LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Re: LG Nexus 4
Da da ali to je neka sitna zakrpa u odnosu na 4.4.1 teska oko 1,7mb ako se ne varam. Mada vecini nije stigao OTA 4.4.1 vec su odmah dobili 4.4.2. Ali ja nisam dobio ni jedan ni drugi OTA update. 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
4.4.1 je povucen zato sto je imao nekakav bug,umesto njega su poceli da pustaju 4.4.2
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Pa neki kazu da jeste, tako se prica. Mada to je najbolje da kaze neko ovde ko je vec dobio update na 4.4.2 i okaci neke slike pre i posle. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Ja sam flashovao 4.4.1 nisam dobio update,i ima poboljsanja u odnosu na 4.4. ...nexus 5 je dobio extra poboljsanja sto se kamere tice,bukvalno citav update posvecen kameri..nama se malo interface promenio,ali imate changelog negde na netu,pa pogledajte,ili na xda...msm da kamera ima bolji autofokus i mozda malo bolju sliku sada,ali ne koristim cam toliko da bih uocavao razlike
..i da4.4.2 je zakrpa na 4.4.1 mala poboljsanja i jos vise ispeglanije...sada cu da probam pa javim...

Diogenes985
Koji je najjednostavniji nacin za root?

Sinoc sam dobio OTA 4.4.2 direktno sa 4.4. Jedino sto sam primetio je transparentni status i navigation bar na LOCK screen-u. 

LG Nexus 4 16GB
- artifex
- Mobil manijak
Bojke ,najlakse ti je koristeci ' nexus 4 root toolkit' ..
-
- Redovni učesnik
aleksa87, sada radi Whats up na ART-u....novi radio i bootloader idu jos na 4.4.1 ...ima jos toga ali ne mogu se setim...
Diogenes985
- artifex
- Mobil manijak
Diogenes985, novi bootloader i radio .97 su stigli sa 4.4 , sa 4.4.1 bootloader je ostao isti ali je radio malo poboljsan i verzija je .98 .Na 4.4.2 su ispeglani bagovi,konkretno za n5 jer je pronadjen neki bug u kameri koji im je promakao. I da whatsapp radi od 4.4.1 koristeci art.
Da li ima kod nas da se kupi ova dbrand folija za N4? Mnogo mi je dobra ova verzija koja imitira drvo, bas mocno izgleda.
-
- Redovni učesnik
Ako ista od opreme za nexus nadjes,bice dobro...kod mene u Pozarevcu,nema skoro nista...trazio sam po netu,i u Sr sem onog google official bumpera,nema nista spec.naisao na neke silikonske futrole,na jednu koja je iole ok,ovde je vec pominjana,ali je klizava, malo manje nego kada je fon bez icega...ja ne znam sta da radim,pao mi je mob neki dan sa pola m,direktno na plocice i to na ekran,ja sam umro kad dam cuo tras...jos ne znam kako nije sve otislo u parcice
..nije mi jasno,frontalno bam,i citav...ako neko ima preporuku za bilo kakvu iole normalnu futolu,neka mi preporuci,inace sl pad ovakav,pa bice u delice

Diogenes985
- artifex
- Mobil manijak
Motoman,kod nas ces to tesko naci.Ja sam kupio dbrand carbon ali direktno sa njihovog sajta.Posto ja nemam karticu potrebnu za to ,morao sam preko prijatelja...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Bumper sa providnim ledjimanje najjaca "futrola" za nexus ikada... Nosio sam je i odlicna je
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Idi na njihov sajt i koristi bilo koju platnu karticu,proci ce ti kupovina tako.Motoman napisao:Da li ima kod nas da se kupi ova dbrand folija za N4? Mnogo mi je dobra ova verzija koja imitira drvo, bas mocno izgleda.
Izadje 12 kanadskih dolara sa dostavom i stize za oko 6 radnih dana.
Chobby88, ali mora kartica da ima mogucnost internet placanja? Ne znam nikoga sa tim.
Diogenes985, jesi siguran da je to bas oficijalni? Ili samo dobra kopija.
Diogenes985, jesi siguran da je to bas oficijalni? Ili samo dobra kopija.
Ne znam,ja sam uzeo zeninu platnu karticu i s njom je proslo odmah a ona nikad nije kupovala nista na internetu s njom.
- artifex
- Mobil manijak
Motoman,proveri u banci da li tvoja kartica podrzava internet placanje(ako na njoj pise visa,gotovo sam siguran da moze). I ne stize bas za 6 dana kao sto je chobby naveo,meni je moj skin stigao za skoro pune 3 nedelje...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Chobby88, što prodaješ N4? koja je zadnja cena?