaberem kako da posaljem...
Prvo na 4.3.3 pa tek onda na 4.4.Bane01 napisao:A da li treba da se prvo uradi update na 4.3 ili moze odmah sa 4.2.2. na 4.4?
Mladene,
50 puta sam pokusao da zaustavim google framework service i posle da pokusam update ali mi i dalje pokazuje da nama novog update-a.
50 puta sam pokusao da zaustavim google framework service i posle da pokusam update ali mi i dalje pokazuje da nama novog update-a.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
^ druze, pa iz gogla su objasnjavali da kad pustaju update, on ide u talasima na par nedelja. Tako da ako ne dobijes kad i tvoj kolega , druga i sl , dobices za par nedelja. Nema potrebe da ga 100x proveravas. Ako uspem da pronadjem taj clanak, postavicu ga ovde.
Ma razumem ja to ali nisam dobio update ni za 4.3. pa me zanima da li je problem do mog telefona, da li i kako mogu sam da uradim update a da ne zeznem nesto...mrkixxx napisao:^ druze, pa iz gogla su objasnjavali da kad pustaju update, on ide u talasima na par nedelja. Tako da ako ne dobijes kad i tvoj kolega , druga i sl , dobices za par nedelja. Nema potrebe da ga 100x proveravas. Ako uspem da pronadjem taj clanak, postavicu ga ovde.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ma ubaci ROM Nexus 5 port 4.4 KitKat i rešio si stvar 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
http://m.pocketnow.com/2013/11/21/nexus-4-ota-update
Jedva nadjoh clanak. Procitaj kako se pusta ota update. Pozz
Jedva nadjoh clanak. Procitaj kako se pusta ota update. Pozz
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Mladene mora on da ima google+ acc da bi mu slao preko hangouts...
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
Ne mora da ima G+, ali da bi poruka isla kroz hangouts a ne kao sms mora da ima google nalog tj. u kontaktu te osobe moras da imas upisanu gmail adresu. Hangouts je zamenio gTalk tako da, upisi u ortakov kontakt i gmail njegov pa mozes da biras kako da salje poruke.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
^ bas tako. To je bivsi g talk. Samo biras dal ides na massenger ili na sms. Ja sam ga instalirao na g.grand, ali sam ga ubrzo skinuo jer je interface za sms mnogo sporiji od samsungovog. Ironija, zar ne 
Btw ,
http://www.droidviews.com/tired-of-wait ... d-root-it/

Btw ,
http://www.droidviews.com/tired-of-wait ... d-root-it/
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Znaci dovoljno je da unesem ortakov gmail pod njegovo ime i moci cu da saljem poruke preko hangouts umesto sms njemu kao i drugima koji imaju gmail? Zar ne treba da me on prihvati, da mu ja posaljem zahtev ili gresim? Vidim da imam u opcijama invates.
To sam skapirao za svicovanje izmedju sms i hangouts. Ali sam mislio da su oni ovo odradili kao Apple iMessages. Da automatski prepozna u kontaktima broj ko ima hangouts i tako da mu salje, a ne kao obican sms.
To sam skapirao za svicovanje izmedju sms i hangouts. Ali sam mislio da su oni ovo odradili kao Apple iMessages. Da automatski prepozna u kontaktima broj ko ima hangouts i tako da mu salje, a ne kao obican sms.
Ljudi jel ima neko problema sa prijemom signala t.j. sa mobilnim internetom? Od kako sam apdejtovao fon na kitkat vidno mi sve radi sporije. Cesto mi prijavljuje da nisam ni konektovan, a neke aplikacije nece ni da potera. Da napomenem da mi na wifi-ju sve radi uredno.
Bice da jeste... Nadam se da ce da izadje neki fix. Iritira poprilicno ova situacija...
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Nemam tih problema,jacina signala i brzina 3g su isti kao na JB. Koje ti je verzije radio ? Jel .97 ?
Kako da proverim verziju radia? Jacina signala mi je na nekih70-75dBm
Settings>About>Baseband pa gledas poslednja dva broja.
Da da evo upravo sam izguglao .97 kaze
............................
............................
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Meni je sa 97 wifi sporiji mnogo...nikako da prebaci 5mb/s ....flashovao sam neki hibrid 97/84/33 i sada sve sljaka super
Diogenes985