Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Mogu vam reći da sam baš zadovoljan sa G2 , jedina stvar koja malo nervira je to što prilikom poziva ima taj delay od 2-3 sekunde gde je ekran taman i ne vidiš ko zove . Da li je to bug u 4.4.2 ili su to namerno ostavili nije mi jasno ...
Pozdrav ljudi, uskoro mi istice ugovor kod operatera pa razmišjlam da uz novi uzmem g2. Interesuje me kakva su iskustva kupovine u slobodnoj prodaji po pitanju garancije i samih telefona cene se krecu od 350 do 550e zbog čega je tolika razlika?
Interesuje me ako je neko uzeo ovaj telefon preko VIP-a, da li je zaključan na mrežu, jer ako jeste razmišljam se da uzmem Nexus 5. Hvala unapred na odgovoru.
genijem, za otključavanje SIM lock-a ne važe uslovi garancije.
Otključavanje bootloadera i rutovanje telefona poništavaju garanciju.
EDIT: zoreli me preduhitrio
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
genijem, ja bih pogledao po podzemnom. Ili na ebay-ju ako imaš pay pal.
Generalno, daš nekom IMEI (i valjda još neki kod) i dobiješ kod kojim otključaš telefon sam.
To rade i serviseri - imaju kontakte sa ljudima od preko koji na moćnim računarima računaju SIM unlock.
Aplikacija Greenify je deinstalirana , ona je na G2 totalno bespotrebna ... Inače ovakvo trajanje baterije sam zaista retko viđao na Androidima , evo sada: 12,5 sati je prošlo kako je skinut sa punjača / 2h screen-on uz dosta poziva / poruka / interneta ... a baterija na 70%
Inače fabrički weather widget veze sa vezom nema , maši prognozu ali neverovatno . Upravo pokazuje pljuskove/kišu a napolju nema oblačka , juče isto pokazuje kišu a sunce sija li sija
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 14:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.