Otvori google mape i isključi izveštavanje lokacije.talnay napisao:Vrlo vjerojatno, evo sad vidjeh da u procesima ima od gugla, music, play, lg life, jos par programa, pogasio sam sve sto sam mogao. vidjecemo sad, kako ce ici.
Sta se moze od procesa iskljucit, a da ne narusi stabilnost, od gugla jedino nisam iskljucio search.
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Odlicno napisano,svaka cast.kutijagreha napisao:AnGeL oF LoVe,
Ovaj G2 telefon ako bi zeleo svako vece da punis,morao bi screen on da teras na ovom telefonu 7-8 sati.
Reci ti meni ko jos iole ''normalan'' zeva u telefon od jutra do mraka 8 sati??
Zato i ljudima traje baterija dva,dva ipo dana,jer ko ima vremena tolko slobodnog da non stop nesto u telefon gleda??
Svaka cast izuzecima,tj onima koji nisu uposljeni,pa im zivot i dan prodje u gledanje ekrana
LG G2 Black,16GB
Pa nije bas tako.
7-8 sati mozes izvuci na wi fi uz malo osvetljenje.
Ja provedem pola dana na terenu na 3g i velikom osvetljenju jer sam napolju i tako baterija izdrzi 5h screen on.
S drugim telefonima bi dosao kuci s praznom baterijom.
7-8 sati mozes izvuci na wi fi uz malo osvetljenje.
Ja provedem pola dana na terenu na 3g i velikom osvetljenju jer sam napolju i tako baterija izdrzi 5h screen on.
S drugim telefonima bi dosao kuci s praznom baterijom.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Brate mili, jos ce da ispadne da je 2000 mAh cak i dovoljno.
Neki ljudi misle da se svemir vrti oko njih i da svi mora da zive kako oni zive, ne vidim kako drugacije je toliko tesko da se shvati da razliciti ljudi imaju razlicite navike i zive razlicite zivote.
Cak i da lezete svako vece u 22h, bez izuzetka, ono svaki dan isto, i da vam se zivot svodi na kuca poso, poso kuca, ne vidim sta vas zulja sto je baterija veceg kapaciteta nego sto ste vi zamislili da treba da bude...
Ako za nesto moze da se kaze "nikad ne znas kada ce da ti zatreba", onda je to baterija.
Neki ljudi misle da se svemir vrti oko njih i da svi mora da zive kako oni zive, ne vidim kako drugacije je toliko tesko da se shvati da razliciti ljudi imaju razlicite navike i zive razlicite zivote.
Cak i da lezete svako vece u 22h, bez izuzetka, ono svaki dan isto, i da vam se zivot svodi na kuca poso, poso kuca, ne vidim sta vas zulja sto je baterija veceg kapaciteta nego sto ste vi zamislili da treba da bude...
Ako za nesto moze da se kaze "nikad ne znas kada ce da ti zatreba", onda je to baterija.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Pa ima još stvari koje se mogu pogasiti, ali ne znam koliko ih koristiš. Pogledaj u sinhronizacijama naloga isključi ono što ne koristiš i u Facebook i Google + isključi notifikacije ako ti nisu bitne. Samo meni je sve to uključeno i nemam problema. Instaliraj aplikaciju better battery stats i pogledaj šta ima najviše tzv. wake lock-ova, možda imaš neku aplikaciju koja ne dozvoljava telefonu da ode u deep sleep.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ako ti je telefon rutovan, predlažem aplikaciju Greenify, kojom možete da "uspavaš" pojedine procese i aplikacije.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Nije rutovan, a greenify je odlicna, koristio sam je na S+
Mislim da je sad baterija bolja, kako sam pogasio neke procese, evo od 5h do sad je 86%, a gledao sam seriju 45 min i svega 2% baterije je otislo. SOT nekih sat i po, vidjecemo do veceras.
Mislim da je sad baterija bolja, kako sam pogasio neke procese, evo od 5h do sad je 86%, a gledao sam seriju 45 min i svega 2% baterije je otislo. SOT nekih sat i po, vidjecemo do veceras.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pazi, nova verzija može da se koristi i na nerutovanim telefonima, ali ima ograničenja u "uspavljivanju" nekih sistemskih servisa.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Pojavio mi se neki software update,nisam video odmah,udjem u update center da vidim sta je kad ono nema nicega.
Sad mi nista nije jasno
Sad mi nista nije jasno
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Kod mene i dalje stoji da koristim ''poslednju verziju softwera'' otkako sam kupio telefon,i bas me bole brige 

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
+1kutijagreha napisao:Kod mene i dalje stoji da koristim ''poslednju verziju softwera'' otkako sam kupio telefon,i bas me bole brige
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Toliko sam bio zauzet sa gledanjem Z2 i SG5 da sam potpuno zapostavio G2.Da li se konacno zna kad ce nadogradnja 4.4.2 za Evropu i da li ce konacno biti sredjena kamera?Stalno citam neke kontrdiktorne komentare o tome da je kamera ispravljena ali nista konkretno,samo nagadjanja.Zna li ko sta vise ili ima li neki link da podeli sa nama?
LG G2 Black,16GB
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Neki kazu 28 februar,kacio sam pre nekoliko strana i objavu
Sto se tice kamere,citam da neki Ameri nisu imali problema oko kamere,imali su problema oko ekrana.
Neki pak kazu da je kamera sredjena,navodno bolji autofocus,neki kazu da nije nista dirano. Evo ako ti nesto znaci do sada jedini klip na you tube,gde lik prica o izmenama za ATT mrezu
http://www.youtube.com/watch?v=I9VHGgT5wsE
Sto se tice kamere,citam da neki Ameri nisu imali problema oko kamere,imali su problema oko ekrana.
Neki pak kazu da je kamera sredjena,navodno bolji autofocus,neki kazu da nije nista dirano. Evo ako ti nesto znaci do sada jedini klip na you tube,gde lik prica o izmenama za ATT mrezu
http://www.youtube.com/watch?v=I9VHGgT5wsE
Moj nece sigurno:)
Prestao sam da se nerviram sto nema apdejta jer vidim po svemu sto kazu ovi sa at&t sto su dobili da nije neki ogroman napredak.
Telefon mi i ovako radi izuzetno dobro,imam fix za kameru a baterija mi nenormalno traje sto mi je najvaznije:)
A i kad izadje apdejt svakako cu cekati custom rom jer me mrzi da sve vracam na stock zbog 4.4.
Prestao sam da se nerviram sto nema apdejta jer vidim po svemu sto kazu ovi sa at&t sto su dobili da nije neki ogroman napredak.
Telefon mi i ovako radi izuzetno dobro,imam fix za kameru a baterija mi nenormalno traje sto mi je najvaznije:)
A i kad izadje apdejt svakako cu cekati custom rom jer me mrzi da sve vracam na stock zbog 4.4.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Chobby88, možeš li da postaviš par slika sa tim fix? Možda i neki video? Telefon svakako od ostalih LG koji nisu dobili update izdavaja baterija, jedini ali moćan razlog da se zadrži na ovom modelu kome je bitna baterija.
Kojim programom se gleda koliko fps gura kad reprodukujes?
Inace izasao novi fix za kameru koja snima u 120 fps.
Polako snaga S800 izlazi na videlo.
Edit:
Mod snima i 4k izgleda.
Evo 4k sample
https://dl.dropboxusercontent.com/u/29551001/uhd.mp4
Inace izasao novi fix za kameru koja snima u 120 fps.
Polako snaga S800 izlazi na videlo.
Edit:
Mod snima i 4k izgleda.
Evo 4k sample
https://dl.dropboxusercontent.com/u/29551001/uhd.mp4
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.