LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
petkovic56
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Feb 2015. 21:16
:: lg g2

Re: LG G2

Post od petkovic56 »

Re_EDuCaTiON,imas li ideju prijatelju kako da ti pomognemo,da ubacis LP

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Video sam na youtube nekog lika njemu je stiglo OTA da odradi update, pa cu da sacekam da vidim, ako ne onda nista sta da radim. :wink:

petkovic56
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Feb 2015. 21:16
:: lg g2

Post od petkovic56 »

Ne znam koliko godina imas,ali treba ti drugar koji ima komp.i internet.Skines tri fajla i samo flesovanje traje 10 min.sa rutovanjem.Da si blize ja bih ti to uradio,ali nemam nikoga u Smederevskoj Palanci.

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

petkovic56 napisao:Ne znam koliko godina imas,ali treba ti drugar koji ima komp.i internet.Skines tri fajla i samo flesovanje traje 10 min.sa rutovanjem.Da si blize ja bih ti to uradio,ali nemam nikoga u Smederevskoj Palanci.
Hvala u svakom slucaju, moracu da vidim da nadjem nekog ko bi bio voljan, iako je malo takvih na zalost kao sto kazes to bi njima oduzelo 15 minuta ali niko nece da se cima, a i ne bave se telefonima i ne interesuje ih to. Videcu sta cu i kako cu. :)

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2015. 15:31
:: Xiaomi mi a2 lite

Post od MedaMiska »

Ja malopre flesovao LP za sad je ok nego imam problem ne mogu da ga rootujem jel moze pomoc hvala

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Re_EDuCaTiON, Palanka nije malo mesto. Lepo uzmi kabal,pravac internet caffe,uplati pola sata interneta (to ti nije vise od 100 din) i odradi update.
MedaMiska,prati malo temu,citaj prethodnu stranu,lepo sam stavio link za root i rikaveri. Nemoj da te mrzi da citas,i da postavljas jedna te ista pitanja

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Komšo, ima puno njih koji su taze izašli iz klupa pa su navikli da utvrde gradivo :D
Njih je najbolje ponovo poslati meni da ih "klupiram" i da im osvežim sećanja jer to moram svakako od danas da nastavim da radim jer su klinci za ovih par dana raspusta sigurno zaboravili i ono što su znali ;)
Note IV N9100 dual

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Feb 2015. 22:25
:: Galaxy S7 edge

Post od Pikeli »

Koji kdz fajl preporucujete za 32gb da se skine? Za sada mi je 20c taiwanac.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Komso ja cu da ih skeniram,i saljem odma tebi na 'klupiranje'
Vratice se posle osvezeni i puni elana

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

Pikeli napisao:Koji kdz fajl preporucujete za 32gb da se skine? Za sada mi je 20c taiwanac.
Prelistaj temu 100 puta je pomenuto.

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Ok uspesno sam ga rotovao :P jel neko koristi xposed framework i kako radi vidim da se malo drugacije instalira nego na kit katu.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Komso, slavi ljudi citaju sta se pise ovde na forumu i stalno traze da se jedno isto pis3 po ko zna koji put
Note IV N9100 dual

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Bender 007 druze sjebo sam se sa onom tvojom aplikacijom za recowery telefon mi upao u fastboot i nece da se upali morao sam ponovo da ga flesujuem :x

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

Pogledam kad dodjem kuci. Inace to se desilo troje ljudi. Navodno su sredili kad su ugasili mob. Usli u recovery i napravili reboot. Sve u svemu napravim flashable pa ako ne uspije samo flashas fix iz recoverya. I nema potrebe da nanovo kdz flashas. Uploadam da ima ovdje ako se kome desi(znaci uploadam fix i uploadam recovery, fix flashas da odes na stari a rec da ti radi recovery i android., objasnim sve)
E da, usput za xposed. Moras prvo ubiti weather i lgsmartcover inace ces imati FC.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Jel postoji fix za kameru na LP?
Ako nema onda necu ni da radim update,ubacicu fix na KK.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Uploadao sam novu verziju AutoReca (znaci vi koji imate ju ne instalirate jer je za vas sve isto).

Ova verzija sadrzi preBumped kernel jer vidim da neki imaju greske pa vracam na stari nacin.
Nadodao sam paypal adresu ako netko hoce isprobati jel mu rade paypal uplate :D (to za strance, da ne uzimam nasoj sirotinji). Iako kad pitate salea na benchmarku, najvise smo mu mi dali srb, hrv, bih i ostali dok stranci koji imaju ne daju nista.

Male statistike:
AutoRec za kk (oko milijun downloada + neoficijelno jer su stavljali posvuda - donacija: 0$ :) )
AutoRec za LP ( mislim da ima oko 3000-4000 downloada - donacija jedna: 10$ ), sad sam stavio pa mozda jedan od 100 i da 1 dolar :) iako se ne radi o parama ali eto ja malo pa malo uplatim takodjer.

@Behemoth - nema fixa jos (tj drivera nema)

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Jel postoji neki drugi nacin za ubacivanje cwm? tipa kao kod samsunga download mod + ODIN i bum instaliran cwm...stvarno sam se smorio danas taman namestio sve kako treba onda ga sjb, sa AutoReca...i morao sam ponovo da flasujem kdz..

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Kao sto rekoh: NISI morao.
Ajd pricekaj par minuta pokazem ti kako i osiguram da ti se ne desi to, moze ? :)

Pokazem ti sta trebas pa ti se nece vise desiti i kdz neces morati.

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Samo da javim da mi LP veom ma super radi,nema bugova telefon mi se cini da za nijansu brze radi optimizacija rama na LP je bolja nego na KK po mom misljenju,baterija gura po dan ipo dva sve zavisi od koriscenja!!!!eto toliko od mene!! jedino jos nisam instalirao x-posed a on mi je bas bitan :cry:

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

E pazi kod xposeda. Trebas freezati weather i smartcover(nisam siguran za smartcover). I onda flashati Sretno :)

Odgovori