Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
@Baraba Probao sam "V20H europe open", ali nece da se zakaci na mrezu sa njim, dok je recimo prethodni G2 koji sam imao, isto iz Telenora, radio na V20D europe open.
Ja koristim olovku neku što sam dobio uz cover za tab s, a drug ima g2 i ista ta olovka bez problema radi i na g2.
Inace cena ovde u de preko ebay košta 4/5e...
majkon80, ako si na Cloudy G3 2.1, instaliraš ovo: XCam LG - for G2 using the advanced driver
a stylus bi meni dobro došao, već koristim za unos teksta Stylus Beta apk - i pisanje prstom po ekranu mi je lakše nego preko tastature, a kamoli kad bih imao olovku. Da je note serija malo pristupačnija što se cene tiče, sigurno bih imao note 3 a ne G2.
bata bogdan, hvala za info. Probaću da nabavim tako nešto.
Bender 007 hvala na pomoci,nasao sam gde je problem.Ne znam kako ali ja sam izgoreo konektor tj mestogde ugura microUSB kabl.
Sva sreca pa je u garanciji,nosim ga sutra u VIP.Zna li neko gde mogu da dekodiram telefon tj da bude SIM free.Pitao na dva mesta i bi isti odgovor tj da serveri ne rade trenutno.Koje sam ja srece?U jednom sevisu su mi rekli neku bezobraznu cenu ali mislim da ni oni ne bi mogli.Mozda neko ima informaciju o sigurnom otkljucavanju i ceni?
Da ali tu je nebo oblacno,a to zrnkaste mozda je do roma ovog 2.1 cloudi,koji rom ti koristis?Plus sam ja pojacao sharpnes na 29 pa mozda se zrno pojavljuje zbog toga
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.