LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: LG G2
Cobiklajic, ne znam da li sam vas lepo razumeo, ali kod mene nema tih problema, a dialer koristim redovno. Pricam kako je na verziji jelly bean, kao i ti.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ubacio KK, nisam radio hard reset. Na probleme nisam jos naisao. Cak mi puno bolje radi nego na 4.2.2, na tom mi se desavalo da pomalo secka u imeniku i slicno, a sad toga nema, fluidno skroz. Knock on/off primjetno brzi. Nemam problema u skrolovanju tokom zumiranja. Samo jos kamera da se ispravi, i vise nista ne treba.
Evo da se prijavim i ja sa istom situacijom.Martin Mystere napisao:Jel ima još nekog da mu ne nudi update ni preko LG PC Suite?
Meni konstantno pokazuje kako mi je poslednja verzija softvera i od samog starta ništa mi ne nudi - niti update sa 10b na 10e recimo, niti sada na KK...
EDIT:
Meni recimo kada proverim preko sajta pise da mi je
suffix telefona AMALBK, sto ce reci da je telefon iz
Malezije (crni) dok mi na samom telefonu za verziju
softvera stoji D80210b-HKG-XX prema čemu je on
iz Hong Konga...
E sad, odakle je stvarno da ga bem?
G2 je od 32GB, kupljen ovde...
Jesi uspeo saznati zašto nema nikakav update za nas?
Pitanje za ostale: koliko vam potroši baterije u stanju mirovanja, preko noći recimo dok spavate.
Čini mi se da mi je na početku odlazilo 1% za tih nekih 6-7 sati spavanja, dok sad skida 1% po satu.
Nemam instaliranih aplikacija, mislmi da ću morati neki reset...
Poslednja izmena od djidu u Pon, 24. Mar 2014. 23:53, izmenjeno 1 put ukupno.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
LG smanjuje cenu modela G2 i G Pro 2 zbog Galaxyja S5
Eto, odluka će se lakše doneti.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Probaj aplikaciju 'light manager' ili 'light flow'. Pomocu njih mozes da podesavas sve i svastatechnoboy napisao:Realno cekamo samo kameru da srede. Ste primetili da sad svetli lampica za notifikaciju i kad stigne poruka na Skype ili Whatsapp?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Svaka čast ljudima koji u Srbiji mogu da kupe najnovije telefone čin se pojave na tržištu . Ja lično nisam u mogućnosti, A i čekam određeni period od par meseci da vidim kako će se pokazati. Ne patim od toga da stalno imam premijum uređaje. Bilo kako bilo, za ljude koji su telefon već kupili, ovo je bezveze vest, ali za većinu koja ima skromne budžete i čeka na pad cena, ovo je odlična vest.
Bezveze je onom ko misli da proda telefon posle par meseci.
Onome ko misli da ga koristi duzi period i nije toliko bitno.
U svakom slucaju postoji Iphone za ovakve stvari
Onome ko misli da ga koristi duzi period i nije toliko bitno.
U svakom slucaju postoji Iphone za ovakve stvari
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
eh,još kad bi znali datum kad će se to dogoditi kod naših operatera?m@c|-|oR napisao:LG smanjuje cenu modela G2 i G Pro 2 zbog Galaxyja S5
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Kod njih neće, sigurno. Ali Media Markt, ili Digitec ili neki drugi u normalniom svetu će spustiti cene.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Nasi operateri da spuste cene?
Ja nesto ne bih ocekivao da ce tako nesto brzo da se desi, i ne samo oni vec i "obicni" prodavci.
Jbg. po ovom pitanju mi smo definitivno sve samo ne jEvropa...
Ja nesto ne bih ocekivao da ce tako nesto brzo da se desi, i ne samo oni vec i "obicni" prodavci.
Jbg. po ovom pitanju mi smo definitivno sve samo ne jEvropa...
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Moze da spusti samo onaj ko prodaje polovan - ako operateri budu drzali cene ne verujem da ce i drugi prodavci koji donose iz inostranstva imati neke preke potrebe da spuste cene a cak i kad to urade toce biti nesto minorno. Valjda si primetio da cene u svetu nemaju mnogo veze niti uticaja sa formiranjem cene kod nas.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Neće možda istog trenutka kad i na zapadu, ali kada se i kod nas probije S5, neminovan je pad cena svih starijih modela pod uticajem samog trzista, pogotovo G2 ako kompanija sama propagira korekciju cena. Mislim, ništa nije za sigurno ali ja sam optimista 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 17. Dec 2013. 22:19
- :: Note 4
- :: SAMSUNG GALAXY S3min
Danas sam primetio nekoliko promena od kada sam presao na KK.
1.U galeriji se stvorio novi folder za fotografije kamere pod nazivom Fotoaparat,a dotadasnji folder je preimenovan u Kamera(staro);
2.U fotografijama sam nasao 13 fotografija koje su same napravljene dok je telefon bio u torbici,pa me yanima kako je to moguce?
3.Kada se prima poziv ekran se pali sa kasnjenjem.
1.U galeriji se stvorio novi folder za fotografije kamere pod nazivom Fotoaparat,a dotadasnji folder je preimenovan u Kamera(staro);
2.U fotografijama sam nasao 13 fotografija koje su same napravljene dok je telefon bio u torbici,pa me yanima kako je to moguce?
3.Kada se prima poziv ekran se pali sa kasnjenjem.
To kasnjenje hoce da se desava i na jb,ne znam dal je zbog nekog sleep rezima pa dok se tel probudi iz stanja mirovanja ili sta.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- technoboy
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: LG G2
- :: Nokia 7110
Re: Одг: LG G2

Zanimljiv bag

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Neko dobio KK, a meni danas tek stigla verzija 10C...