LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: LG G2
zoreli, pa da li tako inače prtiskaš telefon? Ne bi mi baš palo na pamet da to radim, bar ne kao što je na klipu pokazano. Da li se tako čuje i kad ga normalno koristiš?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ninolina, naravno da ne baš tako ali zaista kad se uzme u ruku (bilo kako) čuje se iritantan zvuk "disanja" plastike , naručio sam beli Nillkin pa kad ga upakujem nadam se da se neće čuti (sad ga koristim bez zaštite - samo folija na ekranu). Inače prošla dva G2 16gb nisu imala tu "boljku" i baš ovaj beli od 32gb da se čuje
... a i možda sam ja malo perfekcionista i preterujem u strogoći i ocenama
.

16 godina na forumu MOBILNISVET
- zoreli
- Moderator
+1
Baraba post u skladu sa tvojim Nickom
-------------------------------------------------------------------
Rekoh već , naručio sam Nillkin scrub (zaštitu
) , navika a i najbolje stoji ... izgleda/naleže/ ... itd 
Baraba post u skladu sa tvojim Nickom

-------------------------------------------------------------------
Rekoh već , naručio sam Nillkin scrub (zaštitu

- zoreli
- Moderator
Re: Одг: LG G2
"Chobby88" ... to je već stvar ukusa
. A ja lično ne volim da mi telefon izgleda obložen kao golman hokejaškog tima ...

Može, treba root i recovery. Radi na Cloudy pro romu, trebalo bi i na drugim da radi.zoreli napisao:Da li je neko uspeo da postavi providan fabrički weather widget ?
Bude transparentan widget, ali se vide ivice, tj. prelaz između widgeta i wallpapera.

https://mega.co.nz/#!HF122L4C!DG6yvZsmC ... VqsXvGloLo
Poslednja izmena od Nennad u Sub, 03. Maj 2014. 22:42, izmenjeno 1 put ukupno.
zoreli, koliko sam uspeo ranije da pročitam na netu, krckanje se dešavalo na sporadičnim modelima, na kojima zadnja maska nije dobro pričvršćena. Rešavalo se tako što se odnese telefon u servis, oni otvore zadnji deo i pričvrste ga kako treba. Dakle nije nikakav psoeban "kvar", već propust prilikom sastavljanja telefona.
Bilo je čak i naših ljudi koji su prijavljivali isto i pisali da su im u servisu namestili masku kako treba.
Bilo je čak i naših ljudi koji su prijavljivali isto i pisali da su im u servisu namestili masku kako treba.

- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
Bude transparentan widget, ali se vide ivice, tj. prelaz između widgeta i wallpapera.
i ja bih ovo uradio ,ali ne znam kako?
i ja bih ovo uradio ,ali ne znam kako?