LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: LG G2
Aaa rex obavezno to uradi, ako menjas rom uvek to radi.
Dirty flash moze uvek.
Vise sam za full wipe metodu.
Dirty flash moze uvek.
Vise sam za full wipe metodu.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ako si radio kdz, trebalo bi factory reset da uradiš (briše sve, i aplikacije i podatke sa interne kartice, sve osim sistema). Vozi malo tako pa ako pravi probleme uradi factory reset.rex napisao:jetk treba posle uspesnog apdejta uraditi wipe cash posto sam uspeo sa 20b preci na 20d
Inače wipe cache i dalvik možeš uvek da uradiš, apsolutno ništa ne gubiš.
Ako imaš custom recovery, factory reset možeš iz njega, ako nemaš, ugasi tel, stisni prvo vol -, zatim power i drži oba dok se ne pojavi LG logo, zatim pusti oba i stisni odjednom vol- i vol+, otovriće se meni za reset.
Aplikacija za automatsko instaliranje custom recovery-ja na kit kat-u: Autorec
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Citam ovu stranicu od samog pocetka i ne mogu da verujem da LG G2 ovako dobro drzi bateriju, nemam zelju da menjam svoj Optimus G ali kad vidim kako G2 drzi bateriju rado bih se menjao, samo mi nije jasno, da li je moguce da toliko bolje G2 drzi bateriju od Optimusa G? Jer meni za pola sata screen on-a ode 8,9,10% baterije, kako kad. A koliko vidim na G2 toliko ode za sat vremena, ako ode i toliko uopste?!
Meni je baterija na 84% sad,ekran upaljen sat i 15 min.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Nije feer stvarno. Hocu i ja takvu bateriju. Dok nisam saznao za G2, ja sam mislio da optimus g drzi bateriju kao jedan od boljih uredjaja, i stvarno sam bio zadovoljan, ali kad sam video ovo..
Nije mi bas jasno kako su uspeli, jeste jaca baterija za 900mah, ali treba izgurati veci displej, i jaci procesor. Svaka cast LG-u na uradjenom poslu.
Malo me nervira samo sto malo njih ima optimus g i nemam bas sa nekim da razmenim iskustva.. Ali sta je tu je.
Nije mi bas jasno kako su uspeli, jeste jaca baterija za 900mah, ali treba izgurati veci displej, i jaci procesor. Svaka cast LG-u na uradjenom poslu.
Malo me nervira samo sto malo njih ima optimus g i nemam bas sa nekim da razmenim iskustva.. Ali sta je tu je.
Ljudi imam jedan problem. Jutros sam instalirao cm11 da probam i sad kad sam hteo da se vratim na stock (onaj zip fajl sto je zoreli stavio, opet euro 20d) stalno mi upada fon u bootloop. Naravno prvo factory reset i to sve i kad idem reboot to system pokazuje mi lg logo, tako stoji neko vreme i onda zacrni ekran i krene ispocetka. Evo vec drugi put sam pokusao i isto. NIje mi se ovo pre desavalo. Sta ciniti? Znaci recovery radi, mogu pristupiti.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Motoman, Koji recovery imaš ? I otkud nisi uradio bekap ROM-a 
Probaj ovaj: https://mega.co.nz/#!G4oQ1SpY!4_67crQdR ... w7LNXPZ14k

Probaj ovaj: https://mega.co.nz/#!G4oQ1SpY!4_67crQdR ... w7LNXPZ14k
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Zile995
- Expert
Probaj full wipe metodu. Znaci uradi full wipe i flesni stock 20b ili 20d fleshable zip. Dalvik, system, cache partition, data, sve to obavezno.
ALI nemoj wipe interne, da se ne zenes kao moj ortak
ALI nemoj wipe interne, da se ne zenes kao moj ortak

- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
zoreli,pa samo 18 posto ti otpada na ekran
ajde probaj da ti bude bar 40,znaci igraj malo igrice,surfuj netom,pogledaj koji filmic,citaj novine,chatuj na viberu i fb pa da pa da vidimo onda bateriju kad ekran bude konstantno ukljucen i po sat vremena vise puta.Ovako primetio sam da ima mnogo ne samo vlasnika G2,nego i ostalih modela koji se hvale baterijom tipa da sve ukljuce poput vise sinhronizacija,te wifi skoro ne gase i ostalo,a kad im pogledam koliko je ekran trosio bateriju to bude do nekih 15 procenata sto znaci da pogleda u tel. ako mu nesto stigne,odgovori i odma gasi ekran
naravno da ce tako trajati i po par dana
Tako da je meni merodavnije kad se budes docepao nekog novog modela pa kad te obuzme onaj osecaj da ga ne ispustas iz ruku,e tad stavi kolika je potrosnja
Ok,niko ne spori da je G2 po pitanju baterije u samom vrhu,ali jos uvek je to daleko od wau efekta jer koristio sam ga i opet sam ga punio svako vece.Ono sto je poenta,a to je da se tehnologija izrade baterije nije promenila i da je ista kao i pre 10godina,a i mozda malo vise.Proizvodjaci su stalno isli na povecanje kapaciteta,sto znaci da bi morali da imamo ogromne baterije i telefone da bi dobili duze trajanje.

- Zile995
- Expert
Evo pazi sad druze.
Imao sam telefon 2 dana. Flesovao 5 rom-ova nisam ni punio bateriju, tel sam uvece stavio da se puni, sa 20% baterije. Eto objasnjeno ti je, za svaki uredjaj je ovo silovanje, eto ovaj je izdrzao i nije se ispraznio.
Stavio sam ortaku onaj Pardus HD. Kaze 6 sati deep sleep sa upaljenim wifi-om, 100% baterija, kaze nije mrdnulo sa 100%
Testirao sam ga licno i mogu reci: 1h surfovanja, znaci 1h SOT, 2g, sinhronizacija, baterija je opala sa 100% na 89%.
Znaci g2 moze da izvuce negde oko 6-8h screen on time-a. Tesko je izvuci 8h, ali cini mi se da su neki uspeli. Znaci mislim da je 6h-7h realno moguce.
Ok kapacitet baterija se povecava, ali zato mislim da se procesori unapredjuju.
Pre svega su odrzali potrosnju baterije, ona je ista cak i sa novijim procesorima a pored toga su povecali kapacitet baterija.
Primer je snapdragon 800, toliko malo energije koristi da je to prosto neverovatno. Znaci procesori se unapredjuju. Svaka cast qualcom-u.
Medjutim ovi novi quad ekrani predstavljaju problem.
Imao sam telefon 2 dana. Flesovao 5 rom-ova nisam ni punio bateriju, tel sam uvece stavio da se puni, sa 20% baterije. Eto objasnjeno ti je, za svaki uredjaj je ovo silovanje, eto ovaj je izdrzao i nije se ispraznio.
Stavio sam ortaku onaj Pardus HD. Kaze 6 sati deep sleep sa upaljenim wifi-om, 100% baterija, kaze nije mrdnulo sa 100%
Testirao sam ga licno i mogu reci: 1h surfovanja, znaci 1h SOT, 2g, sinhronizacija, baterija je opala sa 100% na 89%.
Znaci g2 moze da izvuce negde oko 6-8h screen on time-a. Tesko je izvuci 8h, ali cini mi se da su neki uspeli. Znaci mislim da je 6h-7h realno moguce.
Ok kapacitet baterija se povecava, ali zato mislim da se procesori unapredjuju.
Pre svega su odrzali potrosnju baterije, ona je ista cak i sa novijim procesorima a pored toga su povecali kapacitet baterija.
Primer je snapdragon 800, toliko malo energije koristi da je to prosto neverovatno. Znaci procesori se unapredjuju. Svaka cast qualcom-u.
Medjutim ovi novi quad ekrani predstavljaju problem.