LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Poruka od bender-a:
Zamolio bih admine da reše ovo što on ne može pisati na forumu, ako je do foruma.
Znači, nije JB kernel, nego kit kat 20b kernel i ne treba flešovati drugi kernel ako ste na 20g i instalirali ste recovery.Ne gubi se kernel. Nego autorec instalira patchirani kernel (20b), znaci gubis 20g - ne mogu odgovoriti na temi, pa posalji tamo.
Zamolio bih admine da reše ovo što on ne može pisati na forumu, ako je do foruma.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Pozdrav, instalirao sam 20G update, ali meni je framerate prilikom snimanja u mracnoj prostoriji oko 15-ak FPS, u cemu gresim?
Ni u čemu ne grešiš, tako je na 20G, a i na prethodnim stock romovima, i meni je isto bilo tako.djordjemalisic napisao:Pozdrav, instalirao sam 20G update, ali meni je framerate prilikom snimanja u mracnoj prostoriji oko 15-ak FPS, u cemu gresim?
Staviš fix od xdabebb-a, ili G3 rom, drži fps koji mu se zada.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Nennad, hvala na odgovoru, za fix treba recovery koji instalira kernel od 20b (cini mi se), neko je to vec pisao, a ovaj kernel ima podosta dobrih stvari, neki su na xda pisali da resava problem snimanja, ali kod mene se to ne desava, pa rekoh da vidim da li neko zna sta je u pitanju.
Sto se tice Cloudy G3 roma i tu imam problem, kada je bilo koji zvuk pojacan do kraja cuje se odredjena distorzija, inace, osim toga, CG3 je fantastican.
Sto se tice Cloudy G3 roma i tu imam problem, kada je bilo koji zvuk pojacan do kraja cuje se odredjena distorzija, inace, osim toga, CG3 je fantastican.

Pa očigledno ne rešava, bar kod nas, mada neki pišu na xda da rešava. Više verujem sebi, pogotovo što sam probao oba roma u identičnim uslovima.
Za distorziju metneš viper ili dorimanx i možeš da podešavaš kako hoćeš.
Za distorziju metneš viper ili dorimanx i možeš da podešavaš kako hoćeš.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Da li se desava vama, da kada se instalira GMD Auto Hide Soft Keys, prestane da radi fabricki weather widget?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
Ljudi nasao sam nov G2 iz Telenora za 280 eura,da li je to mnogo i da li je vredno dati 95-100 eura vise i uzeti G3 ili i G2 je fenomenalan telefon sto se tice kamaere,trajanja baterije...?
I koliko je zaista G2 bolji od S4 modela?
I koliko je zaista G2 bolji od S4 modela?
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Po meni vredi 280e za G2.Nisam siguran koliko bi dobio doplatom za G3.
Da li ce biti i ovog update-a za nas
Kada bi nam stiglo do proleca ovo sto je Baraba napisao sa sve Lolipopom ja bih bio prezadovoljan
http://www.gsmarena.com/sprints_lg_g2_g ... s-9990.php

http://www.gsmarena.com/sprints_lg_g2_g ... s-9990.php
HTC 10
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Kad citam test o ovom telefonu,kaze da je kamera sasvim ok i da pravi dobre slike,a ovde po forumu prosto satanizovan sa ocenom da je dibidus,krs?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Dnevne slike su odlicne ,problem su u mraku,mada je to problem kod svih telefona,mozda nokia 808 radi dobro,ostale kamere ns telefonima su lose za slikanje u mraku ,neka vise ,neka manje ali nisu nesto
Na forume dolaze zaludjenici ,recimo kao i ja i nama nikada nista nije dovoljno dobro niti ce ikada biti
Ako hoces dobre slike u mraku kupi foto aparat dobar naravno jer ni oni ne blistaju
Ako hoces kameru i slikanje preko dana G2 je totalno dobar,sa fixom jos bolji ali i bez njega odlican
Tako da slobodno uzmi telefon ako ti se dopada i uzivaj,ne padaj na zaludjenicke fore
Ovde bi i iglu u plastu sena nasli :)tako ,samo napred
Na forume dolaze zaludjenici ,recimo kao i ja i nama nikada nista nije dovoljno dobro niti ce ikada biti
Ako hoces dobre slike u mraku kupi foto aparat dobar naravno jer ni oni ne blistaju
Ako hoces kameru i slikanje preko dana G2 je totalno dobar,sa fixom jos bolji ali i bez njega odlican
Tako da slobodno uzmi telefon ako ti se dopada i uzivaj,ne padaj na zaludjenicke fore
Ovde bi i iglu u plastu sena nasli :)tako ,samo napred

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Pelleruma,pogledaj moj flickr nalog pa ces videti kakva je kamera uz fix