LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Re: LG G2
1. Instaliraj Disable Services aplikaciju sa Play Store-aZile995 napisao:Ljudi jel zna neko kakav je ovo wakeclok i kako da ga se resim?
2. Otvori aplikaciju i idi u "system" tab
3. Pronadji Google Play Services, otvori ih, pronadji "Wearable Services" i odstikliraj ih.
4. Odradjeno, uzivaj

Hvala ti puno, odradio sam ovo videcemo sta ce biti

Edit
Nije pomoglo i dalje imam taj wakeclok

Poslednja izmena od Vanzemaljac u Čet, 30. Okt 2014. 13:44, izmenjeno 1 put ukupno.
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
da li ma neko problema sa bagovanjem mozille na telefonu meni je trenutno 20g al primetio sam da kada udjem pocne ocitati zamrzne i tako stoji ili ekran pobeli i posle nekog vremena se vrati i radi normalno hmmmm
Ja koristim chrome i onaj default.
Digao sam novu verziju softvera,deluje kao da jos fluidnije radi.
Digao sam novu verziju softvera,deluje kao da jos fluidnije radi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Aktivan je jos, da 

- bender_007
- Mobil fan
Javim veceras sta je novo. Ali kaze da su razlike minorne kao recimo 20A -> 20B -> 20F itd..
Zna li neko koliko smem da pojačam zvuk na zvučniku u STweaks sound gain. Na dorimanxu 8.7 sam i uključeno je na jedinicu, ali može još dostada se pojača. Pitam zato što se plašim da ne preteram i oštetim zvučnik. Hvala unapred. Pozdrav
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Da li neko zna neku sigurnu (pod sigurnom mislim na one koje smeju da se flash-uju bez bojazni da ce ekran da crkne) varijantu AOSP roma za G2?
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Ljudi upravo mi se desilo da telefon nece da ucita sim karticu..
Pre nego se to desilo, izvadio sam je i ubacio u drugu telefon gde je radila i kada sam vratio u g2 nece da je ucita. Onda sam je opet vratio u drugi telefon, ali sad ni tamo nece da je ucita
Pre nego se to desilo, izvadio sam je i ubacio u drugu telefon gde je radila i kada sam vratio u g2 nece da je ucita. Onda sam je opet vratio u drugi telefon, ali sad ni tamo nece da je ucita
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
@Nennad Ne znam koliko ste upuceni, ali ne bi bilo lose da se ovo procita.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2769770
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2769770
Pogledao sam malo temu, izgleda da je to zbog pregrevanja na nekim romovima, kernel nema dobru termalnu kontrolu, mada to nije definitivno utvrđeno. Ima nekoliko ljudi sa drugog foruma koji su na aosp romovima, nikom se nije desilo to sa displejom.
- bender_007
- Mobil fan
Desavalo se na PA romovima. Meni je temperatura svakakva bila ali brate pa ne pustim ja mob u twrp pa igram igrice. Twrp ima samo 1 svrhu. Install i backup/restore. Ne brini za to.
Danas sam uzeo G2.Ima fabricki 4.4.2 i ponudjen mi je update na 20g.Uradio sam to ali ne mogu nikako da odradim hard reset jer svaki put mi se digne sistem i telefon upali.Znaci zadrzim volume down i power dugme,cekam da se pojavi LG logo pa otpustim power dugme drzeci i dalje volume down pritisnuto i opet pritisnem home dugme i drzim oba dok ne ponudi hard reset?Meni ili se upali telefon ili kad otpustim power dugme pa pritisnem opet i drzim ugasi se.Stvarno vise ne znam foru,jedno 20 puta sam ga tako upalio i ugasio pa kontam da je bolje da vise ne diram,iako znam da ste preporucivali hard reset kako bi se softver slegao.