LG Nexus 5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: LG Nexus 5
Mrkixxx,ne vidim razlog zasto bi pljuvali... Ja smatram da ti koji su uzeli telefone iz prve serije znaju da nisu savrseni i da te prve serije uglavnom imaju falinku neku..
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Moj komentar je vise bio sala nego ozbiljno. Postavio saa vest i malo se nasalio.
Elem, I ove prve serije N5 su extra. Al kad znam da ima doradjenih, onda ne bih da kupujem ove distorzicne
Elem, I ove prve serije N5 su extra. Al kad znam da ima doradjenih, onda ne bih da kupujem ove distorzicne

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04
Dobar dan.
Interesantni su napisi koje ste objavili.
Kod mene svi otvori za zvučnike imaju zvuk, sada znatno bolji nakon 4.2.2.
Ne klima se ni jedno dugme. Ne razemem neke napise da ispod rupica za zvuk nema ničega
Smatram da kod prvih serija je možda važno gde su sklopljene a i kod koga ste ih kupili.
Iz dosadašnjeg mog iskustva smtram da upravo, ali jedino prave original serije, daju najbolje performanse, jer su ispravno testirane kod proivodjača.
Što se ovog telefona tiče on je baš "čist" Android, neopterećen nikakvim pozadinskim programčićima koji ga usporavaju.
Smatram da prve serije daju najbolji kvalitet.
Pozdrav.
Interesantni su napisi koje ste objavili.
Kod mene svi otvori za zvučnike imaju zvuk, sada znatno bolji nakon 4.2.2.
Ne klima se ni jedno dugme. Ne razemem neke napise da ispod rupica za zvuk nema ničega
Smatram da kod prvih serija je možda važno gde su sklopljene a i kod koga ste ih kupili.
Iz dosadašnjeg mog iskustva smtram da upravo, ali jedino prave original serije, daju najbolje performanse, jer su ispravno testirane kod proivodjača.
Što se ovog telefona tiče on je baš "čist" Android, neopterećen nikakvim pozadinskim programčićima koji ga usporavaju.
Smatram da prve serije daju najbolji kvalitet.
Pozdrav.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
korisnikboban, sve je ok ali prve serije nisu davale najbolji kvalitet do sada... 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
korisnikboban, dobar dan, ja se takođe slažem sa Layne_Staley, da su u vreme ove hiperprodukcije, prve serije podložne nekim manama ili greškama u proizvodnji, koje se u hodu ispravljaju i kasnije serije budu sve bolje i bolje.
Inače, meni je lično interesantno, kao velikom ljubitelju Nexus linije proizvoda, sada kada koristim G2, da uporedim, kako Nexus iako odličan ipak ima razloga zašto je jeftiniji od top uređaja drugih proizvođača. Naime, G2 je u svemu barem malo bolji od Nexusa, ekran, kamera, audio čip i zvučnik, mnogo bolje antene za prijem bežičnih i GPS signala i mnogo jača baterija. E sad snaga Nexusa je što kako vreme prolazi ove prednosti gube na važnosti, kako se pojavljuju sve bolji modeli, a "isplivavaju" software-ski kvaliteti Nexusa, koji dugo može da parira mnogo jačim modelima.
Inače, meni je lično interesantno, kao velikom ljubitelju Nexus linije proizvoda, sada kada koristim G2, da uporedim, kako Nexus iako odličan ipak ima razloga zašto je jeftiniji od top uređaja drugih proizvođača. Naime, G2 je u svemu barem malo bolji od Nexusa, ekran, kamera, audio čip i zvučnik, mnogo bolje antene za prijem bežičnih i GPS signala i mnogo jača baterija. E sad snaga Nexusa je što kako vreme prolazi ove prednosti gube na važnosti, kako se pojavljuju sve bolji modeli, a "isplivavaju" software-ski kvaliteti Nexusa, koji dugo može da parira mnogo jačim modelima.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04
Dobro veče.Layne_Staley napisao:korisnikboban, sve je ok ali prve serije nisu davale najbolji kvalitet do sada...
Možda si u pravu.
Moj LG N5 imam nekih mesec dana,
bez ikakvih nedostataka u "hardveru" ili software-u.
Pozdrav.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ne kaZem da ce svaki komad prve serije biti falican, ali tvrdnja da je prva serija najkvalitetnija je netacna 
Poz

Poz
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koristio sam večeras ovaj telefon na 4.2.2 i predio sa ip5 ios7 i Nokia 925 wp8. Nisu imali šanse. Ovo bolesno dobro radi. Android 4.2.2 na nexus 5 je najbrži sistem trenutno koji postoji, bez lagova! Verujem da je iza odmah nexus 4. Android je mnogo napredovao, 4.2.2 radi baš bez opterećenja a sve to na brutalnom hardveru. Ima se utisak da ni ne kliknem na ikonu on je već pokreno app npr chrome. Sva čast Google za Android. Potukao je sve one što su govorili da Android ne može da bude brz zbog jave ovog ili onog.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Nexus 5 nisam koristio,ali na n4 4.4.2 jednostavno leti...
- Baraba
Ja ne verujem kako 4.4.2 dobro radi na N5, verujem i na N4 da radi odlično. Čak ne bih ni stavljao neki custom na N5, osim ako nekom trebaju dodatne zajebancije. Sada se za iOS i WP8 može reći da su spori lagoviti. N5 odlično leži u ruci i ne kliza.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Baraba, to je ono što i ja pričam. Na ovom forumu se forsira priča o lagu i nestabilnosti Android sistema, kao i da ako nećeš da rutuješ i menjaš ikonice ne treba da uzimaš Android, što uopšte nije tačno. I Nexus 7 radi odlično, tečnije od G2. Iako se vidi da je G2 brži ponekad secne, što sa N7 nije slučaj.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Drugar koji se bavi prodajom novih telefona na veliko i malo (od njega uzima pola prodavnica što se ovde reklamiraju) kaže da očajniju prodaju jednog top modela nikad nije imao (misli na Nexus 5) ... a kaže da se Nexus 4 prodaje fantastično .
Eto šta se desi kad novi i stari model imaju isti operativni sistem (4.4.2) , sad razumete zašto Samsung odugovlači i namerno brljavi apdejt za prošlogodišnje modele .
Eto šta se desi kad novi i stari model imaju isti operativni sistem (4.4.2) , sad razumete zašto Samsung odugovlači i namerno brljavi apdejt za prošlogodišnje modele .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
Da je manja razlika u ceni sigurno bi bolje išao N5, ovako treba dodati 140e za malo bolju kameru i bateriju... Kad N5 padne na 300-350 biće sigurno tražen kao N4.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Nexus 5 (16gb) je realna cena oko 300-320 evra , 32gb oko 350 ... a nikako 400 evra za model od 16gb.
16 godina na forumu MOBILNISVET
zoreli, Apsolutno se slazem ! Al ovde je tako.. Sverc pljuga 90te, ta prica, u Albaniji pakla 2marke ovde 10.
zoreli napisao:Nexus 5 (16gb) je realna cena oko 300-320 evra , 32gb oko 350 ... a nikako 400 evra za model od 16gb.
U Nemačkoj je Nexus 5 - 350e preko Google Play-a.Dzoni47 napisao:zoreli, Apsolutno se slazem ! Al ovde je tako.. Sverc pljuga 90te, ta prica, u Albaniji pakla 2marke ovde 10.
Nerealno je da u Srbiji bude jeftiniji od Nemačke i pored "šverca pljuga 90te i te priče".
Realna cena, po ovim specifikacijama, bi mu trebala biti 450-550e, košta 350 jer ga Google subvecioniše.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Svasta. Mislim da bi mu realna cena bila min 700€ kao iPhone 5S. 

- Baraba
Pojavio se u telenoru:
http://www.telenor.rs/index.php?section ... one_id=592
http://www.telenor.rs/index.php?section ... one_id=592
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Opa, opasan je Telenor, cena je sasvim dobra, na prenesi i surfuj 1000 je 29520 što je oko 250-260 evra, to nije puno. Sada još samo da se pojavi u mt:s-u 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
Samo na Prenesi i Surfuj 1000 za 1820din imaš 300min ka svim mrežama, na mts i vip duplo više minuta za duplo manje para.