Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
ipak na kraju od sveg mucenja poslusao sam barabu i kupio otg kabal i resio problem.. al i da se zahvalim ostalima na trudu i pomoci HVALA uspeo sam da vratim tel u zivot
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Mislim da mi se napuni za manje od tog vremena koje ste napisali,
ali nisam 100% siguran, moraću da proverim pri sledećem punjenju.
Učinilo mi se da brže puni nego što je normalno, ali možda i grešim, proveriću.
Ubacio sam 7.2, ima mi slabiji zvuk u toku razgovora kao i 7.1, baš vidno slabiji od Cloudy 1.5. Ne vidim gde bih popravio zvuk u slušalici sa Dorimanx, vidim u stweaks da ima za zvučnik tj. spikerfon, to se i pojačava muzika ili zvono, ne i zvuk u slušalici tokm razgovora. Gde nađe headphone? U stweaks ili?
Pozdrav. Danas sam postao ponosni vlasnik LG G2. Za sada koliko sam imao vremena da ispitam,stock mi sasvim odgovara i telefon mi se veoma svidja. U sitnije detalje cu zaci kasnije i mozda cisto mali review napisati nakon par dana. Citao sam dosta ovaj post i ima zanimljivih stvari, ali nisam siguran da sam primetio ono na sta cu postaviti sledece pitanje. Updateovao sam telefon na 4.4.2,zatim i na zadnju verziju koju mi je nudio,odnosno D80220d-eur. Na pocetku pri paljenju dok je jos bio na JB weather widget je radio kako treba,ali nakon updatea ne radi i kaze "Weather application requires weather theme from update Center" ,a kada udjem tamo,osim nekih app koje mi ne trebaju, nikakva tema za weather ne postoji. Malo sam google-ovao ali nisam nasao nista posebno o ovome. Je l' zna neko sta je u pitanju? I jos jedno pitanje,taj Update Center,da li je on zaista potreban?
Wortx napisao:Pozdrav. Danas sam postao ponosni vlasnik LG G2. Za sada koliko sam imao vremena da ispitam,stock mi sasvim odgovara i telefon mi se veoma svidja. U sitnije detalje cu zaci kasnije i mozda cisto mali review napisati nakon par dana. Citao sam dosta ovaj post i ima zanimljivih stvari, ali nisam siguran da sam primetio ono na sta cu postaviti sledece pitanje. Updateovao sam telefon na 4.4.2,zatim i na zadnju verziju koju mi je nudio,odnosno D80220d-eur. Na pocetku pri paljenju dok je jos bio na JB weather widget je radio kako treba,ali nakon updatea ne radi i kaze "Weather application requires weather theme from update Center" ,a kada udjem tamo,osim nekih app koje mi ne trebaju, nikakva tema za weather ne postoji. Malo sam google-ovao ali nisam nasao nista posebno o ovome. Je l' zna neko sta je u pitanju? I jos jedno pitanje,taj Update Center,da li je on zaista potreban?
p.s. nakon updatea sam uradio factory reset.
Izvadi karticu iz telefona i onda upalis tel odes na update app i dobices Vreme Tema updejtujes to ugasis mob ubacis karticu to je to
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.