Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Pitanje u vezi toga,da li moze da se namesti u podesavanja za kameru da video koji se snima ide direktno na otg memoriju,naravno u toku snimanja fleska bi mi bila spojena sa telefonom?
evo ja sam upravo otpakovao ove moje da probam i isti slucaj, nista posebno se ne cuje, i posele promena podesavanja ekvvilajzera nema nekh razlika... bas bezveze a ekstra sluske izgledaju
Izgledaju super, ali nisu nikakve. Ja sam ih samo jednom probao i došlo mi je da se odmah vratim s trčanja i spakujem ih u kutiju, što sam posle i uradio. Inače sa mojim Pioneer slušalicama se odlično čuje, bolje od iPhone 5s.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Kamera NIJE poboljsana.
fps varira 15-30,nema sanse da predje.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
kutijagreha, po default-u snima u 30fps ali u podešavanjima ima režim snimanja "Smooth motion" za snimanje u 60fps, kao i "Slow motion" za snimanje u 120fps, samo što slow motion znači usporeno kao što i sama riječ kaže. Ajde ako ćemo cjepidlačiti ja sam sad pravio snimak u zamračenoj sobi uz osvjetljenje sijalice od 75W i snima u 59fps i frame rate je blizu 30 000kbps.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.