LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
matorix
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 10. Sep 2013. 00:11
:: ma dobar (:

Re: LG G3

Post od matorix »

Pa dobro, kontam da je i ovaj drugi full verzija, samo sto je slabija varijanta. Pojma neam. Aj sacekam jos nekog, mozda se javi(:

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

Jedino zajednicko im je ovo G3 u nazivu, inace ogromna razlika je izmedju ova dva telefona, dosta je slabiji ovaj S.

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Pa ok,sve si u pravu,ali covek i ne trazi neki flagship model,vec telefon iz srednjeg cenovnog ranga,a ovaj telefon je pravi izbor za to! Ne znam samo @matorix,za koje pare bi ga uzeo! Vidim da i njemu nije bas mala cena po ovlascenim radnjama (oko 350 evra)?

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

Pa mobilnishop ga nudi za 29k i kusur, logic 35 i kusur... Ako bih se i odlucio za tu pricu, onda vrvtn u mobilnomshopu uzimam. Kazem, zanimalo me je da li se isplati sada uzeti taj za te pare ili sacekati malo da padne cena ovom drugom, pa onda pazariti? Znam da ima osetne razlike u konfiguraciji, ali kontam da ovaj S model moze da izgura ono sto meni treba. Kazem, niti po ceo dan visim na mobu niti mi treba nesto specijalno sad osim gorenavedenog (:

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ja bih to zaobišao taj S model,1 GB rama....
Ako ces već da daješ 30k , i ako već želiš lg....za te pare plus minus imaš g2 , g pro2, koji su već provereni da rade super i sve glatko...
Ali , naravno svako ima svoj izbor, mada razmisli još jednom što se tiče tog s modela....
Ili sačekaj za redovni g3 da malo cena padne....
Poslednja izmena od bata bogdan u Pet, 19. Dec 2014. 16:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Huawei

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Za maltene te pare možeš naći G3 nov na oglasima 2/16 varijantu. Ja lično bih pre išao na G2 nego na te varijacije na temu. Samo ime i dizajn su tu slični.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Po meni se ne isplati uzimati te slabije modele niti mini verzije. Za malo više od 30 000 din. može da se kupi G2 koji je bolje rešenje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

Ne isplati se uzeti taj telefon, bolje za malo vise para uzmes G2 i dobijes mnogo bolji telefon.

pretece me znemanja

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

Hvala na konkretnim odgovorima, pomogli ste(: Verovatno cu ona ili sacekati ili naci mozda neki u oglasima. G3 mi je mozda lepsi od G2. A i malko je noviji, tako da ono... Hvala vam svima :roll:

qwertz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 01:42
:: LG G3

Post od qwertz »

Pozdrav svima. Pre 5 dana sam kupio G3 i prezadovoljan sam telefonom. Ali imam jedan problem sa njim. Naime, prilikom razgovora u pozadini se cije nekakvo zujanje, koje me strasno izludjuje. Cuje se kao kad zvucnici zuje kada telefon zvoni pored njih. Nije uvek istog intenziteta, nekad se cuje glasnije a nekad slabije. Jel se sretao neko sa takvim problemom i jel ima neko savet kako da resim to? Hvala unapred.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Čitao sam na drugim forumima da su se još neki žalili i da nisu našli rešenje. Kada su prešli na Lollipop malo se popravila situacija ali nije nestalo zujanje tj krčanje tokom razgovora. Tako da ti ostaje samo da se strpiš da ti stigne apdejt.

qwertz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 01:42

Post od qwertz »

Azimuth napisao:Čitao sam na drugim forumima da su se još neki žalili i da nisu našli rešenje. Kada su prešli na Lollipop malo se popravila situacija ali nije nestalo zujanje tj krčanje tokom razgovora. Tako da ti ostaje samo da se strpiš da ti stigne apdejt.
Na kakav apdejt tacno mislis? Ja sam vec apdejtovao OS na Lollipop, telefon mi je sam ponudio apdejt kroz azuriranje softvera. Hvala u svakom slucaju.

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

Pa ti onda iskoristi garanciju i neka ti zamene tel. Nrvn, ako istu imas(:

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

gledao sam ga u vip-ovoj poslovnici, iiii, neam reci, cudoviste :D ovaj fon ubija realno naspram konkurencije, jako mi se dopada, jedva cekam da izadje g4 :D :D t:D

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Post od Cobiklajic »

Zna li se iz kog razloga su stali sa update Lollipop, krenuse i stop

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Pa valjda su uvideli neke rupe u azuriranju,pa verovatno sad cekaju da to isprave i da odmah nadograde na 5.0.1!

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

El Laki, na kraju će se ispostaviti kao i onaj slučaj sa S4. Baterija neka zamenska (nepoznata), a telefon držan celu noć ispod jastuka...

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Zato baš u tekstu piše da je sve fabrički na telefonu i da je bio na krevetu iznad posteljine, jorgana... Svašta može da bude uzrok, ne treba pridavati mnogo značaja ovome.

urado
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2014. 10:05

Post od urado »

Pozdrav ljudi. Tastatura od skoro je pocela katastrofalno da radi, narocito na viberu i browseru, kasni, mnoogooo spora, guta slova. Kada kucam npr i tipnem razmak pa nastavim da kucam, ona stavi prvo slovo sledece reci pa tek onda razmak. Nakon pojavljivanja problema uradjen reset, bilo ok prvih nekolikod ana, ali se vratilo. Da li neko mozda zna u cemu bi mogao biti problem? I ako neko zna kako da vratim da mi i dugme zarez stoji na glavnoj tastaturi, ne samo dugme za tacku ,pa da moram da ulazim u drugi deo da bih otkucao zarez. Hvala.

Odgovori