LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: LG G2

Post od Behemoth »

Ja imam na kompu 1tb,imam puno oko 150gb.
Bio je tu jos jedan hdd od 160 pa sam ga izbacio.Koji ce mi
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: LG G2

Post od toda81 »

Ja imam oko 10 gb fajlova za skolu. Sve sto imam na kompu, a najbitnije mi je imam i u telefonu. Volim puno da slikam i da snimam, mada to ne cuvam u tel nego odmah prebacim na komp
Note IV N9100 dual

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nema potrebe da se hvali ili kudi neki model, najbolji je onaj telefon koji zadovoljava sve potrebe korisnika, a svako zna sta mu treba.
Sto se tice memorije, nje nikada dosta i smatram da za moje potrebe 16GB malo, cloud jeste dobra stvar ali treba jak paket da to podrzi, pritom nije svuda dostupna HSDPA+ mreza i ne moze uvek punom brzinom da se pristupi materijalu na cloud-u, zato ja sve volim da drzim na memorijskom nosacu telefona.Ukupno u svoja tri uredjaja imam 56 GB a slobodno je negde oko 8 GB.Tu su sezone nekih serija, oko 2000 mp3 fajllova, oko 3000 slika, ima dosta i video snimaka snimanih sa telefonom, masa e-knjiga i PDF fajlova, Word fajlov, apk fajlova, neke programi za windows koji su mi nuzni da uvek budu kraj mene.....zaista se lako popuni memorija zato smatram da svako treba da proceni koje su mu potrebe i da shodno tome odabere model sa odgovarajucim memorijskim kapacitetom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

znemanja, uf legendo ,svaka ti dala ,serije na telefonu :lol:
Jos reci da si nabavio neke eksterne zvucnike ahaha morao sam :wink:
Naravno, salim se ja ,svako koristi svoj telefon kako zeli,uz otg kabal i flesh , Box ,ja radim isto sto i ti samo na drugaciji nacin ,zaista nemam potrebu da drzim 50GB na fonu jer mi ni u kome slucaju sve to nece odmah zatrebati
Primarno mi je, moji neki fajlovi bitni za posao ,par slika mojih najbizih i naravno muzika
Poslednja izmena od kvaka33 u Pet, 10. Jan 2014. 13:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

kvaka33 napisao:znemanja, uf legendo ,svaka ti dala ,serije na telefonu :lol:
Jos reci da si nabavio neke eksterne zvucnike ahaha morao sam :wink:
To i nije tako losa ideja :) :) :), salu na stranu takav sam, volim da mi sve bude na dohvat ruke, i na desktop kompu i laptopu skladistim sve zivo, jednostavno ne znam kada ce mi nesto zatrebati i bolje da se nadje tu negde nego posle da to jurim i trazim, Sezona ili dve neke serije su obavezno tu, kada nesto cekam, ili imam neku pauzu, telefon je tu i za tili cas se ubije oko pola sata :) .Cloud je sjajna stvar, ali kada sam van BG-a gde signal nije tako dobar ili varira pravi je izazov brzo povuci neki fajl recimo od 300-400 MB.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa eto, sad sam i ja shvatila da mi ipak nije dovoljno 16gb. I ja volim da "sve svoje sa sobom nosim" (tek da vidite moju, žensku, torbu koju inace vučem svakodnevno). Ako se budem odlucila za G2 morace da bude verzija sa 32gb. :-) Hvala svima na odgovorima. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

g2boy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Dec 2013. 15:57
:: LG G2
:: LG G2

Post od g2boy »

Narode, postoji resenje i za manjak memorije: http://www.meenova.com/st/p/m3r.html
Neko je u prethodnim postovima vec spomenuo ovo, super stvarcica, narucio sam jednu, plus micro sd kartica od 32GB i sve to je izaslo nesto ispod 30 USD. Nema potreba za OTG kablom, a moze da posluzi i kao USB Flash.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Kod mene u fonu uvek ima 8gb muzike, igo 2gb, fotke i video snimci oko 3-4gb , bekap ROM-a 3gb , raznih fajlova 0,5-1gb ... Znači fon sa 32gb ili micro-sd od 32gb ....
16 godina na forumu MOBILNISVET

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Kako si to onda spakovao u nexus 4 koji imas?

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Lobachewsky, što kad si uzeo G2 od 16 Gb nisi zamenio za 32 Gb verziju i doplatio? :)

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

A meni je recimo 16 GB u načelu sasvim dovoljno ali sam za svaki slučaj ipak uzeo model od 32 GB.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Ja sam za svaki slučaj uzeo model od 32 GB, mada sam mislio da mi je 16 dovoljno. Ali sad baš gledam, slobodno mi je 11 GB, a nemam ni jedan film ili seriju. Muzika i slike zajedno 1 GB i snimci 4 GB. Ostalo iGo, NBA 2K14, wild blood, asphalt 8 i još nekoliko manjih igrica. Slike mi prebacuje na G+, a filmove pustim sa fleške, mada to ne praktikujem često. Tako da je ipak bolje što sam uzeo model od 32 GB.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Ma meni ce uglavnom i da bude prazan jer ce za multimediju, tj. za gledanje filmova definitivno da mi sluzi Nexus 7 (2013) tako da sam komotno mogao da uzmem i od 16 GB, ali obzirom da je u radnji gde sam kupovao telefon razlika bila cirka 10 evra, nisam se mnogo dvoumio.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Chobby88 , na tih 12,5 gb u Nexusu sam spakovao 3gb muzike , igo 1,5gb, video snimke nisam stavljao , fotke samo sa prošlog letovanja i još neke , sve oko 1gb , i oko 1gb raznih fajlova .... U principu nije mi problem da skratim spisak ali nevolim ta ograničenja . Zato sad na ONE imam već 15tak gb svega :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

vla-do, pa sta ja znam. Vazna mi je dvogodisnja garancija ovlascenog servisera - jer kod operatera me izadje jeftinije nego u oglasima i raznoraznim sumnjivim prodavnicicama, a dobijam full garanciju. Jer ipak ne menjam toliko cesto telefone, pa mi dobro dodje da mi neko zaista 'garantuje' da ce on te dve godine da radi.

U poslednje vreme sam u tom fazonu, a koristim jace pakete, pa mi se isplati. A sledeci put ko zna sta ce biti. Zavisice od mojih mobilnih navika kada jos malo omatorim. :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Super bi bilo da moderator otvori temu - interna (externa) memorija vaseg telefona-

Bukvalno se 3 strane o tome polemise

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

A što da otvori moderator - otvori je ti sam ako već smatraš da treba.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Spamuje se tema. Online servisi i skladišta su tema za sebe, za sve telefone a ne za ovaj ili onaj model ili brend.
Trebao bi neko od moderatora da napravi temu i prebaci ove postove u nju.

Jel koristi neko od vas QuickWindow case? Gledao sam na YT neke klipove i prilično zanimljivo izgleda, ali ne znan koliko je sve to lako za svakodnevnu upotrebu, kad treba presaviti ili šta već uraditi da bi se okrenuo neki broj, pročitala poruka i sl. Da li uopšte prelazi okvir telefona ili je istih dimenzija kao telefon?

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Azimuth, ja sam imao neku kopiju QuickWindow case-a. Jeste zanimljivo i može da se preklopi pa da telefon stoji podignut u horizontalnom položaju. E sad nije zgodan za korišćenje jednom rukom, ona vratanca nemaju magnet pa landaraju ako ne poklopiš prstima i da, udebljava telefon. Meni lično nije praktično, možda eventualno za neku kućnu upotrebu.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Čitao sam da to ljudi hvale pa reko da pitam ovako iz prve ruke vas sa kojima se "družim" godinama.
Znači ipak se sve svodi na neki silikon ili eventualno kožuru pa da se vadi po potrebi...

Odgovori