LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: LG G2
Tacno tako
. Rex ako koji slucajem menjas kernel pozeljno je isto uraditi wipe cache partition i wipe dalvik cache. Dobro, mozes i dirty fles da uradis, ali bolje da uradis pomenuti wipe da bi kernel najbolje funkcionisao. 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 13:05
- :: X8
Ljudi moze li pomoc?
Juce sam uzeo g2 i od samog starta telefon se zamrzavo nakon par fotki a zatim se restartuje. Nisam siguran da li je bio stock android ili ne. Reko da probam da mu ubaacim cloudy rom, medjutim situacija je jos gora.
nstalirao sam cloudyflex 2.4 i dorinmanx kernel i sad u kameru nemogu ni da udjem. odmah se desi freeze i restart a nekad nemoze ni da se boot-uje
vratio sam stock android (preko lg zvanicnog softvera) i sada mi radi kamera.
Evo kako sam instalirao cloudy, pa me ispravite ako nesto nisam dobro uradio.
1. root (ioroot25)
2 instaliran twrp
3.iz twrp instaliran: cloudyflex 2.4, a zatim kernel Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE.zip
wipe
Juce sam uzeo g2 i od samog starta telefon se zamrzavo nakon par fotki a zatim se restartuje. Nisam siguran da li je bio stock android ili ne. Reko da probam da mu ubaacim cloudy rom, medjutim situacija je jos gora.
nstalirao sam cloudyflex 2.4 i dorinmanx kernel i sad u kameru nemogu ni da udjem. odmah se desi freeze i restart a nekad nemoze ni da se boot-uje
vratio sam stock android (preko lg zvanicnog softvera) i sada mi radi kamera.
Evo kako sam instalirao cloudy, pa me ispravite ako nesto nisam dobro uradio.
1. root (ioroot25)
2 instaliran twrp
3.iz twrp instaliran: cloudyflex 2.4, a zatim kernel Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE.zip
wipe
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 13:05
- :: X8
Nisam factory reset, vec wipe cache, data i system.
Sve mi se cini da je ovo hardverski problem. Ponovo sam instalirao cloudy i sa restore vratio stock rom i Sad mi i na stocku poceo blokirati.
Sve mi se cini da je ovo hardverski problem. Ponovo sam instalirao cloudy i sa restore vratio stock rom i Sad mi i na stocku poceo blokirati.

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 21:26
pokusavao sam da updejtujem ali ne vredi lg mobile support tool mi govori da je ovo poslednji updejt za moj telefon, a pokusavao sam i preko kdz fajlova medjutim kada pokrenem program za instalaciju kdz-a opet mi se otvori lg support tool. Tako da ne znam sta da radim . Da li neko ima resenje ?
Alexlgg2
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
aleksandar90ns, Flashable rooted Open Euro d80220D with knock code and recovery
Download: https://mega.co.nz/#!iIZkFBoJ!O6MoTgUB0 ... es74TrMqao
SonyManijak, Kad instaliraš DorimaX Kernel dobiješ i STweak aplikaciju , otvoriš je i tu imaš reset kamere .
Download: https://mega.co.nz/#!iIZkFBoJ!O6MoTgUB0 ... es74TrMqao
SonyManijak, Kad instaliraš DorimaX Kernel dobiješ i STweak aplikaciju , otvoriš je i tu imaš reset kamere .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G2
Nisi odradio factory, a to je najvaznije... Odradi lepo flesovanje. Wipe cache partiton, wipe dalvik cache, wipe data/factory reset, format system. Ovo je za CWM.SonyManijak napisao:Nisam factory reset, vec wipe cache, data i system.
Ako je twrp onda je nesto drugacije i mislim da si dobro flesovao rom.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 21:26
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Philz Touch Recovery preporučuju , Ja ga nisam ubacio jer mi 20b radi odlično .
http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Adva ... 6-d802.zip
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako budem ubacivao neki ROM to će biti PardusHD
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2582398
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trenutno sam na STOCK 4.4.2

http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Adva ... 6-d802.zip
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako budem ubacivao neki ROM to će biti PardusHD
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2582398
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trenutno sam na STOCK 4.4.2

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem

Problem. Posle wipe (sve ispod sa slike sam štiklirao):

Neće sistem da se podigne. Nisam instalirao ništa novo, samo fix za kameru juče, sve je ok radilo, ali nsam odmah odradio wipe, zato odradim jutros. I belaj, neće sistem da se podigne, stoji zakucan na LG logu, svetlucaju plava i zelena lampica od obaveštenja.
Mogu da uđem u:

Ali pre ovoga moram da kliknem na hard reset, predpostavljam da sve briše u fonu tj. da je izbrisano?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Пробај mount sd storage, па преко рачунара убаци ROM.
То мени ради на One X, можда ће и теби помоћи.
То мени ради на One X, можда ће и теби помоћи.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica