LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: LG G2

Post od kutijagreha »

Zoreli kako ti se cini kamera sa g3 roma?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Prosto ne znam da li je bolja ili ne od stock / "fix" kamere :) ... sam ROM je lepši nego stock G2 ali treba da se ispeglaju bagovi .
16 godina na forumu MOBILNISVET

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Evo ubacih i ja Rom. Za sada je ok. Mnogo mi se vise svidja od fabrickog, verovatno mi dosadio fabricki :wink: :)

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

MakiRocket, da li imaš Force Close u App settings kad pokušaš da otvoriš aplikaciju ?

Slika

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

zoreli napisao:FC in App settings .... deinstalacija ROM-a , čekam da se to ispravi :dry:
[/url]
Kod mene takođe. Ali, to mi nije neka mana, ne pokreće to ona uopšte.
Ako treba da izbrišem app to odradim iz meni, prevučem gore na uninstal.
Realno, nije ovo G3, treba ljudi i da kupe i G3. Sve u svemu, ovo je još i odlično kako sam mislio da će biti za prvu verziju. Slike su bolje od stok roma za G2, tu su negde sa fix, možda i bolje od fix, nisam još istestirao sve uslove.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Cloudyfa će izbaciti drugu verziju za dan - dva sigurno , tako da ću sačekati . Inače moje mišljenje je da je za prvu verziju ROM više nego dobar , mogu misliti za mesec-dva kakvi će ROM-ovi biti za G2 . Stvarno se pitam ko će kupiti G3 za 500-600 evra pored G2 sa ovakvim ROM-om :) .

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Vala i ja se sada razmisljam kada mi stigne g3,da ga odma neotpakovanog prodam,jer ovaj rom bas obecava. Plus sto g2 i g3 imaju iste senzore oko kamere,a sve mi se cini da ce na g2 duze trajati baterija. Sacekacu jos koji dan sto kaze zoreli da ce izaci nova verzija pa da vidim kako stoje stvari

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Ulazi normalno kod mene, sada sam bas svuda po podesavanjima cackao i sve radi.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

kutijagreha, ne verujem da će sve biti isto, a prvo punjenje na G3 romu baterija na G2 curi, možda treba malo da se stabilizuje. Trebaće fino vremena dok se ne ispegla sve... a da li će baš moći sve, plus tu su nove stvari koje će izlaziti za G3... videćemo.
MakiRocket, kada pokreneš aplikacije, sada klikni na neku da otovoriš, onda mi dobijamo pucanje. Možemo da pokrenemo aplikacije, ali kada otvoriš neku app pukne.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

MakiRocket, probaj da klikneš na neku aplikaciju da je deinstaliraš , pa vidi šta će se desiti ...

.... Baraba, me preduhitrio .

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Evo i to sam probao, ipak nece, i kod mene je tako...ali ostalo je ok

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Onda je tako kod svih. Primetio sam i kada uđem u galeriju, otvorim sliku, nemam opciju da izmenim sliku? Ili sam se istripovao, nije ni bila?

AndroMan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
:: Galaxy Note 9 N960F
:: BB Passport; N808PV

Post od AndroMan »

Ubacih i ja novi rom,

da li kod vas radi aplikacija za FM radio? :unsure:

Još nešto - ubacio sam i Auto hide soft keys isto ne radi na ovom romu, ne uspeva da sakrije tastere,

ako može neko da proveri ovde dve stvari kod sebe

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 10. Dec 2013. 01:21
:: lg g2
:: nokia

Post od rex »

jel ima neko link za navigaciju da mi da igo ili bilo koji drugi da valja

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

zoreli napisao:MakiRocket, da li imaš Force Close u App settings kad pokušaš da otvoriš aplikaciju ?
To je valjda je G3 imam slot za mem. karticu a G2 ne.
Now about the "bugs":

1. App Info: G3 has SDcard built-in, that's why it require more work to figure it out and remove it completely for other variant except F320 (sadly its my device, but lucky for F320 users ) and it will take more time for me to fix it. Ofc LG handle that differently now, not just a framework edit. Btw, if you wanna uninstall an app, you can press Menu (3 dots) at App Drawer screen and choose "Edit/Uninstall Apps", if you wanna do more, you can use Titanium Backup.

2. Weather: What you guys see in home screen after flashing the ROM is not weather widget, it's Smart Notice widget. It only display your current location and give you some tips base on your location weather (real funny if it tell u to take an umbrella while your area is cloudy, right? ). If you wanna see other location, you must use Weather widget instead.

3. QuickWindows: When you guys see all video about G3, you will notice its QuickCircle case is round and bigger. That's how it works on G3. I left it untouched in 1st release so you guys can try it and know how it is (who knows someone will make QuickCircle case for G2 or not?). Just simply replace something not work/not like to another thing without spending a sec on trying it is not my style. I prefer making not-working things happend.

4. Camera: That's how a G3 camera works, LG simpler all options to make the UI cleaner and more simpler like other apps. I'm not sure if we can unlock manual mode/other setting or not yet. But its another story. What you guys expecting? A fully ported ROM or fully functional ROM? You can use GPro2 camera apk to have all things u need, but well, its "ugly interface" will destroy my G3 ROM

5. UI changed: Some pp may not used to it, but you must learn how to use it. Ok its fine this is a custom ROM and we can do something more, but just imagine, I dont know how you guys can use your phone if you bought the G3 (blame LG for missing some icon? why LG move something to setting? or the way they make their ROM?) without playing with it a bit. There's nothing that can satisfy you all. Someone like this, someone like that, different opinions, etc.. But well LG already did a good job with G3 new UI.

6. Kernel: At this time, I dont know if other kernel works or not bc It requires to bypass some security check to boot this ROM (remember this is a G3 ROM?). I can make it compatible with other kernel but no, by doing so I must replace ton of libs, framework and its not good for a ported ROM, just causing more trouble. If your kernel dev interested in supporting his users, he will know what to do (they mostly know it, or they can contact me - its easy)

7. Xposed: I saw some pp trying to use G2 Xposed and it affect the built-in button combination. What's you guys doing? You dont wanna use the ROM as it is or have some time with it first to see how it works? But install it and then full of your favorite mod/tweak and complain why its not working as it should? Just ask yourself, when LG release their G3, many apps must update to support it or you pm LG for every incompatible issue you have with your app and tell LG to change their system while its working properly? For this, just be patient, G3 is still a new device and there's not much support for it (YET). But @P_Toti will make his new app soon I think.

8. Changing DPI: Well, if you decided to do that, just keep all reports for yourself What you're doing just like spamming the thread with your own issue and problem.

9. Bug fix: You dont have to ask me if a bug will be fixed in next release. Ofc I'll do that, but just wanna remind you 1 simple thing: I'm not working for you so you must be patient, I'll fix/change whatever to make it better when I have time. Dont ask me for an ETA just few hours after ROM released.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

rex, potrazi temu dole u "kaficu". Tamo ces dobiti sve potrebno.

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 10. Dec 2013. 01:21
:: lg g2
:: nokia

Post od rex »

da li je neko testirao bateriju sa novim romom g3 kako se pokazalo :)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Kako citam po netu i nisu nesto zadovoljni,a ima i sitnijih bagova.
Sve u svemu necu ni da pokusavam,ovaj rom radi perfektno i necu sebi da kidam zivce zbog jednog uredjaja.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Vizuelno je mnogooo lepši, kamera bolja. Baterija se testira. Dovoljan razlog da se ostane što se mene tiče.

AndroMan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
:: Galaxy Note 9 N960F
:: BB Passport; N808PV

Post od AndroMan »

Slažem se da je kamera bolja, čini mi se da i za nijansu brže radi nego ranije, izgled lepši. Baterija mi je slabija nego što je bila na stock-u, i ne radi mi FM Radio. Da li ostalima koji su ubacili rom radi, pošto niste to naveli kao bag do sada?

Odgovori