LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
da .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 11. Jan 2015. 02:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Posto nece da digne system jel mozes da udjes u twrp ako mozes idi na wipe i otkaci da uradi sve sem interne kad to uradis ides restore
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 11. Jan 2015. 02:19, izmenjeno 1 put ukupno.
- losmmi
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 28. Dec 2014. 19:54
- :: lg g2
Imam jedno pitanje za sve vas koji koristite G2. Nešto sam primetio pa ne znam da li je tako kod vas. Ne znam ni da li je kod mene bilo do sada sve ok, ali ovako, primetio sam da desni zvučnik dole samo daje zvuk a levi kao da ne radi, tj kao da je namenjen samo za basove. Pa me zanima kako je kod vas jer je telefon još uvek u garanciji pa bi da reklamiram to ako i levi treba da daje pun zvuk.
Samo jedan zvucnik imas drugi deo ja mislim mikrofon
Neka me neko ispravi slobodno ako gresim
Neka me neko ispravi slobodno ako gresim

pokušavao sam pomoću dugmića da uđem ali ne možeknelee32 napisao:Posto nece da digne system jel mozes da udjes u twrp ako mozes idi na wipe i otkaci da uradi sve sem interne kad to uradis ides restore
probao sam varijantu dugmića za g2 i onu varijantu za g2 kitkat
jedino ako ne treba neka jos nova kombinacija dugmića za cloudy rom?
- zeljko1211
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 15:41
- :: LG G2
- :: Xperia Arc S
Ima dve kombinacije drzis power i volume- dok se ne pojavi logo lg pustis oba na sek i opet stisnes power i volume+
druga komanda je power i volume- pojavi se logo lg pustis na sek i onda drzis volume- i volume+
za ovu drugu nisam siguran da li sam dobro napisao neka me neko ispravi
druga komanda je power i volume- pojavi se logo lg pustis na sek i onda drzis volume- i volume+
za ovu drugu nisam siguran da li sam dobro napisao neka me neko ispravi

Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 11. Jan 2015. 02:21, izmenjeno 1 put ukupno.
- losmmi
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 28. Dec 2014. 19:54
- :: lg g2
Kolega meni je pomogao neki snimak sa youtuba, imao sam isti problem kao i ti. Samo drži power dugme i volume up dok se ne pojavi LG logo zatim pusti na sekundu power up i stisni opet i ući ćeš u sistemke postavke odakle možeš pokrenuti bek ap.
uspeo sam...ne znam zašto sam ja držao vol- & power, pa onda opet ta dva umesto vol+
flešno sam sad opet cloudy i opet se javlja isti problem kada radim wipe po završenoj instalaciji.
Da li treba raditi wipe Dalvik, Cache, System i Data, posle toga kad ga bootujem - zapuca se
ili bez Systema?
flešno sam sad opet cloudy i opet se javlja isti problem kada radim wipe po završenoj instalaciji.
Da li treba raditi wipe Dalvik, Cache, System i Data, posle toga kad ga bootujem - zapuca se
ili bez Systema?
Ti ocigledno sve lepo instaliras i onda sve lepo obrises time sto otkacis data i system
a treba kao sto ti je losmmi rekao samo cash i dalvik

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
- yocasylver
- Mobil manijak
- yocasylver
- Mobil manijak
Upravo sam ga pogledao.Lpo izgleda.Nisam jos uradio root,hteo sam da vidim sta je dobro pa onda da radim.
Hvala
Hvala
Sve je savrseno na njemu cak i kamera foksira 1-2sec
Na njemu vec ima fix ubacen za kameru samo se instalira xcam i uzivas
Na njemu vec ima fix ubacen za kameru samo se instalira xcam i uzivas