LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Feb 2015. 21:16
- :: lg g2
Re: LG G2
Re_EDuCaTiON,imas li ideju prijatelju kako da ti pomognemo,da ubacis LP
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Video sam na youtube nekog lika njemu je stiglo OTA da odradi update, pa cu da sacekam da vidim, ako ne onda nista sta da radim. 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Feb 2015. 21:16
- :: lg g2
Ne znam koliko godina imas,ali treba ti drugar koji ima komp.i internet.Skines tri fajla i samo flesovanje traje 10 min.sa rutovanjem.Da si blize ja bih ti to uradio,ali nemam nikoga u Smederevskoj Palanci.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Hvala u svakom slucaju, moracu da vidim da nadjem nekog ko bi bio voljan, iako je malo takvih na zalost kao sto kazes to bi njima oduzelo 15 minuta ali niko nece da se cima, a i ne bave se telefonima i ne interesuje ih to. Videcu sta cu i kako cu.petkovic56 napisao:Ne znam koliko godina imas,ali treba ti drugar koji ima komp.i internet.Skines tri fajla i samo flesovanje traje 10 min.sa rutovanjem.Da si blize ja bih ti to uradio,ali nemam nikoga u Smederevskoj Palanci.

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re_EDuCaTiON, Palanka nije malo mesto. Lepo uzmi kabal,pravac internet caffe,uplati pola sata interneta (to ti nije vise od 100 din) i odradi update.
MedaMiska,prati malo temu,citaj prethodnu stranu,lepo sam stavio link za root i rikaveri. Nemoj da te mrzi da citas,i da postavljas jedna te ista pitanja
MedaMiska,prati malo temu,citaj prethodnu stranu,lepo sam stavio link za root i rikaveri. Nemoj da te mrzi da citas,i da postavljas jedna te ista pitanja
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Komšo, ima puno njih koji su taze izašli iz klupa pa su navikli da utvrde gradivo
Njih je najbolje ponovo poslati meni da ih "klupiram" i da im osvežim sećanja jer to moram svakako od danas da nastavim da radim jer su klinci za ovih par dana raspusta sigurno zaboravili i ono što su znali

Njih je najbolje ponovo poslati meni da ih "klupiram" i da im osvežim sećanja jer to moram svakako od danas da nastavim da radim jer su klinci za ovih par dana raspusta sigurno zaboravili i ono što su znali

Note IV N9100 dual
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Komso ja cu da ih skeniram,i saljem odma tebi na 'klupiranje'
Vratice se posle osvezeni i puni elana
Vratice se posle osvezeni i puni elana
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Pogledam kad dodjem kuci. Inace to se desilo troje ljudi. Navodno su sredili kad su ugasili mob. Usli u recovery i napravili reboot. Sve u svemu napravim flashable pa ako ne uspije samo flashas fix iz recoverya. I nema potrebe da nanovo kdz flashas. Uploadam da ima ovdje ako se kome desi(znaci uploadam fix i uploadam recovery, fix flashas da odes na stari a rec da ti radi recovery i android., objasnim sve)
E da, usput za xposed. Moras prvo ubiti weather i lgsmartcover inace ces imati FC.
E da, usput za xposed. Moras prvo ubiti weather i lgsmartcover inace ces imati FC.
Jel postoji fix za kameru na LP?
Ako nema onda necu ni da radim update,ubacicu fix na KK.
Ako nema onda necu ni da radim update,ubacicu fix na KK.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- bender_007
- Mobil fan
Uploadao sam novu verziju AutoReca (znaci vi koji imate ju ne instalirate jer je za vas sve isto).
Ova verzija sadrzi preBumped kernel jer vidim da neki imaju greske pa vracam na stari nacin.
Nadodao sam paypal adresu ako netko hoce isprobati jel mu rade paypal uplate
(to za strance, da ne uzimam nasoj sirotinji). Iako kad pitate salea na benchmarku, najvise smo mu mi dali srb, hrv, bih i ostali dok stranci koji imaju ne daju nista.
Male statistike:
AutoRec za kk (oko milijun downloada + neoficijelno jer su stavljali posvuda - donacija: 0$
)
AutoRec za LP ( mislim da ima oko 3000-4000 downloada - donacija jedna: 10$ ), sad sam stavio pa mozda jedan od 100 i da 1 dolar
iako se ne radi o parama ali eto ja malo pa malo uplatim takodjer.
@Behemoth - nema fixa jos (tj drivera nema)
Ova verzija sadrzi preBumped kernel jer vidim da neki imaju greske pa vracam na stari nacin.
Nadodao sam paypal adresu ako netko hoce isprobati jel mu rade paypal uplate

Male statistike:
AutoRec za kk (oko milijun downloada + neoficijelno jer su stavljali posvuda - donacija: 0$

AutoRec za LP ( mislim da ima oko 3000-4000 downloada - donacija jedna: 10$ ), sad sam stavio pa mozda jedan od 100 i da 1 dolar

@Behemoth - nema fixa jos (tj drivera nema)
Jel postoji neki drugi nacin za ubacivanje cwm? tipa kao kod samsunga download mod + ODIN i bum instaliran cwm...stvarno sam se smorio danas taman namestio sve kako treba onda ga sjb, sa AutoReca...i morao sam ponovo da flasujem kdz..
- bender_007
- Mobil fan
Kao sto rekoh: NISI morao.
Ajd pricekaj par minuta pokazem ti kako i osiguram da ti se ne desi to, moze ?
Pokazem ti sta trebas pa ti se nece vise desiti i kdz neces morati.
Ajd pricekaj par minuta pokazem ti kako i osiguram da ti se ne desi to, moze ?

Pokazem ti sta trebas pa ti se nece vise desiti i kdz neces morati.
Samo da javim da mi LP veom ma super radi,nema bugova telefon mi se cini da za nijansu brze radi optimizacija rama na LP je bolja nego na KK po mom misljenju,baterija gura po dan ipo dva sve zavisi od koriscenja!!!!eto toliko od mene!! jedino jos nisam instalirao x-posed a on mi je bas bitan 

- bender_007
- Mobil fan
E pazi kod xposeda. Trebas freezati weather i smartcover(nisam siguran za smartcover). I onda flashati Sretno