LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
^ Restartuj telefon,skini titanium i probaj pa javi sta si uradio 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Probaj kao administrator da pokrenes root-windows.bat file. Ovo je tolko pojednostavljeno da stvarno ne znam u kom si koraku pogresio 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ti malo zajebavaš? Ne znam sta drugo da mislim, takavi su ti komentari. Daj malo ukljuci se, procitaj sta pišemo. Ispoštuje ljude koji su trošili svoje vreme da ti sve stave ovde na izvol'te.
baraba-----ako se to odnosi na mene ja ne zajebavam ja cenim i postujem ove ljude sto su se trudili da sve to napisu i sazvacu za nas druge a nisam kriv sto imam preterano obaveza kuci pa ne stignem sve da ispratim kao da se to tebi ili bilo kome drugom nije do sada desilo ja sam se prvo pitao i izvinuo i ne mislim nikoga ovde da zajebavam vec da pomognem ako mogu da se druzim i pitam za savete
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 21:26
Pomagajte!!! rootovao sam telefon instalirao i twrp i autorec i busybox uspeo sam da odradim fix za kameru , e sad vec dugo vremena pokusavam da ubacim knock code na telefon pokusavao sam preko kompa i ne ide mi nesto , sad sam pokusavao sa tim Dorimaxom ali opet ne dobijam knock code verzija mi je 20b sta da radim ????? hvala
Alexlgg2
a ne ne baraba pogresno si shvatio ja cenim sve i svi imaju svoj zivot al hocu da kazem da nisam na ovom forumu dosao da bi zajebavao nekoga ili se stobom prepucavao oko toga
EDIT:
aleksandar90ns---reci mi kako ti se cini sada kamera kako si ubacio taj fix
EDIT:
aleksandar90ns---reci mi kako ti se cini sada kamera kako si ubacio taj fix
-
- Povremeni posetilac
iskreno ubacio pre sat vremena i sad se igram sa njom, cini mi se da je bolje videcu veceras kakva ce biti u nocnim uslovima .Sad samo imam pitanje u vezi slow motion moda kako on funkcionise ?
Alexlgg2
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Druze svi hvale taj fix. Flesuj ga neces se pokajati i a nemas sta da izgubis. Ae srecno sa flesovanjem. Xda ti je dosta od pomoci 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Povremeni posetilac
taj deo je jednostavan . ali kako da dobijem knock code opciju moze li mi neko pomoci?
Alexlgg2
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Buraz slobodno to lepo flesuj. Najbolje se vidi razlika u nocnim uslovima. Ako hoces nesto brzi telefon slobodno flesuj DorimanX kernel sa performance profilom. Eto prelistaj par postpova unazad, zoreli je pisao o tome 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0