Treba root i recovery. Onda skineš onaj fajl iz mog prethodnog posta i flešuješ.don Alberto napisao:Bude transparentan widget, ali se vide ivice, tj. prelaz između widgeta i wallpapera.
i ja bih ovo uradio ,ali ne znam kako?
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Kod mene se ne vide ivice, ne treba ni root. Samo skini teme odavde :
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2575385
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2575385
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
iKe, u pravu si za teme , ja sam ih video na XDA ali potpuno sam zaboravio
.... inače fabrički weather widget je što se tiče trenutnog vremena totalno netačan
, pada kiša od jutros ne prestaje a na widgetu piše oblačno još od noćas a refrešuje se normalno na svaki sat
dok Android clock&weather widget tačno daje info ...

.... inače fabrički weather widget je što se tiče trenutnog vremena totalno netačan

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Danas bilo neko azuriranje softwera od 22 mb. Jel jos nekom stiglo i o cemu se u stvari radi, koji segment je azuriran posto dialer slika i dalje kasni 2-3 sekunde nakon poziva
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ubacen knock code opcija. Gde si uzeo tel?
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
I meni je stiglo,ali ne želim to da odradim,kako da to obaveštenje obrišem?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
iKe,
Pogledaj u battery stats,nebi trebao vise da imas blutut kao pokazitelj da trosi bateriju
Takodje,update je resio problem audi reprodukcije,tacnije suma u slusalica. Telefon je fluidniji ovim update-om
Pogledaj u battery stats,nebi trebao vise da imas blutut kao pokazitelj da trosi bateriju
Takodje,update je resio problem audi reprodukcije,tacnije suma u slusalica. Telefon je fluidniji ovim update-om
Ja jos nisam dobio 4.4 preko ota.jel dobio neko uopste?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
I moj je HKG i danas mi je stigao 20b sa knock codeom težak 22 MB - a taman sam pomislio da je neki beznačajni update koji ne donosi ništa posebno...iKe napisao:I meni stigao update. Samo vidim knock code od novosti. Moji telefon je HKG.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Pozdrav ljudi, kum je na G2 nekako aktrivirao neko cudo da mu telefon prica sta se sve dogadja. Kad ga otkljuca ne moze da pritiska po ikonama nece nista da radi telefon, vec samo prica neka zena iz telefona, ako mu dodje sms ona mu javi.
Gasio ga je, palio i dalje mu je to aktivirano, ne zna sta da cini
Meni je ovo smesno znaci valjam se
kako da se otarasi te zene? 
Gasio ga je, palio i dalje mu je to aktivirano, ne zna sta da cini

Meni je ovo smesno znaci valjam se

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Nikakav bag nije u pitanju. Ako ti je na srpskom (sistemska podesavanja/kartica OPSTE/pristupacnost/TalkBack iskljucitidarkonda napisao:Pozdrav ljudi, kum je na G2 nekako aktrivirao neko cudo da mu telefon prica sta se sve dogadja. Kad ga otkljuca ne moze da pritiska po ikonama nece nista da radi telefon, vec samo prica neka zena iz telefona, ako mu dodje sms ona mu javi.
Gasio ga je, palio i dalje mu je to aktivirano, ne zna sta da cini![]()
Meni je ovo smesno znaci valjam sekako da se otarasi te zene?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Sada sam upalio tu opeciju i video da ipak jeste bug u pitanju. Ne dozvoljava nita da se radi sa fonom, uspeo sam da ugasim, bio sam uporan, ali sad da me pitas kako ne znam...Moja savet za sve NIKAKO NE PALITE (sistemska podesavanja/kartica OPSTE/pristupacnost/TalkBack