Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Valja samo sačekati G Pro 3, ali sudeći po Note 4, biće to samo igranje brojevima. Nema se šta mnogo poboljšati na takvim uređajima. Osim ako LG ne ubaci neku inovaciju poput Edge, samo na svoj način..
Cene su, bar po oglasima, vece nego pre mesec dana (moglo se naci za 320 eura model od 32Gb - sada slabiji model 340 e). Koliko vidim u internet prodavnicama i tamo su dosta vece.
Logicshop i mobilnishop imaju iste cene kao pre, oglasi su bili isti pre 2 dana, sada vidim da su sa 315 skočili na 335. Velika je tražnja, dosta je ljudi čekalo novu seriju, pa oni koriste to.
@Bogdan raspitaj se, možda je i tu nestalo, mada pored svih novih modela koji stižu, sumnjam da će nabavljati ovaj. Jedino da tražiš online preko granice ili neko odavde da ti šalje.
Ovde taj fon uopste nije bio u prodaji... Kad sam kupovao note3...hteo sam i g pro 2 da vidim... Ali nisam imao tu mogućnost... Niko od operatera ga nije imao ovde... Nema ga ne eBay ni na Amazon... Jbg
Nego Laki reci mi... Ima slot za memorijsku i baterija mu je zamenjiva ?
Baš tako, zamenljiva baterija i mogućnost proširenja memorije sd karticom. Inače postoje 2 verzije, 16 i 32 GB memorije, od čega ne zavisi količina rama (3gb).
Što se tiče kamere, nisam neki ekspert, ali poređeno sa S3 koji sam imao i koji ima ekstra kameru, rekao bih da G Pro 2 daje nešto bolje slike. Pokušavao sam da poredim sa Note 3, ali nisam video neke velike razlike. Možda jedino eto što LG ima OIS.
Baterija je sasvim dobra. Jedan dan će ti izvući sasvim sigurno, prosečne upotrebe. Znači ono, od spavanja do spavanja 18h, i ostane ti 10ak procenata. Nisam obraćao pažnju na SoT ali u proseku imam oko 4h, tako da mislim da je ok. Računaj da dnevno pogledam oko 2h kroz film ili yt. Kada sam na faksu po 8h dnevno, izgura mi skoro 2 dana jer ga slabo koristim (muzika i fb u busu, i yt pred spavanje, pola sata razgovora dnevno)
Ako hoćeš mogu da ti okačim neke slike i testiram bateriju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.